Νίκη Μπλε με 10-8




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. .Καλησπέρα , να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ στην εφαρμογή της wolt έχετε 6 ευρώ έκπτωση στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία σας.

  2. Δεν έπρεπε να φύγει ο Κώστας ο ασημακοπουλος έχει πέσει πολύ αγωνιστικά και έχει καιρό να φέρει νίκη..

  3. Κε εδο ξε-γλιστρούσε ο Τριαντάφυλλος.?? Καλά τά πάει ως τόρα, νομίζω άνετα θα φτάσει μέχρι τελικω. ????? Μπράβο κόσμε. ???????

  4. Κρίμα ρε φίλε που έφυγε ο Κώστας 4/4 έκανε ο μαλακας ο Ντάφυ έπρεπε να φύγει που δεν αγωνίζεται ποτέ και συνέχεια είναι με ένα κλαδί στο χέρι του και το λέει Αλέξης και δεν μπορεί να φέρει ούτε 1 νίκη τώρα που έφυγε ο Κώστας να δω από ποιόν θα φέρνει νίκες ο γελοίος ο Ντάφυ

  5. Μπράβο ρε Κωστή μας συγκίνησες, τίμιος κ αξιοπρεπέστατος σαρβαιβορ, ξεχωριστή παρουσία, έκλεισες με μεγαλειώδη τρόπο με θρίαμβο κόντρα σε έναν απ' τους πιο αχώνευτους τους παιχνιδιού.
    Συγχαρητήρια !

  6. Ο κλαρινογαμπρος σήμερα θυμήθηκε τις παλιές καλές εποχές που σαν τερματοφυλακας στην Καλλιθέα έτρωγε 5 γκολ από ΑΕΚ και 6 γκολ από τον ΠΑΟΚ

  7. Μπράβο στουs μπλε από έναν κόκκινο κόστισαν οι ήττεs από του Ασημακόπουλου και του Τριαντάφυλλου και μακαρι στην επόμενη να φύγει ο Τριαντάφυλλοs συνεχίζουμε.

  8. Φοβερό ήταν που έκανε 4 νίκες ο Κώστας και κερδίσε τον σακη ένας παίκτης πάνω από τον ίδιο ένα επίπεδο σαν τον σακη δεν υπάρχει στο τελευταίο του αγώνα πριν αποχώρηση από το παιχνίδι του ο ζάροπλαστης.

  9. Χθες εκανε ο Σακης 4 Νικες πηρε την ομαδα πανω του Σημερα το Πηρε πανω του ο Ηλιας αλλα με διαφορα ηταν καλυτερος απο ολους ο Κωστας με οποιον και να επαιζε θα επερνε τον αγωνα , απλα Συγχαρητηρια , ας ξεχασουμε ολοι τον χαρακτηρα του καθενος κατα γνωμη μου και απο εδω και περα να ψηφιζουμε αγωνιστηκα , κραταμε μεσα τον Τριανταφυλλο ενω ο Κωστας φερνει Νικες για την ομαδα του πιο πολλες απο τον Νταφυ , πρεπει να φυγουν τα παλτα να εχουμε δυνατα ατομικα ματς οταν ερθει η ωρα τους. Βαρεθηκα να βλεπω ριαλιτυ και θελω αγωνισματα οπως τα σημερινα

  10. Σιγά σιγά ο Σάκης θα αρχισει να πέφτει διότι το σώμα του ήταν φρέσκο γιατί έχει 1 μήνα που είναι στο survivor οπότε θα σκουριάσει και θα πέσει τελείως σε σχέσει με τον james ο james Δεν ξοδεύει δύναμη οπότε αυτό είναι καλό για τον ίδιο διότι όταν θα είναι ατομικό τότες πιστεύω θα δείχνει της δύναμης του ότι σας λέω

  11. Παιδιά εμένα ο Κώστας θα μου λείψει πολύ. Το ήθελε πολύ και φαινόταν. Εξελισσόταν κάθε μέρα. Άσε που ήταν μια έντονη παρουσία στο φετινό σαρβαιβορ, δεν είναι από αυτούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν .

  12. Φοβερός!! Θα φύγει με το κεφάλι ψηλά, έκανε 4/4 σήμερα! Κριμα που αποχωρει, ενώ μένουν μεσα παίκτες που δε φέρνουν νίκη και αναφέρομαι στους παίκτες της κόκκινης ομάδας!

  13. Πρόβατα. Κρατήστε τον Κλόουν μέσα και διώξ τε ένα πραγματικό survivor και έναν κανονικό παίχτη. Σουργελα