ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – Λόγοι για να ψηφίσεις ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ;

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Και μετά γλύφεις συριζαικες κωλοτρυπίδες για να διοριστείς στην ΕΡΤ. Και μετά βγαίνει η ΝΔ και άντε φτου κι απ'την αρχή. Όλα για το μεροκάματο.

  2. Απαράδεκτο προπαγανδιστικό αντικομμουνιστικό σποτακι (με το πρόσχημα της σάτυρας),το οποίο έχει στόχο να λασπολογησει,να συκοφαντήσει και ενδεχομένως να υποθάλψει την κομμουνιστική ιδεολογία και κατά επέκταση όλα τα αριστερά κόμματα, ακόμη και την Σοβιετική Ένωση.Εαν θέλατε και θέλετε υποτιθέμενοι (δεν εμπεριέχει ειρωνία)<< αντικειμενικοι >> <<ορθολογιστές>> να επηρεάσετε και να επηρεαζετε τον κόσμο που σας παρακολουθεί προς την δεξιά πλευρά της ζυγαριάς, μπορούσατε απλά να κάνετε ένα αληθινό και πιο τολμηρό σποτακι με πιο εκστριμ σκευωρίες και συκοφαντίες στηριζόμενοι φυσικά όχι στην πραγματικότητα αλλά στην φαντασία σας(όπως και κάνατε, αλλά κάτι φοβηθηκατε).Η πραγματικότητα καλλιέργειται ύστερα από πολλά χρόνια εμπειρίας στον πολιτικό χώρο αλλά και γνώσης της ιστορίας και όχι βασικών γνώσεων φυσικά.Οποτε θα τα δεχομουν αυτα τα επιχειρήματα κύριε Σέλα αλλά φοβάμαι πως ήταν απλά το αποτέλεσμα ενός εφιάλτη μη λογικής διάταξης εικόνων και καταστάσεων στο ασυνείδητο σας το οποίο είπατε δεν το κάνουμε ένα βιντεάκι;;! Θα ήθελα πολύ να δω από κοντά τα πτυχία όλων σας , αλλά και την διεθφαρμενη αντίληψη σας για τον κόσμο και τα πολιτικά πράγματα.Να είστε καλά, απλώς ας έχετε υπόψη σας (που μάλλον ήδη έχετε)στο υποσυνείδητο ότι δεν θα λειτουργήσει για πολύ ακόμη το καπιταλιστικό σύστημα παραγωγής.Θα επέλθουν αλλαγές στις κοινωνίες και θα επικρατήσει το δίκαιο και το ανθρωποκεντρικό σύστημα διακυβέρνησης.

  3. μπρο ενταξει μαζι σου απλα μην καποιες παπαριες αν δεν ξερεις ο πρωτος αττιλας που ηταν επι χουντικου καθεστωτος εγινε στην κυπρο και απετυχε παταγωδος ο δευτερος αττιλιας ο οποιος ηταν αυτος που πηρε την μιση κυπρο ηταν επι δημοκρατικου καθεστωτος ενω ο παπαδοπουλος βρισκοταν φυλακη να λεμε καποια πραγματα με το ονομα τουςην ριχνουμε τετοια μεγαλα βαρη και ευθυνες σε ανθρωπους πογ δεν εφταιξαν ποτε

  4. Όταν έγιναν τ συμβαντα στην Κύπρο ο Παπαδόπουλος ήταν είδη φυλακή και φίλε στα περισσότερα από αυτά που λες είσαι λάθος γτ επεισης επί Παπαδόπουλου δεν έφευγαν μεταναστες οι Έλληνες απλά ο Παπαδόπουλος τους τους έδιωχνε διότι ήταν ανθέλληνες και κομμουνιστές και καλά τους έκανε γτ όποιος είναι ανθέλληνας δεν χρειάζεται να ζει σε αυτή την χώρα και θα μου πεις τώρα εσύ γτ όμως και τους κομμουνιστές γιατί δεν γίνεται να είσαι κομμουνιστης-αριστερος και πατριό της.

  5. Βλέποντας το βίντεο μετά από 5 χρόνια:
    1) Υπάρχει πρόβλημα με μετανάστες
    2) Έχουμε πρόβλημα, ακριβώς γιατί δεν μείναμε πιστοί στο ενιαίο αμυντικό δόγμα
    3) Ή θα προστατέψουμε την ΑΟΖ (η οποία κατά μεγάλη ειρωνία θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει το μεγάλο κοινωνικό κράτος της αριστεράς) ή θα την πουλήσουμε κοψωχρονιά.
    4) Μην μπερδεύεις τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό με τον κόμματα που ρέπουν στον ναζισμό και νεοναζισμό.

  6. Προσέξτε τώρα τι συμβαίνει τα συριζαυγουλα φέρνουν γύρω γύρω τους μετανάστες από τα Νταχάου της Ειδομένης και των ΧΟΤ σποτ γιατί πέφτει χοντρό χρήμα στις ΜΚΟ και οι Κλασιδιαρηδες λένε απελαστετους !!!70.000 από την συρια και το Μαρόκο έχουν κάνει αιτήσεις να γυρίσουν σπίτια τους σε όλη την ΕΕ και δεν τους πάνε πίσω!!!ούτε οι βεδουίνοι δεν θέλουν να κάτσουν στην ΕΕ ..απλό ερώτημα ??πόσο γίδια μας περνάει ο κάθε τσιπρας Κλασιδιαρης Κούλης και κάθε σκουλικαντερα σαν τον Σίλα???πόσο μαμαλο πήρατε ρεε?????η

  7. kala re malakes pera apo thn plaka …meta apo olo ayto akoma thn xrysh aygh xtypate pragmatika koitaxte ligo na kanete swsth enhmerwsh …. den einai h xrysh aygh to provlhma twra eidika ….. me kati tetoies malakkies asxoliomastan kai to 15 kai anti oloi eseis opi e3ypnoi gelotopoiei na peite tiptoa swsta gia thn tote katastash kathosastan legate gia thn xrysh aygh kai idou ta apotelesmata…….malka ellhna

  8. XAIVANIAA..pite aleyrii..h X.A sas gurevei.KATSIFAS KWNSTANTINOS- 28/10/2018 (o hroas pou katafere na sikosei tous ellines apo ton kanape tou)..otan 8a er8h h ora na paroun sto kinigi tous alodapous gia na dosoun protereotita ston elina,na kserete pos mazi me autous 8a gamisoune k ta al8elinika kamena muala pou mas exoun ferei mexri edo(HTE EINAI POLITIKOS HTE EINAI POLITHS.TO SIGGEKRIMENO KOMA),oso ka8este akoma anamesa mas einai hsbaros sas,8a trexete k eseis na brite lagoumi na foliasete an den alaksete muala….na to exete upopsin…..O XRONOS SAS TELEIONEI K AKOMA DEN THN EXETE SAKOULEUTI..den to exete katalabei..to pios 8a gelasei teleyteos 8a doume suntoma,konta einai oi ekloges aderfia…

  9. Αλλο μεταναστες αλλο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εμεις που ειχαμε παει γερμανια πηγαμε γιατι μας θελανε οχι παρανομα!!! Προπαγανδα του Σιλα αν ειναι και ελληνας με τετοιο ονομα!

  10. Κ.Σιλα αν εχετε σκοπο να κανετε προπσγανδα ειστε ασχετος αγαπητε! Τα επιχειρηματα που δεν εχετε εστω και σε κωμικο επιπεδο,αν και διαμορφωνετε τασεις και αποψεις στην κοινωνια μεχρι 20 ετων ειναι ανυπαρκτα εως γελοια! Ειστε κωμικος οπουφηποτε αλλου αλλα αναφερομενος σε ιδεολογιες θα επρεπε να ειχατε δουλεψει πιο πολυ το βιντεο σας! Σχολιαστε τον κομμουνισμο και το κκε να γελασουμε και εμεις! Προσεξτε μην φατε καμια αγωγη η κανα προστιμο!

  11. Οταν πήραν την Κύπρο οι τούρκοι ο Παπαδόπουλος ήταν ήδη φυλακή αν σας λέει κάτι αυτό

  12. ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ………..ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ………ΚΑΙ ΧΑΖΟΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ………….ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ……..!!!

  13. Σε βλέπω δεν τολμάς να αναφερθείς στα αίσχη τους.Ψηφίστε Χ.Α. για να δολοφονήσουμε τα παιδιά σας αν είναι διαφορετικά, για να γίνουμε όλοι τούμπανα αφήνοντας τον εγκέφαλο κλούβιο με σκοπό να δέρνουμε,αφού δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ίχνος λογικού επιχειρήματος και αντίληψης για να σκεφτεί το λογικό επιχείρημα. Φοβάσαι μην στη στήσουν σε καμιά γωνιά,ε;

  14. Καθολου πληρωμενος πρακτορας των αντιχριστων τοκογλυφων,  ο αν8ρωπος!

    Η σκυλα και το σκυλαδικο!

    Χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα!

  15. logoi gia na parakolouthiseis to sila
    1 einai poly asteios olo anekdota leei
    2 einai toso asteia ta psemata pou leei pou mexri kai o idios gelaei
    3 einai petyxhmenos olh h ellada ton xerei
    4 den yparxei logos na ton parakoouthiseis
    xaxaxaxaxaxaxa ante kai poly asxolhthika!

  16. Σίλα, ψηφισε το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας. Ναι μωρε αυτων που λενε για τουρκικη δυτικη Θρακη. Ναι ρε των δημοκρατων, αντιφασιστων, αντιχουντικων  φιλογκριζων λυκων. Επειδη είσαι και απο Κομοτήνη.

  17. ΕΜΑ ΤΕΙΜΗ ΧΡΙΣΕΙ ΑΒΓΟΙ!!!
    ΖΕΙΤΟ ΕΙ ΑΙΛΑΣ!!
    ΕΙ ΑΙΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΤΥΣ ΑΙΛΕΙΝΑΙΣ!!

    😛 

  18. Το χειροτερο πολιτευμα δεν λεω αλλα κανεις δεν μπορει να τους πει ρατσιστες.Ενα απλο παραδειγμα( κατεβαινω κατω απο το σπιτι μ με ενα ματσο πενηνταρικα. Περναει ενασ του δινω, περναει ο αλλος του δινω, περναει αλλος ενας του εσενα δεν σε γουσταρω αντε φυγε……….ειμαι ρατσιστης?) απο την στιγμη που η Χ.Α θελει να ταισει τους Ελληνες ας παει η κυβερνηση να ταισει τους αλλοδαπους. Απλα πραγματα!!!