ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 272 – Το τουήτερ κι εγώ




20.2.2013
Κότα στη ζωή, Βελουχιώτης στο τουή…

Μουσική – “Fast Talking” Kevin MacLeod – incompetech.com
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΑΥΤΑ  ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ TWITTER ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ RETWEETS
    EXOYN KANEI TO TWITTER  ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ SITE

  2. Επετρεψε μου να τον συγκρινω γιατι πιστευω οτι οταν θα εχει φτασει στην ηλικια του χαρυ κλυν θα εχει ειναι ισαξιος σε εργο. Εχει ολα τα εφοδια για να το κανει αρκει να ειναι ανοιχτο μυαλο και να βλεπει μπροστα οπως ο χαρυ απο το 59:37 στο Αλαλουμ(1982) youtube. com /watch?v=CYelmuDjrBY

  3. Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν πλουσια νοικοκυρια και ανθρωποι που θελουν πλουσιες εταιρειες. Αυτη ειναι μια δηλωση πολιτικη. Αν θα το πει ο σιλας ή καποιος αλλος κωμικος οπως ο χαρυ κλυν (κατα συμπτωση λεει κι αυτος "αριστερα" πραγματα) με τον δικο του τροπο τοτε θα ειναι ΑΣΤΕΙΟ. Επειδη ΕΣΥ εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι θα βρεις κατι να σε ενοχλει. Ειναι τοσο απλο κι οχι αν ειναι καλος ή κακος κωμικος ή αν κανει πολιτικη. Για τον ιδιο λογο σου αρεσει ο Χατζηπαύλου. Εισαι δηλαδη προκατειλημμενος.

  4. 2ον Το πλασιο του μιμητισμου ειναι σχεδον τα παντα. Μιμητισμος 1ος: Εχεις μια θεωρηση (και αρα ασπαζεσαι μια φιλοσοφια στην πραξη) με το να τρως ψοφια και δολοφονημενα ζωα ενω η κατασκευη σου δεν σου επιτρπει κατι τετοιο με φυσικο τροπο οπως στα σαρκοφαγα. Ειναι οτι πας στο σχολειο για να ξεχασεις οτι γεννηθηκες ελευθερος ανθρωπος και να μαθεις το καπνισμα, την υπακοη, την επιβολη του ισχυροτερου κτλ. Ειναι οτι θελεις παπα και στεφανι, οτι θελεις ιδιωτικο αυτοκινητο αντι για τραινο ή λεωφορειο.

  5. Γιατι το σχεδιο για την φτωχοποιηση της ευρωπης και την μειωση των μισθων ποιανου ειναι? Η μασονια παντου κολλαει. Τι παει να πει αριστεριζων? Τις δυο κολωνες που εχουν οι τεκτονες δεν τις ξερεις? Τι νομιζεις οτι αν εισαι δεξιος κανεις κατι αλλο απο το σχεδιο τους που ειναι το χτισιμο της πυραμιδας? Καθενας μας ειναι ΣΑΝ ενα τουβλο που βλεπει την λασπη σαν φορο αν ειναι απο πανω ή σαν επιτοκιο αν ειναι απο κατω… Τι αλλο νομιζεις οτι ειναι το χρημα εκτος απο χρεος? Τα κρατη και ολοι χρωστανε!

  6. Κι εγω ετσι μιλαω αμα προσπαθω να διασκεδασω την μιζερια μου αλλα δεν με λενε σεραφιμ. Απο την αλλη εχεις δει κωμικο να μιλαει αργα και βαρετα σαν πολιτικος? Λοιπον βασικα ο ανθρωπος ειναι μιμητικο ον. πχ.για αυτο εσυ εισαι αυτος που εισαι, και τρως κρεας ή κανεις οτι κανεις, αλλα κανεις δεν σε κατηγορει οτι εισαι μαλακας και μιμησε τους αλλους. Παντως μην νομιζεις οτι αμα εισαι στο αλλο πολο (συνειδητα ή ασυνειδητα δεν εχει σημασια) οτι κανεις κατι διαφορετικο απο το ενα σχεδιο της μασωνιας.

  7. Αμα γινονταν και πριν χαμος καλα θα ηταν, αλλα οπως φαινεται απο εκει που παμε ως πολιτικα οντα, ο χαμος γινεται μονο μετα και μονο για τους ιδιους ή παραλλαγες αυτων οπως και στην πολιτικη.

  8. τι λες ρε… ποιος σας τα λεει αυτα? ο θανασης ο κλαρας ηταν ενας ναζι προδοτης. ακου εκει ο αρης βελουχιωτης… ο αρης βελουχιωτης ειναι ο αρης βελουχιωτης… του βελουχιωτουλεικου…

  9. Γάμησες Σίλα σήμερα.Αμαν πια με τους επαναστάτες στο τουή(και αυτοί στο facebook δεν πάνε πίσω)