ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ SPECIAL: Ερωτικές συμβουλές από τον Άρχοντα του Σκότους




#netwix #paraskevasnetwix

Ποιος καταλληλότερος να μιλήσει για έρωτα και να δώσει συμβουλές από τον ίδιο τον Παρασκευά. Τον Μεθανιώτη που έχει γνωρίσει τον έρωτα από την καλή και από την ανάποδη! Ένα ακόμα best of επεισόδιο με τους: Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν καταλαβαίνω το χιούμορ σου κ συγγνώμη μου γύρισες τα ζωτικά όργανα Όχι από τα γέλια από αυτά που λες συγγνώμη αλλά ένας είναι ο φοβερός και με χιούμορ τσουβελας!?

  2. Συμαντικη ερώτηση : συγκατοικε εδώ κ έναν μήνα με την ξαδέρφη μου η οποία είναι στην ίδια ηλικία με μένα είμαστε φοιτήτριες κ ειμασταν πολύ κολλητές από μικρές έχουμε κ οι δύο σχέση με αγόρια αλλά όταν την βλέπω να αλλάζει μπροστά μου ανάβω πολύ έχει πολύ σεξι σώμα κάποια στιγμή στο παρελθόν είχαμε κάνει μια συζήτηση πάνω στις λεσβιακες σχέσεις κ κείνη ήταν αρνητική σ αυτό θέλω πολύ να κάνω σεξ μαζί της είμαστε πολύ κοντά κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι κ δεν μπορώ ν κάνω τπτ γτ φοβάμαι την αντίδραση της τι μπορώ να κάνω για να με θέλει κ κείνη;

  3. Βρε μλκ Παρασκευά Λειπεισ τόσο καιρό! Βαλτε κανένα backstage από τα επεισόδια εσεισ από το netwix! Τι θα κάνουμε εμείς χωρισ παρασκευα;! Βάλτε backstage!!! Θεραπεία για την κατάθλιψη είναι! Γαμιομαστε στο γέλιο!

  4. Den eisai asteios re file.. Sta ehw xanapei.. Kali i prospatheia alla de to eheis re file.. Ase to komedy kai Kane kamia alli douleia.. I giagia mou ehei pio polu humor apo esena.. Na sou tin ferw na se didaxei an thes.. Ase tin kwmwdia, de to eheis,,, sto ehw xanapei.. No hate,, eisai wraios tupos alla de to eheis..

  5. Παρασκευα..Δυστυχώς δεν πέτυχε τπτ..βγαίνω έξω ραντεβού μου λέει Γεια κατευθείαν της έβαλα δαχτιλο Επειδή φόραγε φούστα..ειμαι μέσα ακόμα αλλά έχει internet οπότε κομπλε

  6. Το βλεμα που εχει το ελαφακι οταν πεφτει μπροστα στην camera μετα την μπουνια του Παρασκευα ειναι κενο