Νίκη των Κόκκινων με 10-4




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εγώ απορώ με το Τριαντάφυλλο?…ο τύπος δεν υπάρχει!! Απλά κάνει διακοπές…καυλαντιζει, τρώει.κοιμάται…Δηλαδή τι φάση;; Τόσα λεφτά έχει μαζέψει γιατί δεν φεύγει από μόνος του! Μας θυμίζει τύπους που πληρώνονται από το Δήμοσιο και δεν προσφέρουν τίποτα το αξιόλογο!!! Κατάντησε τελείως μαλακία το εν λόγω παιχνίδι!! Μόνο το 2017 με Ντανο ήταν αξιόλογο και φοβερό!!!

  2. 3/3 σμρ και συνολικά 11/13 αυτήν την εβδομάδα, καλώς ή κακώς αγωνιστικά δεν έχει αντίπαλο ο Σάκης, μακάρι ν παει τελικό γτ το αξίζει πραγματικά?

  3. Εγώ τον έχω κράξει πολλές φορές τον Καφετζή. Αλλά κρίμα να μην είναι τετράδα, και γενικότερα κρίμα να έχουν φύγει παίκτες όπως ο Τζέιμς ο Παύλος ο Αλέξης η Κάτια ο Κοψιδας η Σοφία και η Ελίζαμπεθ και να μπουν 8αδα Ντάφι κυρίως και κατά δεύτερο λόγο Νικολέτα Ασημακοπούλος

  4. Είχαμε Νίκο και Τζέιμς……. Λογικά θα γίνει ατομικό το παιχνιδι!!! Κρίμα γιατί μπορεί να ήταν δυο παικτες που δεν τους συμπαθούσα ωστόσο ήταν πολυ δυνατοί παικτες!! Έχουν πέσει παρα πολυ και ψυχολογικά και αγωνιστικά!! Όπως και η μαριαλένα……Τελος εποχής για την μπλε ομάδα:)

  5. Κανει μπαμ ποσο περισσοτερη ειναι η κουραση των μπλε απο οτι των κοκκινων. Μιας και λεγανε οι κοκκινοι για εριστικους δειτε πανηγυρισμο ασημακο οταν κερδισε τον καταπονεμενο νικο που με το ζορι εφτανε στον στοχο και δν ετρεχε σχεδον καθολου. Απλα γελοιοι

  6. Λογικό να εχουν πεσει και ο νικος και ο τζειμς, έχουν δώσει αγωνες απο την αρχή και η καταπόνηση ειναι μεγαλύτερη απο των σακη και ηλια.Δυστυχως τραυματίστηκε και ο νικος και οι πιθανότητες να κάνει την διαφορα στο ατομικό πέφτουν τωρα που φημολογείται οτι φευγει ο τζειμς.

  7. Μακάρι να,φύγει τόση γκρίνια ΕΛΕΟΣ Μιρλενα ΕΛΕΟΣ αφού είσαι καιρό απ τους πρώτους κ κουράστηκες δρόμο επιτέλους ??

  8. Μην ξεχάσουμε να δώσουμε μπράβο στον πρόεδρο της ομάδας (Χατζηνικολαου Τ.) για τους παιχταράδες που έχει φέρει

  9. Καλησπέρα να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ έχετε έκπτωση 6€ στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία Wolt ?.

  10. Είτε συμπαθείς είτε αντιπαθείς τον Σάκη, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι είναι παιχτούρα!

  11. Επιτελους μετά από χώρο της Νικολέτας πήρε νίκη από την Μαριάλενα απίστευτο είναι που την κερδίσε την Μαριάλενα την καλύτερη δυνατή παίκτρια από την μπλε ομαδα και το λέω αληθινα έτσι Νικολέτα μπορείς να παίζεις έτσι τα παιχνίδια μπας και ηρεμήσεις λίγο με τόση τσιριδα που ρίχνει μιαζει δαίμονισμενη. Για το 10-4 ΜΠΡΆΒΟ κόκκινη ομάδα. Σαβαιρβορς ?