ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 273 – Να να να να… καθρεφτάκι




21.02.2013
Τι σαφάρι για έσοδα; Σαχάρα στα έσοδα…

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

14 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ποτε ειπα οτι δεν μου αρεσει? Τι σχεση εχει η αισθητικη με αυτα που λεω? Πως στερω κατι σε καποιον εδω μεσα? Ποτε το εκανα αυτο και με ποιον τροπο? Γραφοντας λεξεις στο youtube, κανεις δεν μπορει να στερησει τιποτα σε κανενα.

  2. Φυσικα και υπαρχει μονο που δεν ειναι ρευστο, οταν κανεις κατι που αγαπας, ο αλλος το καταλαβαινει, αλλα εαν πιστευεις οτι ενας καλλιτεχνης του(Πχ) δρομου δεν ειναι πετυχημενος , τοτε ισως να σταματαγαμε να διαβαζουμε και Σωκρατη , εαν οι καλλιτεχνες δεν μας αγγιζανε μεσα μας τοτε δεν θα ηταν καλλιτεχνες, , να σταματησουμε να αγοραζουμε μουσικη που μας φτιαχνει την διαθεση , εαν δεν σου αρεσει ο σιλας αποψη σου μην μου στερεις εμενα το γελιο ομως. Ως εκει.

  3. Η εννοια του κερδους δεν υπαρχει. Υπαρχουν ομως επιδιωξεις και αναγκες. Πολυ οικονομίστικα το βλεπεις το θεμα μιας και λες οτι "οφειλεις" και μιλας για καποιο κερδος. Αν ειναι να πληρωνουμε για να μας φτιαχνει καποιος την διαθεση, τοτε εχουμε φτασει στον πατο (αναγκαιο κακο). Ενας φιλος ή καποιος που σου μιλαει εστω μεσα απο το Internet θα βοηθουσε περισσοτερο και ποιο πραγματικα απο τα διαφημιστικα επεισοδια με τον σιλα αν και ο μονος που μπορει να φτιαξει πραγματικα κατι ειναι μεσα σου.

  4. Το κερδος για καλλιτεχνες ειναι πνευματικο , και οποιος σε κανει να χαμογελς του οφειλεις τουλαχιστον ενα εφχαριστω και ενα αγγιγμα στον ωμο, τα λεφτα ειναι σχετικα , το πνευμα μενει

  5. @Brat Butt ηχογραφημενα ειναι ρε ηλιθιε, ακου με που σου λεω. Τα ιδια ακουγονται σε καθε βιντεο του

  6. μη βαζεις ηχογραφημενα γελια για να γελαμε μηχανικα με τα αστεια σου. Κανε μας να γελασουμε απο μονοι μας.

  7. Τοτε πρεπει να πας να δουλεψεις μαζι του ή να κανεις οτι δουλεια σου λεει χωρις κανενα μισθο φυσικα. Αν ειναι να εχεις πεσμενη διαθεση, καλυτερα ειναι να την κοιταξεις αυτο το πραγμα πρωτα απο ολα. Οι δουλειες ποτε δεν τελειωνουν και σπανια εχουν καποιο κερδος.

  8. Aυτό για τη βία και το φασισμό ήταν πολυ σωστό. Μόνο …κρίμα ,στην εποχή μας , τα αυτονόητα, γίνονται λόγια σοφίας! Υπέροχο, Σιλα!