Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2021 | 05/07/2021




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κανονικά ο James θα ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 2021 και όχι ο Σάκης. Βρε James γιατί το έκανες αυτό το να αποχωρήσεις οικειοθελώς τώρα εσύ θα ήσουν ο μεγάλος νικητής του Survivor 2021.

  2. Χαχαχαχαχαχαχα ειπα να μπω να ξανα δω μια αυτο το βιντεακι και ειδα και τα σχολια απο κατω και φαινεται οτι για καποιους δεν τελειωσε και τοσο καλα ο τελικος οπως θα περιμεναν και κλαιγονται ακομα αχαχαχαχ xD

  3. Όλοι όσοι συμμετείχαν στο survivor είναι νικητές γιατί έζησαν μια απίστευτη εμπειρία

  4. Τι ωραία.Διακοπες σε νησιά μαζεύοντας χρήματα για τους ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ.γυνη και τέκνο Τριαντάφυλλος.Επιτυχημενες τακτικες

  5. Προτιμούσα τον Ηλία αλλά οκ ας το πάρει ο κλαρινος δε βαριέσαι, σιγά τα λάχανα , χάλια το φετινό σαρβαιβορ . Ξυδάκι με μπόλικο λεμόνι ? στον dsdsdfg πως το λένε το παιδάκι που έγραφε στα σχόλια εδώ όλη τη χρονιά. Μίζερος για μια ζωή.

  6. Εγω πιστευω οτι πισω απο της καμερες τρωγανε γλυκα φαγητα εσεις το πιστευεται δεν γινεται να μινεις χωρις φαγητο εγω θα αποχορουσα με την μια σιγα μην μηνω χορις φαγητο εεεεε??????☠????

  7. Άξιος νικητής του Survivor, ο Σάκης, δεν λέμε, αλλά πολύ, μα πολύ… αφελής ρε παιδάκι μου…
    Δεν παίζεται ο τύπος. Σκληρός… στους στίβους μάχης, μα… πολύ μαλθακός στη ζωή και ευκολόπιστος· αφελής, ευκολόπιστος και ελαφρόμυαλος μέχρι… αηδίας. Ο Μπόγδανος και η παρέα του, κυρίως η Καριολίνα και οι Κοψιδάς, Ασημακόπουλος, τον έβριζαν συνεχώς κι αυτόν και την Μαριαλένα την γκόμενά του, πίσω απ' την πλάτη του (τους), κι εκείνος, ούτε που ασχολείται, ούτε… που… απαντά ανάλογα, ούτε καν που βλέπει… τα… βίντεο… για να ξέρει έστω (!), να πληροφορηθεί τα βασικά· να μάθει!
    Τι… λέει… ο λαός… σε τέτοιες περιπτώσεις; Ε! Ήθελές τα… και παθέσ' τα!

  8. Ασ μην κοροιδευομαστε αν ηταν εδω ο τζειμσ θα ηταν σιγουρα ο μεγαλοσ νικητησ

  9. Εντελώς στα φρύδια μας…. Στις προτάσεις μού ήταν αυτή η μαλ…α, είπα να απαντήσω..

  10. Τι χάλι είναι αυτό να κάνεις search στο youtube για 'survivor' και να γίνεται χαμός από αυτό το πράγμα που δεν είναι survivor.

  11. Ευτυχώς πήγε καθαρά αγωνιστικά επιτέλους!!!και ο κόσμος ψηφησε με βάση την ταλαιπωρία και τα αγωνίσματα και όχι το κομμάτι του(ΛΑΟΥ)ΤΟ survivor ειναι αγωνίσματα πείνα επιβίωση…και όχι χαβαλε γυμνοί στη παραλία να τρολαρουν ένα παίχτη που δεν θα πήγαινε ποτέ τελικό αλλά τους έκανε όλους εκεί μέσα άνω κάτω …δίκαιο ο Σάκης βάση αγωνισμάτων αλλά τον ήθελα αντίπαλο με Καρολίνα στο τελικό…και όχι Μπογδάνο….η γυναίκα απλά είχε τσαγανο…καλυτερη στα αγωνίσματα από Μπογδανο….εκεί θα ήταν. Μάχη

  12. Φυσικά και θεωρούμε πως όλοι όσοι υποστηρίζουν την κλίκα των Ηλία, Ασημακόπουλου και Κόρο (και Νικολέτας, Καριολίνας, Χαμπέρη, Κονδυλάτου, Κοψιδά κ.λπ. ακόμη…) είναι ΟΜΟΙΟΙ μ' αυτούς. Και σε μυαλά, ηθική, και όλα!
    Μα, αν, λέμε, αν… μέχρι χτες, δεχτούμε… ότι υπήρχαν έστω… κάποιοι… αφελείς, φανταζόμαστε, πως, απ' αυτά πλέον που είδαν και στο χτεσινοβραδινό επεισόδιο, μέχρι ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ με ποιους έχουν να κάνουν!

  13. Σακη σε στήριζα από τον πρώτο αγώνα που σε είδα να παιζεις που έτυχε να είναι με μπάλα ποδοσφαίρου !!! ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΑΡΕ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

  14. Μπράβο ρε Σάκη το αξίζεις. Ένα μεγάλο μπράβο και στον Ηλία και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor!!