Σάκης για amigos: Επιβεβαιώθηκε ότι τα παιδιά δεν έχουν καλή σχέση πια




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μα από την αρχή φενοντουσαν οι περισσότεροι των Αμιγκος ήταν μέσα στην ζήλια και την κακία.Δεν είναι παράξενο που τους βλέπουμε τώρα.Απλα άργησαν λίγο, να μας δείξουν τον χαρακτήρα τους.Οσο για τον Κορο, δεν είναι και το καλοκαγαθο αγγελάκι .Αυτή η προσποιητή σοβαρότητα του, πάντα το ξέραμε ότι κρύβει κάτι κακό.Εξ'αλλου, μας το έδειχνε κατά διαστήματα.

  2. Πες τα ρε Σακαρε,εμείς τα βλέπουμε εδώ και πολύ καιρό.
    Και ο Ηλίας το ίδιο γελοίος είναι με όλους τους αμιγκος

  3. Πριν κράξτε Σάκη πηγαίνετε στο συμβούλιο να δείτε τι έλεγαν κόρο και άσημακ για εκείνον

  4. Ο Σάκης δεν έκανε κουτσομπολιό στον Ηλία τα άκουσε και τα είδε και ο Ηλίας φωνάζανε όταν έπαιζε με τους ρουμάνους δεν του τα πε ο Σάκης και ο Ηλίας συμφώνησε μη λέτε ψέματα Ο Σάκης δεν είναι ρουφιάνος ούτε ίντριγκες κάνει παίζανε με τους ρουμάνους και ο κόρο και ο Ασημακόπουλος φωνάζανε μέσα στο αυτί τους την ώρα που έπαιζε ο Ηλίας σχολίαζαν Ο Σάκης δεν το έβαζε λόγια μήπως βλέπατε κάτι άλλο ή δε σε συμφέρει

  5. Εμένα η φουσκωτή Εμένα με ίδια ζούνε εσένα που σου αρέσουνε να τους καμαρώνεις μου αρέσουν οι καλλίγραμμη άντρες τον βλέπω και τον σιχαίνομαι ψευδό επειδή απευθύνεσαι σε μένα για αυτό σου απαντάω

  6. Πού ενοχλουν ή Μαριαλένα και ο Σάκης;;;?Ντροπή τούς Στους Αμιγκος πού είχαν κάνει Συμφωνία να μην μηλισουν ποτέ στον Σάκη και στην Μαριαλένα καλά για τον μαυροψυχο τον κορο ρε Ιλια και εσει;;;?Σε διπλό ταμπλό;;;;?Κορο με την πρώτη ψηφοφορία τον πουλοπουλο….

  7. Ο Μπογδανος μου θυμίζει το ίδιο σκινικο με την χαμπερι όταν την χλευαζε η Καρολίνα στην αρχή κλαίγονταν στον γορο μετά πήγε στην Μαριάλενα μπογδανε μην κλάιγεσαι εσύ τους διαλέξες τους ρουφιάνο αμιγκος σε έχουν κάνει πέρα γιατί έχασες από τον σακη την 3 ασυλία και σε ήθελαν εσένα φαντάσου τον οδοντόχλιφιδα έχεις χάσει τον ύπνο εφιάλτες βλέπει για σου ρε σακη παίκτουρα τον έχεις δώσει πολύ χυσιμο στην μάπα του γορο. ????

  8. Ο αλήτης ο κόρο έμεινε μόνος του καλά να πάθει το καθηκι υποστηρίζω τον Σάκη αλλά Ηλία μην χαμπαριαζεις Άστον τον αλήτη τώρα είναι η σειρά του να ξεκουμπιστει

  9. Ο Σάκης διατυπώνει την άποψη του.Μηπως δεν ξέρει ότι είναι ο καλύτερος;Ίσα ίσα κανένας στην θέση του δεν θα καταπράυνε τον Ηλία.Ολοι είδαμε την αιμοβόρια των άλλων δύο, εναντίον του Ηλία.

  10. Ασημακοπουλος-Κορο. Τα φιδια του σαρβαιβορ πλεον αποδεδειγμενα. Τους αξιζει που εφτασαν στην πηγη και δεν ηπιαν νερο. Τους αφησε καλη παρακαταθηκη η Καρολινα. Οσο κερδιζαν με τις πλατες του Μπογδανου, ηταν αγαπημενοι. Τοσο στοκος ειναι κι αυτος ο Μπογδανος. Παναξιος SURVIVOR ο Σακης ο Κατσουλης Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ!!!

  11. Ηταν καλύτερη η μπλε ομάδα και κέρδισε με τα λόγια που έλεγε ο Σάκηs στον Ηλία είναι σαν να ήθελε να τον πάρει προs το μέροs του έτσι και αλλιώs δεν έχει κανένα νόημα τώρα γιατί αποχώρησε ο Ασημακόπουλοs και δεν ξέρω πωs κόλλησε ο Ηλίαs με τον Σάκη έτσι ξαφνικά.

  12. Όσοι λέτε ότι ο Σάκης φιτιλιάζει τον Ηλία, τραβάτε να δείτε πώς άδειασαν ο Κόρο κι ο Ασημακό τον "φίλο" τους στο συμβούλιο.