Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ενω έχουν καταλάβει πολύ ότι η Ευδοκία είναι δυνατή και δεν την κουνάει τίποτε, αυτοί συνεχίζουν να την ψηφίζουν ξανά και ξανά.. σκέψου το επίπεδο τους..σου λέει έτσι την πονάμε πολύ της μαυρίζουμε την ψυχή αλλά δεν μας νοιάζει.. Ευδοκία κράτα γερά..το καλό πάντα νικά και βγαίνει πρώτο.

  2. "το καλό μένει" λέει η άλλη ενώ η Ευδοκία και ο Νίκος έμειναν και έφυγε ο Στηβ πάει να ρίξει μπηχτη/να το γυρίσει εκεί στα φιλοσοφικά της πάλι (και καλά) αλλά ούτε αυτό δεν ξέρει να κάνει πόσο καθυστερημενη θεε μου 😂😂

  3. ο Κωστης ειναι η ντροπη της ΚΡΗΤΗΣ οτι ακουει το λεει στους αλλους και οτι λενε οι αλλοι το λεει στους λοιπους ανακατοστρα αξιοπρεπεια μηδεν.

  4. Ευδοκια θα εισαι στο τελικο κουκλα μαζι με τον Νικο και ας εισαι καθε Παρασκευη υποψηφια για αποχωρήση ΝΤΡΟΠΗ σε ολα τα κοπροσκυλα που σε ψηφιζουν συνεχως ΕΛΕΟΣ πια ανθρωπακια με αναστημα οδοντογλυφιδας.

  5. Η Ανχελιτα ειναι οτι χειροτερο εχω δει…ζηλιαρα, κακιά, υποκριτρια! Μαζυ με Σαμανθα που ειναι 18 και αναιδης!!!

  6. Πάλι την Ευδοκία ρε παιδιά;;; τόσο κακό σας έχει κάνει;;;; σήμερα μόνοι σας σκαψατε τον λακο σας Έχετε πάρει λάθος δρόμο όλοι θα πάτε να βρητε τον δρόμο που οδηγεί στην έξοδο……..

  7. Οι κλίκες πάντα την πατάνε στο τέλος . Οι συμμαχίες βγενουν σε κακό όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι έτσι και σε αυτό και σε όλα θα κερδίσει αυτός που παει μόνος του στην μάχη . Νικήτρια η ευδοκια . Οι άλλοι όλοι πάνε για έξοδο ένας ένας και μετά θα αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος τους βγάζει έξω . Απλό γιατί κανείς δεν γουστάρει της κλίκες και της συμμαχίες. Συμμαχίες κει κλίκες κάνουν μόνο οι αδύναμοι !

  8. Εντάξει εκεί στην παραγωγή αφήστε τα παιδιά ελεύθερα … αφού έχει κλείσει Ευδοκία Νίκος . Τι τους κρατάτε μέσα άλλες 60+ μέρες ! Και επίσης για άλλη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων γιατί αφήνει στα επίσημα social media που είναι δικά της να γράφονται οχετοί για παίκτες από τον κάθε πικραμένο . Όποιος και αν είναι ο χαρακτήρας του καθενός είναι υποχρεωμένοι να προστατεύουν τους παίκτες από εμετικές αναρτήσεις και σχόλια . Τα ίδια χάλια με πέρσι !