ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 226 – Save Pangalos




4.12.2012
Ξεκινώ καμπάνια Save Comrade Pangalos. Μαζί μας η WWF κι η Greenpeace..

Μουσική – “Fast Talking” Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ας μην ανοίξουμε κουβέντα περί αυτού του αυτοαποκαλούμενου λαϊκού συνδέσμου,θα γίνω χειρότερος απ'το Σίλα σε κράξιμο. Όσο για το θέμα μας,φυσικά υπήρχαν πολιτικές σκοπιμότητες και στην κατάργηση της καθαρεύουσας,και στην κατάργηση του πολυτονικού και στην αλλαγή στην ορθογραφία διαφόρων λέξεων,κι αν είσαι αφελής μην πιστεύεις ότι κάνουν ότι μπορούν για να μειώνουν τη νοημοσύνη και τις γνώσεις κάθε γενιάς περισσότερο. Ειρήνη ημίν και υμίν.

  2. Χρυσαυγίτης ή χρυσαβγίτης; Ή χροισαβγείτοις; Δε ρωτάω αν είσαι,πιο είναι πιο σωστό ρωτάω.

  3. Εγώ αδερφέ αυγό το γράφω. Δεν έφαγα τόσο πρήξιμο πιτσιρικάς τσάμπα από μάνα τρελαμένη φιλόλογο για να αλλάξω τώρα ορθογραφία…
    Και πέρα απ'την πλάκα. Για ρίξε μια ματιά στο λεξικό των Lidell-Scott. Αξίζει. (Κι ο Τριανταφυλλίδης ακόμα αυγό το γράφει)
    Όσο για πολιτικές σκοπιμότητες,το γεγονός ότι δεν τις αναγνωρίζουμε πλέον δείχνει ότι τη δουλειά τους την έκαναν. Άντε,να καταργήσουν και κανα φωνήεν ακόμα στα δημοτικά. Έτσι κι αλλιώς πλέον ελληνικά ούτε ένας στους χίλιους δε μιλάει σωστά.

  4. Ξανά. Στην ορολογία του Μάρκετινγκ χρησιμοποιείται και ως μεταβατικό. Ο Μπαμπινιώτης μπορεί επίσης να μην έχει στο λεξικό του και εκατοντάδες λέξεις τεχνικού ή επιστημονικού περιεχομένου (π.χ. αμφιβάλω αν έχει καταγράψει τον "ημίβραχο") ή χρήσεις γνωστών λέξεων σε άλλο όμως πλαίσιο (π.χ. τι σημαίνει "παίρνω", στην ιστιοπλοΐα;) Η γλώσσα είναι πρώτα απ'όλα εργαλείο που επιδέχεται τροποποιήσεις και εξελίσσεται βάσει των αναγκών, και έπειτα πεδίο εντοπισμού λαθών των άλλων. Φιλικά

  5. Όχι ρε φιλαράκι. Κι αν το 'χουνε περάσει για σωστό είναι οι μαλακίες που εισήγαγε ο Αντρίκος στις μέρες του. (Βλέπε αυγό και αβγό)