Ο Ντάφυ, ο Νίκος και ο James σχολιάζουν το πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Και βλεπουμε την ταιραστια στρατηγικη του Τζειμς να φτασει τελικο κανοντας το θυμα , αποχορωντας εθελοντικα σημερα από το Σκουπιδοπαιχνιδο Σερβαιβορ! Και παλι θα συνεχιζετε να τον κραζετε! Συνεχιστε τωρα να βλέπετε τους υποκριτες και τους καραγκιοζηδες που δινουν φιλια στα στοματα !

  2. Σάκης Μαριαλένα Τριαντάφυλλος Ηλίας στον τελικό εσείς που καίγεστε για James Νίκο και κόρο αλλάξτε κανάλι να βλέπετε Big Brother Σε λίγο θα αποχωρήσει james's Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν χαχαχα

  3. Ρε πλακα μας κάνετε, ο νταφυ στην ουσία να βγάλει Κορο ήθελε και έπαιξε εξυπνα, εσείς που δεν γυρνάτε μπιφτεκα γιατί ψηφίσατε Κορο και όχι Μαριαλενα που στε σκοτωμενοι ρεεεεεεε ????
    Μας βλέπουν μπιφτέκια παντού απλα

  4. οι μονοι αληθινοι εκει μεσα ειναι ο τζειμς και ο νικος και φαινεται ξεκαθαρα και οσο περναει ο καιρος θα φαινεται ακομα περισσοτερο

  5. Ντάφυ:ο ξεφτίλα όλων των Survivor παίζει οπότε γουστάρει ,αν όμως βρει τον στόχο, κερδίζει η ομάδα του τρώει, κερδίζει η ομάδα του δεν βγαίνει υποψήφιος,και παίρνει και τα λεφτά του κάθε εβδομάδα ε εάν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ?
    Και τώρα βλέπουμε άλλο ένα γύρισμα μπιφτεκας πριν πάνε να ψηφίσουν οι μπλε πλησιάζει ο Τριαντάφυλλος τον Νίκο και καλά για συγχαρητήρια για την ατομική ασυλία ούτε καν τους πλησίασε για να πει με έμμεσο τρόπο να ψηφίσει ο Νίκος τον κορο όπου έχουν διαμάχες τσακωμούς ίντριγκες το πράγματα κάνει μπαμ είπε θα το συνεχίσει το έργο του και δεν φαίνεται να το τελειώνει και είχε πει στον Αλέξη αν τυχόν φύγω να συνεχίσεις όλο αυτό που έχω κανει με τον κορο και να άλλη μια φορά το αποδεικνύει.Φτανει Ντάφυ την έκαψες την μπιφτέκα έλεος πια πόση ξεφτίλα πια

  6. Έτσι είναι οι ηγέτες. Όταν κάποιος άλλος κερδίζει και το αξίζει του δίνουμε συγχαρητήρια.

  7. Μιλάνε Τζέημς και Νίκος για μπιφτέκα στις ψηφοφορίες τη στιγμή που έλεγαν ότι θα ψηφίζουν συνέχεια τον Αλέξη και μετά το γύρισαν και ψήφιζαν υποτίθεται αγωνιστικά…Μη δίνετε σημασία στο τι λένε όλοι στο παιχνίδι για το πως ψηφίζουν…όλα γυρίζουν ανάλογα πως τους συμφέρει…το παιχνίδι είναι δυναμικό και αλλάζουν οι στρατηγικές

  8. Γύρισμα μπιφτεκας λέει ο μισελληνας κοκκινοτριχης που ο Τριαντάφυλλος έχει παραμεινει 9 φορές… λογικά περίμενε εσένα ρε φλωρε αγγλε να έρθει να σε γλυψει. Ντενεκε

  9. Τελικά παιδιά Νίκο και Τζέιμς έχετε με το μυαλό σας όλο εχθρούς.. Νομίζετε ότι όλα γυρίζουν γύρω από σας.. Μεγάλη ιδέα έχετε…. Γατάκια ???

  10. Γυρίζει την μπιφτέκα κάργα ο Τριαντάφυλλοs για να φανεί καλόs σου λέει όλα καλά όλα ανθηρά να έχουμε όλοι μια καλή ατμόσφαιρα.

  11. Καλά το πάτε Νίκο Τζέιμς…καταλαβαίνετε εύκολα τι παίζετε και δεν ανοίγεστε…καλά κρατάτε…. ΑΛΛΑ μην πολυαράζετε γιατί θα την φάτε από εκεί που δεν περιμένετε…οι άλλοι κάνουν και καμιά προπόνηση…εσάς μια φορά δεν σας έδειξε η κάμερα να γυμνάζεστε….σαν να παραποντάρατε στο παλιό καλό αγωνιστικό σας πρόσωπο και επαναπαυτήκατε…προσέξτε μην σας γυρίσει μπούμεραγκ.

  12. Κρίμα για τον Ντάφυ που παίρνει το μέρος αυτών των φιδιών. Θα ξενερώσουμε με τον τελικό φέτος γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να έχεις τελικό με δύο φίλους. Ο τελικός πρέπει να έχει δύο αντιπάλους για να έχει ενδιαφέρον.

  13. Έχετε έναν αμόρφωτο Τριαντάφυλλο εκεί μέσα 5 μήνες τώρα και ειλικρινά τον ταϊζετε, τον ποτίζετε και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!!! Δηλαδή ένα έλεος κάπου ειλικρινά.. σας βαρέθηκα και σας σιχάθηκα φέτος!! Το χειρότερο survivor από όλες τις απόψεις!!!

  14. Τον Τριαντάφυλλο τον έστειλε η Μαριαλένα.Ο Τζέιμς είπε οτι η μπιφτεκα δε θα δουλέψει.Που σημαίνει αυριο Μαριαλένα στον Τακο!
    Μεθαύριο τον πουλο η κλαψιαρα!Πως είναι ετσι στο συμβούλιο..σαν φάντασμα είναι!

  15. Η πλάκα είναι ότι η Μαριαλένα, ο Σάκης και ο Ντάφυ δεν έχουν καταλάβει ακόμα πόσο χαζοί είναι μπροστά στον James. Νόμιζαν ότι θα χάψει το παραμύθι τους.

  16. Καλά οι μπουφοι στο μονταζ άφησαν τη ψήφο του Τζέιμς τελευταία που έγραψε κορομι.. και βάλανε και διαφημίσεις