Ρεπόρτερ Πασσάς: Είχες ποτέ σεξουαλική φαντασίωση με καθηγήτρια;




Ο Ρεπόρτερ Πασσάς βγήκε στους δρόμους και ρώτησε τους ανυποψίαστους περαστικούς αν είχαν ποτέ σεξουαλική φαντασίωση με κάποια καθηγήτρια ή καθηγητή τους. Σε ποιο μάθημα, βρίσκει κανείς, τελικά, τους πιο σέξι καθηγητές; Η απάντηση στο βίντεο!

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εμείς έχουμε μια αγγλικού κάτι μπαλκόνια και ένα κολό άστα να πάνεΑμπι Φραγκανασταση Όνομα

  2. 2:30 εισαι ωραιος ρε αδτο ρε το κοπολη να μαθει να πηδα 22 19 18…+1οποιος συμφωνει???????

  3. Πάντα υπήρχαν καθηγήτριες που γουσταραν τους μαθητές , υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν . Αυτά του τύπου " στα δικά μου χρόνια η σχολεία δεν είχαμε τέτοια" είναι ψέματα , υπήρχαν απλώς δεν γουσταραν εσένα , ΤΕΛΟΣ.

  4. Δημοσθένη το επίθετο σου δωσε μας ή έστω ένα ινστα ? για μια φίλη μου που θα γίνει καθηγήτρια

  5. Είχα και γω μια μουναρα καθηγήτρια που δεν είχα χάσει κανένα μάθημα. Ακόμα και με πυρετό πήγαινα για να πάρω μάτι. Κάτι τέτοια δεν πρέπει να τα χάνεις.

  6. Αυτό που λέτε για τις γαλικουδες δεν ισχύει . Αν δείτε αυτήν που μας κάνει γαλλικά θα αλλάξετε γνώμη ??

  7. Πασσα μη λες μαλακιες…. Στην Αμερική οι καθηγήτριες έχουν φαντασίωση με τους μαθητές και τις πηδανε και τα παίρνουν από τη μήνυση εδώ μας τρώει η μαλακια στα σχολεία….

  8. Ρε μλκες μονο στην Ελευσινα ειναι ολα αναποδα??????Στο δημοτικο όλες οι μουναρες. 8 στις10 καθηγητριες τους αλλαζες το πατο.Μετα στο γυμνασιο απο οοολεεεες μονο μια ηταν μουναρα και ηταν η γερμανικου.Οσο για τη γαλλικου κανω το σταυρο μ????οτι χειροτερο.Στο λυκειο δεν το συζητω ολες ειναι το λιγοτερο 50 και καταληγουν στα 64.Ολες μα ολες.Τωρα βλεπουμε για το πανεπιστημιο???

  9. Πόσο ισχύει το παραδέχομαι είμαι 15 και θα ήθελα μια καθηγήτρια να μου κάτσει

  10. Δεν την θυμάμαι και πολυ καλα αν ήταν τόσο ωραία όσο νόμιζα αλλά τότε για μενα ήταν θεογκόμενα.Καθηγήτρια αγγλικών 26-27 χρονων (εγω 14) πανύψηλη με στενά τζινάκια και δερμάτινα μπουφαν,ροκ τυπακι και νταρτανομούνα.Οταν δε την πετυχαινα και στο δρόμο εξω απο το σχολείο και με χαιρετούσε ενω τυχαινε να ήμουν με την μάνα μου και την ρωτούσε η μανα μου πως τα πάει ο Κωστακης στο σχολείο και έλεγε αυτη ότι είναι λίγο ζωηρός στην τάξη και δεν προσεχει, ηθελα να τις σκίσω τα κωλοβάρδουλα

  11. Στο δικο μας το σχολειο ολοι οι καθηγητες ηταν λες κ τους ειχαν φερει απο τα καπη.Ομως γ' λυκειου εσκασε ενας νοστιμος πληροφορικαριος,γυρω στα 30 κ ολα τα κοριτσια ενθουσιαστηκαμε!Παμε λοιπον 1η μερα χαρουμενες στο μαθημα,για την τυχη που μας "χαμογελασε",αλλα δυστυχως μιλουσε με λ και ν, δηλαδη με προφορα.Ξενερώνεις μετα ή δεν ξενερώνειςςς???

  12. Ειχαμε μια πληροφορικης στο δημοτικο κ ειχαν μεινει ολα τα αγορια της ταξης κ την κοιταγαν, μονο σαλια δεν ετρεχαν. ( ειμαι κοπελα)

  13. Δεν ξέρω για εσάς στο δικό μου λύκειο πάντως όλοι οι καθηγητές τερατογεννεσεις ήταν

  14. Γυναίκες γιατί δεν ρωτήθηκαν? Εμείς δηλαδή δεν μπορεί να γουστάρουμε κάποιον καθηγητή μας?