Ο Καφές στο Μεγαλείο του




#netwix #topaktokanabyvice
Ο Παναγιώτης και ο Χρήστος κινούνται στον χώρο του καφέ πολλά χρόνια μέχρι που αποφάσισαν να μπουν στο επιχειρείν και να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα που προσφέρει καφέ. Το Anana ακολουθεί τη vegan και vegetarian φιλοσοφία που συνδέεται με την οικολογική προσέγγιση των ιδιοκτητών του.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πάλι σας έπιασαν τα ψυχολογικά σας εκεί; Σαν τις γκόμενες; Πέρυσι τα ίδια, φέτος τα ίδια, ρε ακαταλληλοι στο netwix

  2. ΕΝΤΑΞΕΙ NETWIX…..ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ…ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ, ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΑΤΥΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ…ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ…ΑΠΕΓΓΡΑΦΟΜΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ…ΣΤΑ @@ ΣΑΣ ΞΕΡΩ

  3. Πέθανε το netwix μαλακες..και δεν το εχετε παρει χαμπάρι οτι ο κοσμος εχει φυγει πλεον

  4. παιδακια, το νετγουιξ δεν ειναι για σας μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια καθε φορα πρωτος δεκατος και μαλακιες, αντε γμηθειτε καθε φορα

  5. Συγχαρητήρια είναι τέλειο, αλλά ο κόσμος του YouTube θέλει μόνο κωμικά Video. Eτσι συνεχίστε να βγάζετε τα ξεκαρδιστικά σας κλιπακια και γρήγορα και συνεχόμενα για την διατήρηση και αύξηση των εγγραφών

  6. Κάναμε τον καφενέ επιστημονική φαντασία! Φτιάξε εκεί ενα γαμοκαφε να τον πιούμε να τελειώσει η ιστορία…σπιτι θα αγοράσουμε?

  7. βάλατε ένα καυλάκι να παίρνει συνεντεύξεις και τους ταλαντούχους που μας έφτιαχναν τη μέρα τους βγάλατε…καραγκιόζηδες!!

  8. Ένα μπράβο στα παιδιά. Φαίνεται κάτι πολύ καλά στημένο και δομημένο. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία. Σχετικά με αυτά που είπαν, έχουν απόλυτο δίκιο σε όλα!

  9. Lifo,madamginger,flix,vice κτλ. Τώρα και το Netwix μέλος αυτού του συνοθυλευματος. Μακάρι να κάνει κάτι ανεξάρτητο ο Παρασκευας να ρίξουμε το αναγκαστικό πλέον unsubscribe….. όχι αλλά ουράνια τόξα λυπηθείτε μας…. μέχρι και στον καφέ θα μας δημιουργήσετε ενοχικά σύνδρομα.