Ποιοι συγκάτοικοι συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτος που πρεπει να φυγει ειναι ο Νασος. Ειναι ο πιο ελεεινος και υπουλος χαρακτηρας του μπιγκ μπραδερ. Επιτηδες στηνει απαρεδεκτες επιθεσεις στις δυο παικτριες, που ακουμπουν τα ορια του αναρμοστου. Νομιζω οτι θα πρεπει να επεμβει η παραγωγη, γιατι ειναι απαραδεκτο να αφηνεται ενας παικτης να πλητεται ψυχολογικα απο τις επιθεσεις αυτου του αποβρασματος. Η Αννα, αντιθετα με πριν που δεν τη συμπαθουσα, επειδη κατηγορουσε την Ευδοκια, οταν ειδα οτι η Ευδοκια ειναι κυριαρχικη, αυταρχικη προσωπικοτητα, καταλαβα οτι η Αννα ειχε δικιο για αυτα που την κατηγορησε. Οσον αφορα την αποχωρηση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑΣΟΣ.

  2. Αν και με εκνευρίζει η Άννα θέλω να μείνει γιατί έχει αρχίσει και αποκαλύπτει την εμμονή της με τον Νίκο.

  3. Δηλ.να μην βγει ο Νάσος που το παίζει άντρας στις γυναίκες, παίρνει λόγια και τα αλλοιώνει και τα μεταφέρει, βγάζει κακίες είναι ντροπή για το ανδρικό φύλο , προδοσία όλα τα κακά τα έχει πάνω του και να φύγει και να συνεχίσει το bulling εναντίον των γυναικών Η Άννα να φύγει μαζί με τον Κώστα που το παιδί αυτό είναι ντροπή που τον βάλανε μέσα.Πλην Μαίρης και Μαρία , Ευδοκία οι καλύτερες.με παιδεία.

  4. Μακαρι στο επομενο να παρει το βετο ο Νικος και να σωθει ο ιδιος η να το παρει η Ευδοκια και να σωσει τον Νικο γιατι οι υπολοιποι μανταρα θα τα κανουν παλι.

  5. Ήρθε η ώρα να φύγει η Άννα. Ο Νάσσος παραμένει άλλη μια εβδομάδα να κάνει μπάχαλο το σπίτι και να πιέσει την Μαίρη. Άννα φεύγει τώρα Νάσσος την επόμενη εβδομάδα Μαίρη την μεθεπόμενη.

  6. Ρε παιδια αννα και νασο να βγαλουμε…ειναι οτι χειροτερο εκει μεσα!!! Δεν τους αντεχω με τιποτα! Ο νασος πολυ γλοιωδης τυπος κι αυτη πολυ εκνευριστικη κι ειρωνικη

  7. Το ότι σχολιάζουμε εδώ πέρα ποιος ΘΑ'ΠΡΕΠΕ να ψηφίζεται από το εκάστοτε άτομο με ξεπερνά. Όπως εμείς θα ψηφίζαμε όποιον θέλαμε έτσι κι αυτοί το ίδιο. Πολλή και αυστηρή κριτική για το τίποτα.

  8. Με ξεπερνά που όλοι βλέπουν τα ελαττώματα της Άννας αλλά της Ευδοκίας που είναι περισσότερα τα αγνοούν, αυτό δείχνει το χαμηλό πνευματικό επίπεδο στους τηλεθεατές που το παρακολουθούν.

  9. Big brother εγω λεω να τους δωσεις κ βελονακι για ραψιμο…αφου κάθονται κ ειναι βαρετοί (ειδικά αν διωξεις Νασο που ξυπναει λιγο τα αιματα)τουλαχιστον να παράγουν κ κατι..