Ποιός άξιζε το MVP? – Airball #23




Μία fan εκμπομπή για το ΝΒΑ, απ’ τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Γιάννη Ρούσσο.

Ακολούθησε τη σελίδα εδώ:

Airball Gaming:

Ακολούθησε το Γιάννη Ρούσσο εδώ:

Ακολούθησε τον Άγγελο Σπηλιόπουλο εδώ:

Τίτλοι αρχής – Εξωτερικά γυρίσματα – Μοντάζ: Στέλιος Μαυρογιάννης

beat and scratches μουσικής τίτλων Dj Gzas:

Μίξη/mastering μουσικής τίτλων Qbon:

#Αirball #ΝΒΑ

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τον Caruso τον προβάλλουν πολύ γιατί είναι meme παίκτης, fans' favorite, σαν τον Scalabrine (που έχετε στο background).

  2. Αφού λέτε ότι διαβάζετε τα σχόλια, πάρ'τε και το παρακάτω που είναι κάτι ανάμεσα σε γκρίνια και σε κοπλιμέντο:

    Το χιούμορ του Γιάννη σε όσο τον έχω δει στο internet (γιατί από κοντά δεν τα έω καταφέρει, είμαι απο Θεσσαλονίκη και δεν είναι και τόσο εύκολο, όχι σαν τον Άγγελο που έρχεται όλη την ώρα) δεν μου αρέσει, μου φαίνεται σφιγμένο, ζορισμένο πες το όπως θες.

    Αλλά ο Γιάννης σαν παρουσιαστής εκπομπής και σε ανάλυση θεμάτων, απλά τα σπάει. Το έχει, το νοιώθει, κρεμιέσαι από τα χείλη του, κρατάει tempo, ρυθμό, μαράκες και άλλα. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ;

    Ή θέλω αντιβίωση ή απλά δεν μπορώ τους υπόλοιπους Έλληνες παρουσιαστές.

    Συνεχίστε σε αυτούς τους ρυθμούς γιατι η φάση πάει πολύ καλά!

  3. Αν συνεχισει το βραβειο του MVP να μην περιλαμβανει τα playoff τοτε πιθανον να παρει κι αλλο βραβειο MVP ο Γιαννης, αν βαλουν και τα playoff τελος τα βραβεια για το Γιαννη.

  4. Μην ξεχνάμε ότι ο Γιάννης έπαιζε περισσότερα παιχνίδια με ομάδες της Περιφέρειας του που αυτό σημαίνει με πιο υποδεέστερες ομάδες από αυτές που αντιμετώπισε ο λεμπρον..
    Άρα σαφώς και το άξιζε ο λεμπρον

  5. Διαφωνώ με την άποψη των αναπληρωματικών των Λεϊκερς. Είναι ένα σκαλί πάνω (ίσως και δύο) από αυτούς των Νάγκετς. Κούζμα, Καρούσο, Ρόντο, Χάουαρντ ακόμα και ο Μαγκί είναι πολύ καλύτεροι από τους παγκίτες των Νάγκετς (ίσως μπορεί να βγει από τον εξίσωση ο Πόρτερ, ο οποίος αν δεν έχει τραυματισμούς, θα κάνει τρομερή καριέρα). Ο Χάουαρντ από τη στιγμή που του βγήκε το μαρκάρισμα πάνω στον Γιόκιτς στο πρώτο παιχνίδι, κάνει ακριβώς αυτό. Ρίχνει μπασκετικό ξύλο, παίζει με το μυαλό του Σέρβου φορτώνοντας τον με φάουλ και ορισμένες φορές τον περιορίζει από το να μοιράζει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την Ανατολή, οι Σέλτικς στο παιχνίδι στο οποίο κέρδισαν το Μαϊάμι, έγινε γιατί ήταν τρομερά άστοχοι οι Χιτ παίζοντας κακή άμυνα. Οι Σέλτικς είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο ταλέντο αλλά η ομάδα του Σπο είναι πιο «διψασμένη» και πιο συγκεντρωμένη ομάδα. Επίσης, φαίνεται ότι είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και πως είναι ομάδα του προπονητή. Ξέρει ο καθένας τον ρόλο του και κάνουν αυτά που πρέπει μέσα στο παιχνίδι. Δεν «εκβιάζουν» προσπάθειες, παίρνουν τα σουτ που πρέπει, παίζουν μυαλωμένα και το κυριότερο, έχουν αυτοπεποίθηση. Κάτι το οποίο οι βασικοί των Σέλτικς, θεωρώ ότι ορισμένες φορές μες στο παιχνίδι δεν έχουν. Μπορεί ο Μπάτλερ να είναι ο σταρ της ομάδας αλλά δεν παίζει ως τέτοιος, προσπαθεί να τους βάλει όλους στο παιχνίδι και όταν κρίνει ότι πρέπει να το πάρει πάνω του, το κάνει. Τέλος, οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται πάρα πολύ, κάτι που δεν γινόταν ούτε στους Σίξερς, ούτε στη Μινεσότα και αυτό του δίνει παραπάνω ασφάλεια όταν πρόκειται να πάρει το ματς πάνω του. Κλείνοντας, πιστεύω ότι Λέικερς και Χιτ θα προκριθούν με 4-1 και οι «λιμνάνθρωποι» θα πάρουν το δαχτυλίδι (αλλά θα ζοριστούν).

  6. Προφανώς και άξιζε ο Γιάννης να βγει MVP! Έβγαλε τους bucks πρώτους, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ BLEDSOE!!!!

  7. Νταξει ο καθένας έχει την απόψη του αλλά και εσείς κουλαρετε λίγο.. Ο Γιάννης το άξιζε βάση των κριτηρίων που έχουν βάλει.. όχι γιατί ο Λεμπρον ήταν πολύ πιο κάτω από αυτόν!!! Η διάφορες ήταν μικρές!!! Πριν 2-3 χρόνια το έχασε από τον Χάρντεν ενώ ήταν πίσω μόνο στους πόντους!! Επίσης λογικό να είναι λίγο πιο πίσω ο Λεμπρον γιατί για καλή του τύχη δεν είναι μόνος φέτος.. Όμως πραγματικά βλέπετε ματς του Λεμπρον και αντίστοιχο του Γιάννη και λέτε ότι ο ένας είναι ο MVP και κ άλλος όχι? Γιατί, για τους 2 πόντους μ.ο. που βάζει παραπάνω ο Γιάννης? Νταξει…

  8. Θεωρω οτι οι Lakers εχουν μεγαλο μειονεκτημα με το υψος του play maker τους…ο Ραζον Φροντο ειναι πολυ κοντος για να μαρκαρει τον Mάρει.

  9. Όσον αφορά τα μουστάκια, αν δεν είναι τουλάχιστον μουστάκα Αμπντουλάχ Οτσαλάν, θα πρέπει να απορρίπτεται ή, έστω, να στέλνουν τον παίχτη να παίξει σε gay porn πρώτα. Αν περνάει τη δοκιμασία, να του δίνεται το ελεύθερο να κρατήσει το απαράδεκτο μουστάκι του.

    Την κυρία Κλαίρη προτείνω να τη μετονομάσετε σε κυρία Κάρεν για να υπάρχει και μια άλφα σύνδεση με Black Lives Matter, μέρες που 'ναι!

    Ο Γιάννης είπε να τον ξαναποκαλέσουν MVP όταν πάρει πρωτάθλημα. Εγώ προτείνω να τον ξαναποκαλέσουν MVP μόνο όταν μάθει να βαράει βολές.

  10. δεν το πειραξε τον λεμπρον το mvp που εχει πληρωσει ολους τους referree για να βαρανε μπουνιες και να μην τους καταλογιζουν φαουλ και να βαραει βολες…αντε γαμησου λεμπρον

  11. ο Lebron ίσως έχει ενοχληθεί και με το οτι γενικά σα λίγκα το NBA τον έχει ψιλοσνομπάρει στο παρελθόν. Το 2013 βγήκε δεύτερος στην ψηφοφορία για αμυντικός της χρονιάς και έχασε από κάποιον που δεν ήταν καν στην καλύτερη αμυντική πεντάδα.