Ρομαντικές στιγμές ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία | Big Brother | 17/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ
    Δυστυχώς. Και σε όλα..
    Όλο αυτό που παρουσιάζεις εξαρχής, δεν μου μοιάζει με ευγένεια ή πραότητα. Δεν είναι έτσι οι πράοι άνθρωποι.
    Μου μοιάζει με απόσυρση, αποποίηση ευθύνης για καθετί, έλλειψη αυτοπεποίθησης κ προσπάθεια να κρυφτείς. Και παρά πολύς ύπνος που κάτι λέει και αυτό.

    Και όλο το βλέμμα κάτω
    Το βλέμμα είναι ωραίο να το βλέπουν οι άνθρωποι !! Έντιμο!
    Εκτός και αν πήραν την απόφαση να γίνουν ασκητές οπότε αυτό είναι άλλη σύνθηκη.

    Κάτι δεν κολλάει κ πολύ

  2. Και Μαίρη και Άννα Ευδοκία όπως είπα πατάει με τα δύο της πόδια σε δύο βάρκες ..δηλαδή Ανχελιτα- Πάνος και Νίκος χωρίς το άλλο σπίτι δηλαδή Μαίρη Άννα Μαρία …Νίκο δείχνει ότι τον Αγαπά αλλά πρέπει να παραδεχτώ όπως είπαν χτες Πανος- Ανχελιτα μακάρι να μην τον χρεισιμοποιοι γιατί κατάλαβε ότι είναι Φουλ Ερωτευμένος με την Ευδοκία …σκέφτεται να πάνε ζευγαρακια στον τελικό όπως κατηγόρησε τον Νάσο γιατί δεν ψήφισε το ζευγάρι και είπε ότι εγώ ζευγάρι δεν ψηφίζω και του είπε γιατί εγώ και ο Νίκος τη είμαστε ;;;….φαίνεται ότι παίζει σε διπλό ταμπλό …μακάρι να μην πληγωθη γιατί αν βγει έξω και δει τη έκανε θα πληγωθεί πολύ και αν είναι πολύ σωστός και όλοι όχι μέσα και έξω περνάει απαρατήρητος για εμένα δεν με πειράζει γιατί και εγώ είμαι πολύ κληστη και ντροπαλή και αν ήμουνα στην θέση του μετά θα πλιγονομουν άρα στηρηζω όλες τις υποψήφιες εκτός Ευδοκίας ξεκάθαρα γιατί πάντα έχει ένα τρόπο να τουμπαρι ακόμα και τους ποιο ανοιξωσιαστους ελπίζω να βλεπετε την Ευδοκία – Νίκος ??❣️???????

  3. Φτάνει προς το τέλος και έβαλε η ευδοκια το σχέδιο ζευγάρι για να χτυπήσει το άλλο ζευγάρι, κρίμα πάντως για τον Νίκο γιατί είναι καλό παιδί

  4. Παιδιά είναι δύσκολο…το ξέρει πως εάν δώσει φιλι δεν θα μπορέσει να σταματήσει εκεί….μετα τον τελικό ξεχάστε τους…θα γίνουν έγκλειστοι για άλλους δύο μήνες….ειναι σαν τα παλιά χρόνια,που οι Άνθρωποι πρώτα γνωριζοντουσαν και μετά ερωτοτροπουσαν…και Γιαυτο θα κράτηση…για πάντα.

  5. Τόσα τής έλεγε ό Πέτσας προβολές τίς έκανε και κοίτα νά τόν προστατεύσει
    Και την πείραξε ό Νίκος Ευδοκία δεν μας τα λέει καλά .

  6. ???
    Χωρις λογια…
    Καποιοι ξεκινουν φιλικα και καταληγουν ζευγαρι…..περιεργο σας φαινεται????
    Αρνητες και εδω????
    Χαχαχα

  7. Κρίμα κρίμα κρίμα. Τόσο κοιμισμένο άνθρωπο δεν έχω ξαναματαδει. Είναι τόσο εύκολο, στο σημείο που έχουν φτάσει, να τη κάνει να τον καψουρευτει περισσότερο, και αυτός κοιμάται του καλού καιρού.

  8. Αμάν μωρέ Νίκο ,δεν λέω να την φιλήσεις,,αλλά να σε μιλάει μια κοπέλα και να κλείνεις τα μάτια ,πω πω ,???

  9. Ο Νίκος δεν είναι κανένας μαλακας να σαλιαριζει στις κάμερες… ίσα ίσα προσπαθεί να προστατέψει την σχέση που έχει με την Ευδοκία και προπάντων να μην την εκθέσει… οταν εισαι Βασιλιάς είσαι σε όλα… εγω έτσι νομίζω… την θελει και αυτος αλλά έχει αρκετή υπομονή μέχρι να βγουν εξω… Νικόλας ρε πιο αντρας από τους ''αντρες''!!!!!!

  10. sorry i dont buy it. ❌

    o Nikos nai to pistevo goustari … alla den theli na to dixni. i Evdokia omos mas edikse 20 prosopa tis teleftes 14 meres … kai pleon oti kai an kani moun fenete stratigiki.

  11. Ρε Νίκο όλος ο αντρικίς πληθυσμός γουστάρει την Ευδοκία και εσύ που την έχεις δίπλα σου "πετάς αετό"..Είσαι νικητής αγόρι μου, αλλά με την Ευδοκία δεν το έχεις χαχα

  12. Ο Νίκος είχε δείξει λίγο ενδιαφέρον πιο πριν (διάφορα κομπλιμέντα, δοκιμασία με το κουτί κτλ) και τώρα ανταπέδωσε πιο έντονα η Ευδοκία, απλά πιστεύω πως ο Νίκος στο live ήρθε σε δύσκολη θέση και αντιλήφθηκε πως έξω το έχουν καταλάβει και δεν θέλει(είτε για να είναι κύριος, είτε γιατί δεν μπορεί με τις κάμερες, είτε για να μην αλλάξει την άποψη του ο κόσμος καθώς κυνηγάει τα 100K), και για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να κάνει κίνηση μέσα στο σπίτι, με αυτό τον τρόπο παίρνει το ρίσκο να ξενερώσει ή να στεναχωρήσει την Ευδοκία και να την χάσει, άμα αγαπάς και είσαι ερωτευμένος με κάποιον δυνατά το δείχνεις και δεν σε νοιάζει τίποτα.

  13. Ο Νίκοs με την Ευδοκία εχουν κάπωs παρεξηγηθεί δεν κατάλαβα ακριβώs για πιο λόγο μήπωs επειδή η Ευδοκία κάνει παρέα τελευταία με την κλίκα και αύριο στο τρέιλερ ότι τσακώνονται για πρώτη φορά πολύ άσχημα μεταξύ τουs.

  14. Δεν εχεις καταλαβει τι ειναι οι γυναικες φιλε μου, φοβαμαι μην παρακαταλαβεις με την ευδοκια…..

  15. Και καπως ετσι…..διωχνει η Ευδοκια την Αννα ΚΑΙ απο το Νικο ΚΑΙ απο το σπιτι!!! ❗❗❗