ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;;; #24 – “4 ευρώ τα δημητριακά;”




Είναι αυτά που συζητάς με τους καμένους φίλους σου στο chat και γελάτε σαν να μην υπάρχει αύριο χωρίς να ξέρετε το γιατί. Ή αυτές οι μακροσκελείς αναλύσεις που κάνετε πάνω σε ένα super ό,τι να ‘ναι θέμα. Ε αυτό εμείς το κάναμε εκπομπή γιατί βαρεθήκαμε να τα λέμε μόνοι μας. Ένα podcast που είναι και vidcast – ή το ανάποδο – και σίγουρα θες να το δεις.
Θα μας βρείτε κι εδώ:

Λεβόν Αβακιάν

Εύα Δημητροπούλου

Ιωάννης Ψύχος

Το e-shop το καλό:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

14 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ειμαι ο 2ος απο τους 5 που σας βλέπουν! Μην τολμησετε και κοψετε αυτη την εκπομπή! Περιμένω το επεισόδιο κάθε εβδομάδα!

  2. Ο Στειθαμ εσπασε τη μυτη του στα MMA που έκανε καποτε βρε Αμπαλιάν, ποιες βουτιές. Επίσης, κραξτε με οσο θέτε, 1000 φορές καλύτερα Ευα απο την Φελίσια που τραβελίζει λίγο.

  3. οι συγκρίσεις γίνονται γιατί έτσι λειτουργεί η πραγματικότητα, κι επίσης αν δεν γίνονται συγκρίσεις βγαίνει άκυρο το μισό λεξιλόγιο του πλανήτη, ακόμη και οι Εύα εκεί στα κοντά που ανέφερε "να μην γίνονται συγκρίσεις" ακούσια σύγκρινε μύτες (και μάλιστα με ακραία λεπτομέρεια σαν ένας σωστός κριτικός μύτης) και σύγκρινε και DeVitoυς με Reeveιδες και διαρκώς όλοι συγκρίνουμε αλλά δεν θέλουμε να συγκρινόμαστε (λογοκρίσιμο θέμα γενικά αυτό)
    .
    6:166:22 πως θα γίνει να το βρούμε αυτό;; θα ήθελα να ακούσω πολυσύλαβο ελληνικό επίθετο με προφορά (σχεδόν) terminator.. (επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν έπαθε έμφραγμα απλά κάτι παίχτηκε στην καρδιά του με κάποιον βηματοδότη ή κάτι τέτοιο και πήγε να το διορθώσουν για να μην του βγάλει θέμα, θέλει προσοχή λίγο καθώς ήδη αναρωτιόμαστε πως επιβίωσε μέχρι αυτήν την ηλικία δεδομένου το πόσα κιλά τούμπανος ήτανε στα νιάτα του…….και μέχρι τα 50κάτι)
    .
    τι όντως δεν την έριξε ο Καρβέλας στην συνέντευξη;; που και να την έριχνε θα ήτανε το λιγότερο άβολο σημείο εκείνης της συνέντευξης.. (και αν δεν την έριξε τότε τι ήτανε εκείνο το awkwardness που υπήρξε σε εκείνο το σημείο της συνέντευξης;;)
    .
    η Beyonce είναι απλά basic, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον την προτιμώ από την rihanna που είναι σαν εξωγήινος και 10 επίπεδα πιο κάτω από το basic (να 'τες πάλι οι συγκρίσεις)

  4. Με κραξατε που ειπα οτι προτιμω Φελισια απο Ευα, αλλα ελπιζω να συμφωνουμε τουλαχιστον οτι οι γαμπες της Φελισιας ειναι μακραν καλυτερες μετα κ απαυτα που ειπατε

  5. Ψυχο δεν ξέρω αν το είδες στο τικ τοκ που ήρθε μια τουρίστρια και μένει απέναντι από την γιγάντια"αφίσα" του Σεφερλή Σρεκ μουσικάλ και τον έκανε universal