Πήρε και τους Κόκκινους η μπάλα από την κόντρα των Μπλε




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Όλοι οι μπλε το φώναζαν, ο Ντάφι φταίει!
    Ο ζαχαροπλάστης είναι και πολύ βλάκας. Όλος ο κόσμος είναι για αυτόν! Ακόμα και μαλώνουν οι μπλε για να μη κοιμηθεί!

  2. Ο Ηλίας σιγα σιγά εχει αρχίσει να πέφτει απο την στέρηση της κόκας..του δώσανε στην Ένωση και έκανε σαν τρελός…τραγουδιστής που στο τέλος λέει δεν ξερω αν ήμουν καλός αλλά είχα ενέργεια…χαχαχαχα βλάκα κοκακια Ηλία πήγενε στο τικ τοκ να κάνεις κανένα βιντεάκι με σπρέι μαλλιών και άσε τα υπόλοιπα

  3. Πάλι τον Τριαντάφυλλο, ρωτάει ο Λιανός ……Γιατί δεν δίνει τον λόγο απο την αρχή πχ στον Ηλία, στην Καρολίνα ή σε κάποιον άλλον ……..Και μετά να μιλήσει ο Τριαντάφυλλος

  4. .Καλησπέρα , να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ στην εφαρμογή της wolt έχετε 6 ευρώ έκπτωση στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία σας.

  5. ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΠΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ.Ο ΠΑΎΛΟΣ ΓΑΛΑ…ΚΤΕΡΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΠΟΨΕ ΟΤΙ ΚΑΙ 10 ΝΙΚΕΣ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟΨΕ ΠΆΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΥΦΙΖΕ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΥΦΙΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ,ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΕΛΕΟΟΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 104 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ????ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ 2025.ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΠΑΥΚΑΚΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

  6. ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ.Ο ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΑΛΑ–ΚΤΕΡΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 29/3/2021 ΟΤΙ ΚΑΙ 10 ΝΙΚΕΣ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΥΝΕ ΥΠΟΨΥΦΙΟ.ΕΙΔΑΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΠΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.ΑΠΟΨΕ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΥΛΑΚΙ ΓΑΛΑ—ΚΤΕΡΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ SURVIVOR,ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ……ΜΕΤΑ ΑΠΟ 104 ΜΕΡΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ 2025.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΩΠΟΣ Η ΕΛΕΝΗ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΑΚΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

  7. Δεν φταίει ό Τριαντάφυλλος για την έπαρση που έχει ο κόσμος τού την έδωσε
    Αυτός θά δώσει εντολή στο λαό Ελλάδα Κύπρος Αυστραλία Αμερική ποιός θά πάει τελικό κλοτσιά πού θέλει

  8. το οτι κραζετε τριανταφυλλο(με το δικιο σας)και δεν κραζετε αυτον τον καραγκιοζη τον Ηλια με την ειρωνια σε καθε κουβεντα (αντι να αρθρωνει σωστο λογο οπως π.χ, ο james?).Αυτες τις μαλακιες αραγε θα τις εκανε μπροστα σε κανενα Κατσουλη και χωρις ολη την ομαδα απο πισω?οχι βεβαια…ρε τον σπαιντερμαν και τον συμπαθουσα

  9. Αυτό που ο Τζειμς απλά σε αυτές της ημέρες έχει πέσει λίγο λόγω πείνας και όλο αυτό Πάει κι λέει ο Νταφυ ότι ο Τζειμς ζηλεύει τον Αλέξη και ο Αλέξης είναι καλύτερος δηλαδή σε ποιο ουράνιο και τόξο !!!

  10. Στο ίδιο έργο θεατές, έχει καταντήσει – επαναλαμβάνουν τα επιχειρήματα του αείμνηστου Κοψίδα – βαρετό με τους κόκκινους ποια. Παλαιότερα τους έφτεγε η Ανθή που έχαναν, Ο αρβιλομούρης [ που κατάφερε να τον δίωξη ο 30ΦΥΛΛΟς!!!] έλεγε πως ξεκινούσαν από το -02 για τους χαμένους πόντους της Ανθής… μετά την Ανθή ποιος έφτεγε? – την πιπίλα την έβγαλαν πάλι χθες για τον Τριαντάφυλλο -03. Να κοιτάξουν να δουν τα χάλια τους ούτε λόγος,!
    Προχθές οι μπλε πήραν το παιγνίδι 6-10 οι τρεις [3] της κλίκας του Τζειμς, σήμερα με το ίδιο ποσοστό οι [5 ] παίκτες της άλλης κλίκας! Ας κάτσουν να να δουν τι φτέει και να το διορθώσουν, τα χάλια τους γιατί όπως πένε βαδίζουν στα τάρταρα!