ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;;; #08 – “Σε σχέση με οτιδήποτε”




Είναι αυτά που συζητάς με τους καμένους φίλους σου στο chat και γελάτε σαν να μην υπάρχει αύριο χωρίς να ξέρετε το γιατί. Ή αυτές οι μακροσκελείς αναλύσεις που κάνετε πάνω σε ένα super ό,τι να ‘ναι θέμα. Ε αυτό εμείς το κάναμε εκπομπή γιατί βαρεθήκαμε να τα λέμε μόνοι μας. Ένα podcast που είναι και vidcast – ή το ανάποδο – και σίγουρα θες να το δεις.
“ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;;;” κάθε Τετάρτη (αλλά μην το δέσετε και κόμπο γιατί μας ξέρετε)

Λεβόν Αβακιάν

Εύα Δημητροπούλου

Ιωάννης Ψύχος

Το e-shop το καλό:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτό είναι βλακια έχετε βγάλει 8 επεισοδεια και δεν τα βλέπει κανείς. Έχετε σταματήσει τα βίντεο που μετράνε και σας δίνουν πολλές προβολές και πλέον το μόνο καλό είναι η PizzΑτάκες και έχετε σταματήσει το cooking ας πούμε που γάμου σε σπίτια δεν ξέρω γιατί έχετε χαλάσει τόσο αλήθεια πολύ κρίμα και δεν το με καλό σκοπό μπας και ξυπνήσετε και αν θέλετε ανεβάστε μόνο 1 cooking να δείτε που θα γίνει χαμός

  2. Εύα αν το βλέπεις την επόμενη φορά που θα πας διακοπές συζήτησε από πριν ότι μπορεί να χρειαστεί να πας μια βόλτα μόνη σου ή να αραξεις μια ώρα χωρίς να μιλάς. Απλό αλλά νομίζω θα σε βοηθήσει.

  3. οκέι let's do this… tips για δικ πικς:
    Α) πριν στείλεις να είσαι 900% σίγουρος ότι η τύπισσα θέλει (ναι κάποιες θέλουν, ανάλογα πάντα και ποιος είσαι και ποια είναι), άρα πρέπει ΗΔΗ να έχει φτάσει η επικοινωνία σας σε ένα Χ επίπεδο (μάλιστα θα έλεγα ότι καλό είναι να σου ζητηθεί (έστω μεταξύ σοβαρού και αστείου) πρώτα πριν στείλεις ώστε η τύπισσα να έχει και ευθύνη για την δικ πικ να και μην μπορεί να πει και τίποτα στην τελική)
    Β) συμπληρωματικά δεν είναι καλό conversation starter, αν την κάνεις add και το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι δικ πικ, τότε ΑΚΟΜΗ και αν της αρέσει το εργαλείο σου ΑΚΟΜΗ και αν της αρέσεις και εσύ σαν άτομο γενικά μειώνεις ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τις πιθανότητες να γμήσεις (εκτός αν είσαι ο Brad Pit οπου θα νιώθει ότι είναι τιμή της να γμηθεί μαζί σου ΟΠΩΣ και αν την πέσεις), το point είναι ότι δεν στέλνεις με το καλημέρα δικ πικ διότι "καμοία" δεν θέλει να είναι η τύπισσα που "έπεσε με μία δικ πικ".
    Γ) πάντα να τον τραβάς φωτό σε ΦΟΥΛ πλήρη στύση, ξυρισμένο, και από κάτω ώστε να είναι πιο κοντά στην κάμερα σε σχέση με κάθε άλλο σημείο του σώματός σου και να φαίνεται γιγάντιος (μπορείς να τον κάνεις να φαίνεται σαν κορμός δέντρου και εσύ σαν να παίζεις κρυφτό από πίσω του).
    Δ) προσοχή μην σε πιάσει άνθρωπος να τραβάς δικ πικ, φίλε ήδη νιώθω άβολα να βλέπω κόσμο να βγαίνεις selfies (δεν θα το συνηθίσω ποτέ), αν πιάσω κι άνθρωπο να βγαίνει δικ πικ πιστεύω δεν θα είμαι ποτέ ξανά ο ίδιος (ούτε αυτός……..ή αυτή…γιατί έχουμε 2023)..