Ο Daffy γιορτάζει την 7η παραμονή του στο παιχνίδι τραγουδώντας Ρέμο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εν το μεταξύ, ο Ρέμος δεν θέλει καν να τον ξέρει γιατί τον έβριζε και εκείνον μια περίοδο, η Ψιψινέλ.

  2. Είμαι μόνος μου με τον κάμερα μαν ;
    Παράσταση και συναυλία μαζί !
    Μου αρέσει που δεν κοιτάει καν την καμερα λες και δεν ξέρει που είναι .
    Ας το παίξω και πολύ πολύ θρήσκος να με αγαπήσει ο κόσμος ακόμα περισσότερο.
    Έχει πλάνο αυτός , για αυτό ψαρωνει ο κόσμος .
    Ξυπνήστε.

  3. Το μεγαλύτερο σιχαμα μετά τον Αλέξη. Δεν απορώ γιατί εξαφανίστηκε νωρίς από τη δισκογραφία. Θα είχε σπάσει τα νεύρα όλων.

  4. Την ανθυ ελεγαν για τον πατερα της
    Ο τριανταφυλλος και ο αλεξης εσπασαν ολα τα ρεκορ ..της σιγανες νυφιτσες να φοβασαι !!

  5. Και εγω ετσι θα το γιορταζα αν καθε εβδομαδα επερνα οσα περνει αυτος…η γυναικα του που τον βλεπει σιγουρα θα λεει απο μεσα της τι του βρήκα του γελοίου..

  6. Καλά ακόμα και τον τομ Χανς ξεπέρασε το σουργελο α ρε κακομυρη τη σε περημενη όταν βγης εξω θα δης τα χαλιά σου και δεν θα ξερής που να κρυφτης μπαγλαμά

  7. Για αυτό τον ψηφίζετε να μένει;;; Για να γελάτε;;; Ελπίζω δηλαδή επειδή είναι ανησυχητικο αν όντως τον πιστεύετε……ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΆΤΕ