Σάμάνθα, Ανχελίτα σχολιάζουν την διακόσμηση της Ευδοκίας στο CR και ο Κωστής είναι στον παράδεισο




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η Κουραδανθα και η Σκατουλιτα, είμαι σίγουρη ότι δεν έχουν κάνει ανακύκλωση, αν είχαν κάνει, θα ξέρανε τα στοιχειώδη! Τσαντίρι είναι το σπίτι σου στην Σερβία μωρη!

  2. Αντε μωρη σαυρα Ροχαλιτα που πας να της την φερεις ομορφα… Η ιστορια σας εχει γραφτει…

  3. Το κακο διδυμο μαζι… Οι κακες του χωριου ειναι… Αντι να παρει την Μαιρη μαζι ο χαζος, αλλα ετσι ειναι, η ψυχη τραβαει αυτο που θελει..

  4. Κωστή λάθος παρέα διάλεξες,Κ Η ΚΡΉΤΗ,δεν σε στηρίζει:Η σαλαμάνδρα πολύ κακία,την ενοχλείσε,το αλουμινόχαρτο:Σαμάνθα κ Ανχελιτα πολύ χολή βρε παιδιά,τόση κακία,πια για την Ευδοκία:

  5. Ας ενημερώσουν απο την παραγωγη την Αν(χελ)(Hell)λιτα, περι οικολογιας σας παρακαλω … επισης αν ειναι δυνατον ενα τεστ IQ και ενα τεστ ψυχανάλυσης για ολους θα ηταν και χρησιμο αλλα θα έχει και φοβερη τηλεθέαση. Σκεφτειτε το !!!!!

  6. Η απάντηση της Σαμάνθας ήταν τόσο αποφασιστική(εννοείται και αγενής)που πρέπει όσο βρισκόταν στο captain's να σκεφτόταν τί θα απαντήσει στον Big σε περίπτωση που τους ρωτήσει πώς σας φάνηκε το δωμάτιο?

  7. Σας ρωτάει ο άνθρωπος πώς σας φάνηκε το δωμάτιο και απαντάς έτσι μωρή?
    Όταν κάνουμε τέτοιου είδους αστειάκια, αμέσως το γυρνάμε στο ρεαλιστικό στο δευτερόλεπτο όμως και λέμε:Πλάκα κάνω και λέμε την πραγματικότητα.. Στη προκειμένη φάση θα έπρεπε να πεις:Αστειεύομαι, είναι πάρα πολύ ωραία, με γκαζόν, τζακούζι, μακάρι να είχα κι εγώ σπίτι του ένα τέτοιο δωμάτιο…

  8. Υπάρχουν τόσοι άλλοι χαρακτηρισμοί που θα μπορούσες να "εκφράσεις" τον ενθουσιασμό σου…
    Μικρό κρεβάτι, άβολο,άχρωμο..
    Όχι τσαντίρι?

  9. Σαμάνθα αν το τσαντίρι το είπες για πλάκα, να ξέρεις δεν κατάφερες να μας κάνεις να γελάσουμε?ήταν τόσο παγερό όσο κι εσύ?

  10. Σας βαρεθηκα . Όταν βγείτε θα καταλάβετε από τον κόσμο ποσο για πέταμα είστε όλοι εκεί. Ευδοκία και μόνο ρε❤ψυχαρα μου

  11. Παιδιά να σας ενημερώσω ότι το αλουμινιχαρτο και χαρτιά αλουμινίου δεν ανακυκλώνουν, γτ δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την χρήση εκ νέου, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Επίσης το αλουμίνιο μπορεί ν ανακυκλωθεί όχι το χαρτί αλουμινίου

  12. Έτρεξε αμέσως το μπουλντόγκ να προφτασει και να κουτσομπολεψει για το τι είχε φτιάξει η ευδοκία στο captains room και βέβαια το θάψιμο της ροχαλιτας απέναντι της, επειδή ξόδεψε τόσο αλουμινοχαρτο για να δημιουργήσει ολες αυτές τις κατασκευες, αλλά είναι τόσο πίσω και τόσο άσχετη σε σχέση με την ευδοκία, που δεν ξέρει ότι το αλουμινοχαρτο είναι από τα πιο ανακυκλώσιμα υλικά. Η ευδοκία είναι αιώνες μπροστά στη νοοτροπία και στο μυαλό απ αυτούς της κλίκας.. Η ευδοκία είναι ροκ, οι της κλίκας είναι τσιφτετελοκατασταση..

  13. εντω μεταξυ τα λεει ολα δεν κραταει και κατι μυστικο απορω ποιος την κανει παρεα εξω στην κανωνικη ζωη αυτη πρεπει να μεινει μονη της για παντα

  14. Σαμάνθα τι σε ενοχλεί εσένα το αλουμινόχαρτο που χάλασε η Ευδοκία ειλικρινά απορώ ότι να ναι πάντωs ενθουσιάστηκε πολύ ο Κωστήs.

  15. 3:07 Απ το να πει ένα απλό ωραίο όπως θα έλεγε ένας νορμαλ άνθρωπος αναφερόμενος σε δωμάτιο, γλυκά και τζακόυζι εκείνη βρήκε να πεί κάτι για την Ευδοκία, έλεος.

  16. Μετα από όλα αυτά που λέει η αγγελω λέει δεν θα το κάνω θέμα.. Φαντάσου να το έκανες κ θέμα δηλαδή..

  17. Πράγματι χρειάζεστε ηρεμία από την ζηλεια σας ζουρλομανδύα θα σας βάλουν σε λίγο τρελαθήκατε εντελώς… Σαμανθα πως το λες αυτό που κρέμασε αααα Ναι πλανήτες μωρέ χαχαχα

  18. Η κοπέλα είναι ΗΛΙΘΙΑ 4:41 ??? δεν έχει ιδέα από ανακύκλωση , κάθετε κ μιλάει, στόκος!!! εεεε σταμάτα πιαααα ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΜΩΡΗΗΗΗ!!!

  19. "Είναι οικολογικός ο καπνός του τσιγάρου της Ευδοκίας??? Ή μας κοροϊδεύει ότι είναι οικολόγα τελικα?" Ειλικρινά είστε ελεεινά κομπλεξικές και η δύο! Κλάμα!