Ρεπόρτερ Πασσάς: Ποιο είναι το χειρότερο νησί που έχεις πάει και γιατί; (Part 2)




Ο Ρεπόρτερ Πασσάς επιστρέφει στο καυτό ρεπορτάζ του καλοκαιριού με θέμα το χειρότερο νησί που έχεις πάει ποτέ και γιατί. Τα νησιά πολλά και οι αντιδράσεις ακόμα περισσότερες!

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτός ο μαλιαράς που είπε για την Κύπρο πέστε του ότι το κεφαλάκι του Π*** μου είναι πιο όμορφο από το τριχοτό κεφάλι του

  2. Πολύ αντικειμενικές απαντήσεις. Πέρα το χιουμοριστικό κομματι, απαντάνε σοβαρά.

  3. Το χαλουμι δεν πάει σε ελληνικά νησιά, madeira θα εννοεί τη καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο

  4. Ο τελευταίος όμως όταν του θίξαμε την Κύπρο πέρα από ότι σνόμπαρε τα νησιά λες και γύρισε από την Καραϊβική ο βλάχος άρχισε παίζει νταής.. όπως και αρκετοί Κύπριοι αντιδρούν έτσι. Υπάρχει και αυτή η άποψη αλλά δεν την δέχονται. Ε όχι δεν αρέσει σε όλους η Κύπρος. Και μην το μπλέκεται όλοι με το πολιτικό. ( Η Αθήνα όμως σας αρέσει βλέπω όπως και οι σπουδές στην Ελλάδα)

  5. poia lefkada morh karxia p se peira3an h dromoi dn 3erame na s baloume idiotiko elikoptero gia na se pame apo lefkada sto kathisma BALOTSA

  6. Όταν είσαι από Ζάκυνθο και πατάς να δεις το βίντεο κ ελπίζεις να μην πούνε το νησί σ??

  7. Εσυ που είπες για Άνδρο θα σε βρω…ναι εσένα στο 1:51… τρομάρα σου που θες και κομενακια στην ηλικία σου…που είσαι σαν δραπέτης του κορυδαλού. Μια χαρά γκομενακια έχει αλλά ποιος να σε δει εσένα. ( Αστειεύομαι ) ?

  8. Καλά αυτή η άσχετη που είπε για την Λευκάδα το εννοούσε??τα πιο ωραία νερά τα έχει η Λευκάδα Πόρτοκατσίκι εγκρεμνους ❤❤❤❤κι ας ήμουν παιδάκι έχω πάει 5 χρόνιες σερί κ δεν την αλλάζω..

  9. Ασε μας μωρη που θα πεις για την Λευκαδα. Αν σου προσφερει τωρα καποιος ομως διακοπες εκει θα πηγαινες με ευχαριστηση. Που να ξερουν ομως οι Αθηναιοι για τα νησια, αφου οι θαλασσες της Αθηνας ειναι σαν βοθρος. Κατσε στην Αθηνα σου κουκλα μου δεν σε θελουμε στη Λευκαδα μας!