ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ 106 – Κυκλώματα εντίμων υπαλλήλων


Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

11 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. εννοειται πως εκανε λαθη,κυριως με αυτους που εβαλε απο κατω του.κοιτα εγω φοβαμαι πως ο λαος ψηφισε και παλι λαθος…….πχ.αυτος στα 12 επρεπε να μην ειναι καν στη βουλη………κ επισης θελω ν δω ο καραμανλης τι θα πει,γιατι χρωσταει να πει πολλα,κ να καψει πολλους……..

  2. σε ρωταω γιατι οι περισσοτεροι που μιλουν για αυτο δεν ξερουν χριστο.πρωτογεννες ελλειμα(η πλεονασμα αναλογως) ειναι η διαφορα μεταξυ ολων των κρατικων δαπανων και των φορολογικων εσοδων!τα 23 δις δεν τα αφησε ετσι….

  3. Ολο κατηγορω ειναι ο αταλαντος αλλα μαλλον ειναι ακομα στην επιφανεια γιατι ακομα εχει δυναμη το μεσον που τον εβαλε και στην ερασπορ και για καιρο τον πληρωναμε να λεει μαλακιες

  4. Μιμειτα λιγο τον Χατζηχρηστο ή μου φαινεται ??? Να το προσεχει αυτο γιατι και ο Λαζοπουλος στην αρχη τον Χατζηχρηστο πηγε να μιμηθει . Δεν λεω οτι δεν ειναι καλος , πολυ καλος ειναι απλα αν ξεφυγει λιγο απο τον Χατζη χρηστο θα ειναι καλυτερος .

  5. @human19881988 Μετα απο αυτον ηρθε το πασοκ και μειωσε το ελλειμα απο 23 δις σε 750 δις.. Τι σκατα σε ταϊζουνε ρε ανιστορητε μαλακα και εχεις χασει την επαφη με την παραγματικοτητα?…