Οι πιο εκνευριστικές κατηγορίες χωρισμένων (Part 2)




#houstontolisamethevideos #netwix

Αυτός που χώρισε και δεν έχει σταματήσει λεπτό να κλαίει και να οδύρεται και αυτός που χώρισε και λέει παντού ότι θα ζήσει ελεύθερο πουλί (κι όχι κορόιδο στο κλουβί)!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Νικολάρα, είσαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ κι έχεις Φτάσει σε Καλό βαθμό το Φάνη, αλλά Προσπάθησε και λίγο ακόμα σε Παρακαλούμε…. Όμως επίτρεψέ μου να μιλήσω τώρα στο Φιλαράκι σου…

    Παρασκευά….. εεεε ΦΑΝΗ…. δλδ ΦΑΝΑΡΑ… Άγιε Φανούριε της Σάτιρας…. είσαι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΦΡΟΜΥΑΛΟ για να λες ΌΛΕΣ αυτές τις Ατάκες έτσι αυθόρμητα!!!!
    ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ σα Σκλάβος σου!!! ΔΕΙΡΕ ΜΕ, ΣΠΑΣΕ ΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ με τα Αστεία σου!!! Μίλα μου και Χώνε μου Σφαλιάρα!!! ΔΕΝ Υ-ΠΑΡ-ΧΕΙΣ!!!!!!
    Έπρεπε επιτέλους να στο γράψω…. για σχεδόν ΟΛΑ τα βίντεό σου!!!! Είσαι ο Αρχιεπίσκοπος του ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Χιούμορου!!! Είσαι ο ΣΟΥΠΕΡ-ΦΑΝ!!!!! [Τώρα μου ήρθε… ΚΑΝ'ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!]

    Από τις Ατάκες του Τωρινού βίντεο, μετά από Όλες τις Ατακάρες σου, ΠΕΘΑΝΑ κι ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑ με τον ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ της Προσφοράς στο Κινητό:
    <<<4 gigabyte?????? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝ'ΑΥΤΗ!!!!!>>> και Τρέχεις σε ΟΛΟ το Σπίτι σα να Πανηγυρίζεις Γκολάρα στο 91' από την Εθνική μας… στο EURO 2004!!! ΓΕ-ΚΛΑ-ΣΑ!!!!

    ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Έχεις Ξεπεράσει πλέον, έχεις Αφήσει μερικά χιλιόμετρα παραπίσω το Ζουγανέλη κ τον Καλυβάτση, που είναι οι Άλλες μεγάλες ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ Προσωπικότητες!!!
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΜΩΣ για 1 Βίντεο ΜΑΖΙ!!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

    Όποιος Συμφωνεί, 1 LIKE για να ΚΑΛΕΣΕΙ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ κ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ….. να ΚΟΠΟΥΝ οι Φωνητικές μας Χορδές από το Γέλιο για τις ΣΟΥΡΡΕΑΛ Ατάκες που θα λένε!!!
    Σωφρόνης απ'την Κοζάνη… ΛΑΤΡΗΣ του ΣΟΥΡΡΕΑΛ Χιόμουρου, που θέλω να Πετύχω κι εγώ κάποτε!

  2. – Αννούλα?
    Τι εξυπηρέτηση πελατών δεν με ενδιαφέρει για κινητά είμαστε τώρα? Πόσο? Ω να σου αχαχαχαχαχχαχαχαχα