Ποιος αποχωρεί από το σπίτι;




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΉΣΕΙ Η ΕΥΔΟΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΊΞΕΤΕ ΤΟ ΠΌΣΟ ΣΤΗΜΈΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΆΚΙ.
    ΤΕΛΙΚΟ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΔΟΚΊΑ, ΜΑΊΡΗ, ΝΙΚΟΣ.

  2. Το έπαθλο να το τυλίξτε όταν το δώσετε στη νικήτρια που θέλετε…. Παραγωγουλα του lidl… 😎 😉

  3. Το βλέμμα της Μαρίας στο στούντιο την ώρα που λέει πως αποχωρεί η Μαίρη τα λέει όλα. Είναι σα να λέει τι φουστιά σου παίξανε.

  4. Την κράτησαν μέσα μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι , γιατί όταν βγει θα αρχίσουν οι μηνύσεις και ο διασυρμός και αυτό θα κάνει κακό στην εκπομπή κ πιθανόν κ στο κανάλι. Ξεκάθαρο. Όλος κόσμος ήθελε την Ανχελίτα έξω. Οι δημοσκοπήσεις ήταν σαφείς έβγαζαν μάτι.

  5. καταρχάς αν προσέξατε,την ώρα που ηταν η Μαίρη στο δωμάτιο επικοινωνίας,και στο στούντιο ήταν ο Κώστας,η Μαίρη και η αλλη που δε τη θυμάμαι,του ξέφυγε του Γκουντάρα,και ειπε,θα μιλήσετε Μαίρη αργότερα με τον Κώστα,,και για να το καλύψουνε,μετά απο λίγα λεπτά,ειπε ο Κώστας κάτι θέλω να πω στη Μαίρη,και ταχα της ειπε,σ αγαπώ πολυ Μαίρη να το ξερεις!!Αλλά εκανε μπάμ οτι ηξερε απο πρίν οτι θα εφευγε η Μαίρη.αρα στημένα ολα!

  6. Έχω να καταγγειλω πως σε άλλο κανάλι YouTube, που κάλυπτε live το παιγνίδι, έκανε δημοσκοπήσεις που έφτανε και τα 1000 άτομα.
    Σε προηγούμενες ψηφοφορίες η Μαίρη είχε 3% πιθανότητες αποχώρησης και η Ανχελιτα 35%!!
    Ομοίως ο Κωστής ήταν άπειρως πιο δημοφιλής από τον Νάσο όταν αποχώρησε.
    Τώρα περιέργως αυτό το κανάλι, έχει κατεβάσει ολα τα βίντεο και δεν ξανακάνει live τα παιγνίδια.
    Ίσως έπεσε κόφτης γιατι χαλούσε τη σούπα του ΣΚΑΪ..
    Τα συμπεράσματα δικα σας ..

  7. Μονο το ΣΚΑΪ κάνει τέτοια θαύματα. tweeter, YouTube,facebook, κατακλυζονται από μηνύματα υποστηρίξης της Μαίρης και απέχθειας κατά της παραγωγής που προώθησε την Αγγελική, δηλαδή το έχει παραδεχτεί το κανάλι ότι είναι σάπιο, ούτε προσπάθεια θα να το κρύψει πλεον

  8. Αν είναι δυνατόν κράτησαν την ατάλαντη τραγουδιάρα γτ δημιούργησαν μια δήθεν σχέση για να πουλήσει τηλεθέαση. Ντροπή που δν την διώξανε την αχώνευτη τραγουδιάρα.
    Στο House of fame θυμάμαι βγάλανε έναν νικητή χωρίς ταλέντο κ μόνο κ μόνο να υπογράψει στην εταιρία της Panik κ για τα μπουζούκια, αν ξαναγίνει κ βγάλουν κανένα Πέτσα νικητή δν θα έχουν τηλεθέαση κ να το δουν μόνη τους, ξέραμε ότι θα πάνε το τσοντοζεύγαρο στομ τελικό.

  9. Oxi, den psifisame tin Anhelita kai poli ligoi tin ypostirixan, den tha ypostirize pote i pleiopsifia tou kosmou ena tetoio atomo. Min pate na vgalete ton kosmo ilithio, xeroume poli kala pios tin ypostirizei apo tin arhi kai pios tin kaliptei. Gia auto 5% kai pithanon 0 ston teliko.