Ο Νίκος παραδίδει την αρχηγεία και ο Παναγιώτης ανακοινώνει ποιον θα πάρει στο captain’s room




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πανίκα ξεκαβάλα από το άλογο !!!!!!!!!!!! σε έχουν παρασύρει οι κολλητοί σου και αποχάζεψες

  2. Αυτός κέρδισε ένα αγώνισμα και άλλαξε πρόσωπο. Πόσα πρόσωπα έχει τελοσπάντων?

  3. Ο Παναγιώτης φυσικά δεν μπορεί να αρθρωσει λόγο σε αντίθεση με τον Νίκο που έχει λόγο μεστό και με επιχειρήματα όχι σάχλες και αναμάσημα των ίδιων πραγμάτων!

  4. Πανούλη έκανες πραγματικότητα ένα όνειρο της ζωής? αρχηγός σε αγέλη?μπράβο ρε !πόσο ανόητος μπορεί να είσαι?να πω την καλημέρα μου στον Pasxali Doulondhs!δεν γνωριζόμαστε αλλά καταλαβαινομαστε!μεγαλείο φίλε μου η κατανόηση κ η ευγένεια από απόσταση!σου εύχομαι μια όμορφη μέρα κ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.θα χαιρομουν να δω ξανά την παρουσία σου εδώ.!!σε ευχαριστώ!!

  5. O Petsas einai oti xeirotero ekei mesa, kala ta elege o Isidoros. O Petsas einai enas anasfalis pseftomagas misorixia, pou den mporei monos tou thelei mia klika na ton stirixei na vgalei tin kakia tou kai to misos tou, den mporei na controlarei ton thimo tou kai fisika dialexe tin xeiroteri gynaika giati eide oti tairiazoun sto na einai sixamata kai oi dio.

  6. Παναγιωτη αγχωνεσαι ευκολα. Σου αρεσει να εισαι αρχηγος, αλλα δεν το χεις γιατι αγχωνεσαι. Ομως βασικο χαρακτηριστικο ιδιοσυγκρασιας που χει ενας αρχηγος ειναι η ψυχραιμια. Οι αρχηγοι ακομα και να το προσπαθησουν δεν μπορουν να αγχωθουν. Και εχουν πιο ομαδικο πνευμα. Επισης δεν διαθετεις τον απαιτουμενο αυτοελεγχο που εχει καποιος που ειναι απο την φυση του ηγετης. Εκτος αυτων εχεις γινει απαραδεκτος και αντιπαθης απο την τοση ζηλια που βγαζεις για τον Νικο και την Ευδοκια.

  7. Παναγιώτη μαs το πεs μία δύο τρείs ότι θα κάνω αυτό θα κάνω εκείνο σαν αρχηγόs για να δούμε μπράβο πάντωs που κέρδισεs.

  8. Πολύ καλά τό λέσ και είχε παράπονο γιατί το έβαλε ο Νίκος μαζί στο παιχνίδι Αφού τό λέει είναι ζευγάρι γιατί πάει με τό Στήβ