Οδηγίες Κρίσης – Α’ μέρος – documentary




ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Σίλας Σεραφείμ παραθέτει και σχολιάζει στιγμιότυπα από τη φετινή του παράσταση στο Backstage του Badminton.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σιλας θεος παντα, αλλά το σκετσακι με τους αναπηρους ηταν ατυχες. Αναπηρος δεν σημαίνει αρρωστος (αρα ειμαστε υγιείς). Επισης, αρνητικά στερεοτυπικο αυτό με τους αναπηρους πολιτευτες.

  2. είδα και τη συνέντευξη σου στον βλακακο τον μπογδανο. πραγματικά Σίλα προσκυνώ στη μελέτη που χεις ρίξει και στις ώρες σκέψης που χεις ρίξει για να μετατρέψεις κάποια σοβαρά θέματα σε ψιλοαστεια για να γίνονται λίγο πιο ευκολομασιτα σε εμάς. respect.

  3. Δε λεω,καλα τα λεει,αλλα νομιζω δεν εχει δικη του ταυτοτητα,ταλαντωνεται αναμεσα σε Λακη Λαζοπουλο και Τζιμη Πανουση..Ισως με λιγη παραπανω αυθεντικοτητα να ηταν τελειος,οσο γινεται τουλαχιστον,γιατι ουδεις τελειος!

  4. Ορθογραφία λέγεται…Δημοτικό πήγες?
    Προφανώς όχι, ήσουν απασχολημένος να προσπαθείς να επαναφέρεις στην Ελλάδα αυτό που παλέψαμε να διώξουμε τόσα χρόνια!! -.-"

  5. εδω περα ο καθε μαλακας γραφει την γνωμη του στο διαδικτυο….επισης κοιτα στο καθρεφτη να δεις ποιος εχει τσοπανη φενετε καθαρα πισω σου…

  6. Ο ΚΑΘΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Χ.Α. .. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ..ΜΠΕΕΕΕ

  7. Οταν γυριζε ο Mikeius τα επεισοδια με την Μπαρμπι Πιτ εκει περα ολοι ελεγαν οτι αυτο ειναι το σπιτι του.Γι'αυτο μπερδευτηκα!

  8. koproskila gt re malaka eixame themata oikonomika otan hrthame edw stnegw hrtha edw apo ta 6 m 19 xroni ellada eimai arra oloi oso ta plironoume olka fpa oga teve kai paei legontas dn exoume isa dikeomata ??kai ksana lew douleuw kai ta plero ola

  9. η φτηνη κυριολεκτικα απομιμηση του λαζοπουλου που ακολουθα τη παραδοσιακη εμφανιση του χατζηχρηστου με τη σημερινη μοδα που θελει τους "κωμικους" να εχουν εμφανιση κρυα αστεια και να μιλανε πολυ.

  10. Ανεραστος ειναι. Για αυτο ειναι ακατοικητο. Πρωτα αρχιζει ο εαυτος να βιωνει και να νιωθει και μετα να νοιωθει την κοινωνια. Το αναποδο δεν γινεται. Πρωτα ξεκινας να τρως και μετα θα μαγειρεψεις.

  11. Φτιαξε ενα paypal να παιρνεις δωρεες. Ενα δυο ευρω οτι θελει ο καθενας. Δουλεια ειναι δεν ξερεις τι γινεται.

  12. τα 10 dislikes είναι από χρυσαυγήτες που δεν ήξεραν τι είναι αυτά τα χεράκια κι πειραματιζόντουσαν …

  13. HaniaGreekWarrior δεν ηξερα οτι ειναι το γραφειο του comedylab απλα επειδη πολλοι ελεγαν οτι αυτο ειναι το σπιτι του mikeius γι'αυτό το ειπα.

  14. Σιλα εισαι στο σπιτι του Mikeius? Γιατι στα επεισοδια με την Μπαρμπι Πιτ εκει γυριζοταν! Χαχα