Ο Τριαντάφυλλος λέει τα παράπονά του στο κούτσουρο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. re paidia telefteo kai ro o Ntafi den epeze kai omos xanane ,pios eftege o Ntafi;eleos pia o kathenas me tis blakies tou edo mesa…den leo oti o Ntafi eine kalos paixtis alla oxi oti ftaiei aftos pou xanoune ;mono aftos ;oi alloi pou pezoun ti kanoun;ego tous onomazo asxetous me to n stoxo ……omos den ftaiei o Ntafi….kai toulaxiston mas kanei kai gelame kiolas ,oi alloi ti kanoun…kai to oti o koro pige trexontas ston Ntafi me to spathi sta xeria afto den to sxoliazei kanenas ………..

  2. Νέες εξελίξεις το κούτσουρο μήνυσε τη παραγωγή για το απίστευτο πριξαρχιδιασμα του Νταφυ????όλοι ζούμε το Νταφυ νικητή για να δούμε!!!!!

  3. Μια χαρά το παίζει το εργακι του ο Τριαντάφυλλος…. έχει δει σε όλα τα ριάλιτι τι άρεσε στον κόσμο και έχει κάνει μια μίξη…ο φτωχός καταφρονημενος ?, βρήκε και τον Παππά τώρα και θα δώσουν ρεσιτάλ ψεύτικης ερμηνείας όσο δεν πάει… άλλωστε ο Παππάς το λέει ξεκάθαρα ότι θα τα κάνει όλα πουτ@ν@

  4. Σουργελο. Ανανδρος. Καραγκιόζης. Θετρομαν. Ενας τετοιος ανθρωπος τοσο χαμηλου νοητικου επιπεδου εχει καταφερει να κανει μια ολοκληρη χωρα να χαλαει τα λεφτα της στο να τον ψηφίζει για να βγαζει 6500 την εβδομαδα αυτος . Ο τυπος εχει βγαλει 100000 μεσα σε 3 μηνες με το να μην κανει τιποτα. Τυχαινει να εχω δει το σπιτι του και οντως εχει βιλα και πισινα ολυμπιακων διαστασεων……το θεμα ειναι οτι δεν τα εχει καταφερει μονος του ολα αυτα και απο την "ΚΑΡΙΕΡΑ" του χαχχαχα αλλα απο τον κοπο της γυναικας του….χαχαχ κλαιω με αυτο το σουργελο. Παράσιτο. Σας δουλευει ολους παιζει ΘΕΑΤΡΟ. Εχει τσακωθει με ολους τους καλλιτεχνες εκτος παιχνιδιου. Προκαλει με δηλώσεις του παντα για να τραβαει τα βλεματα ο ανυπαρκτος!!!!!! Δυο σουξε εκανε το 90' και σε αυτο ανικανος να συνεχισει ηταν γιατι εκτος απο αταλανατος ειναι και ο μεγαλυτερος ΤΕΜΠΕΛΗΣ!!!!

  5. Θεούλης. Ότι κ να λέτε survivor φετινό χωρίς Νταφυ, θα ήταν βαρετό. ΝΤΑΦΥ Σ ΑΓΑΠΆΜΕ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ