Ο Daffy τηρεί τις υποσχέσεις του…




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ηλια, Γιωργο αλλαλεγατε στα χθες ντροπη σας η μαριλενα φερεφωνο τουλαχιστιν ο σακης δεν εκτιθετε εξυπνος ο τριανταφυλλος εθνικος ….

  2. Ρε ξεκολλάτε λιγο ρε με τα 6κ..τι σας έχει πιάσει από εσάς τα περνούν; τι είναι αυτά που λέτε ο τύπος δίνει παράσταση και τα παίρνει τι στο τσοπου θέλετε εσείς;;μονο στην Ελλάδα παίζει να κάνουν τέτοιες συζητήσεις ρε φίλε.αφου εσείς που δεν το ψηφίζεται δεν πληρώνεται κατι από εκεί πέρα σκασμός και απόλαυση

  3. Πάει καλά που υπάρχει και ο Τριαντάφυλλος εκεί πέρα και βλέπουμε και κάτι άλλο από στρατηγικές και καυγάδες, γεια σου Ντάφυ,,, μαζί σου μέχρι τέλος ????

  4. Το προβλημα ειναι ποσα παιρνουν κι αγριευουν οι τηλεθεατες και κανουν κριτικη καλα κανουν μπραβο παιρνει και η εφορια τα δικα της εσεις τους τα δινετε κυριε ελεησον αρα ειναι και η ζηλια στη μεση ελεος

  5. ξερει να πηαδει απο δεντρα αλλα να παιξει σε αγωνισματα οχι ειπαμε μην τον κουρασουμε δεν παιζει και βγαζει την εβδομαδα 6 χιλιαρικα

  6. Τριαντάφυλλος: να με σέβεστε, γιατί είμαι ο μεγαλύτερος και έχω εμπειρία ζωής
    Επίσης ο Τριαντάφυλλος: ανέχεται να τον φωνάζουν Νταφάκι και αποκαλεί μαμά του μια 25αρα.

  7. Να ευχαριστησουμε για ακομη μια φορα ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΛΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ….ΝΑ ΦΙΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ…ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ…ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ…ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΦΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ………….ΒΟΔΙΑ

  8. MEGALOS DIAGONISMOS!!!
    opios mantepsi posi apo edw pou krazoune ntafy aurio tha girisoune tin mpifteka kai tha ton stirizoune meta apo tin stiriksi se niko kai james kerdizi to megalo epathlo tin idia tin MPIFTEKA!!!

  9. Καλησπέρα , να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ στην εφαρμογή της wolt έχετε 6 ευρώ έκπτωση στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία σας.

  10. Ειμαι περιεργος αν αυριο χασουν οι κοκκινη και βγει παλι ο νταφη στον τακο αν φυγει. Παντως παραγωγη να ξερεις απο εδω και περα αν διωχνεις καλους παιχτες και να αφηνεις αυτον τον παλτα μεσα θα χανεις καθε εβδομαδα 30% τηλεθεαση. Χες τους οπαδους του και βαλτε επιτελους μυαλο αλλιως θα το τελειωσετε νωριτερα το παιχνιδι απο οτι νομιζεται.

  11. Ο Νταφυ τηρεί τις υποσχέσεις του : ήταν είναι και θα είναι τουρίστας μέχρι τον τελικό

  12. Στο Νίκο πόσες μέρες έδωσαν διορία για τον τραυματισμό του; 10;
    Ο 30φυλλος έχει διαρκείας φαντάζομαι…
    Φέτος τα γ…σατε όλα!!! ???