ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 283 – Με Φιλιππίδη




7.3.2013
Νέο σκάνδαλο, βρέθηκε μικροποσότητα
χρήματος, σε μισθό πολυεθνικής.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δες λίγο Χαραλαμπόπουλο και θα δεις ποιος είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας κωμικός της εποχής μας. Ο Μπέζος κι ο Φιλιππίδης είναι απλά γνωστοί. Γι αυτό τώρα που είναι να πάνε στο Εθνικό οι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου, αληθινά πνευματικοί, παραιτούνται από το Εθνικό. Κι όσο καλός και να είναι κάποιος δεν δικαιολογείται το να το λέει από μόνος τους. Αυτομάτως σταματάει να ποιεί ήθος αρά δεν είναι ηθοποιός.

  2. Ρε άνθρωπε μπαίνω στο προφίλ σου και είναι αμάξια, πάολα, και χρυσή αυγή. Τι κρύβεσαι? Πες το να ξαλαφρώσεις.

  3. e eisai xalvas teleios !! 3i fora to grafw ! KOFTE AUTI TI KARAMELA OPOIOU dn tou aresei autos o kruos einai xrusaugitis!!! isa isa sta sfinakia mou arese edw einai gia to poutso!

  4. eemm koita auti ti karamela opoiou dn tou aresoun ta video tou einai xrusaugitis ftanei!!! isa isa sta sfinakia mou arese arketa mou aresoun gia ta upoloipa video tou comedy lab alla auta ta videakia tou einai polu krua!!! bres kaluteri apantisi kai ase tis e3upnades palio xasikli

  5. Καντε like οσοι θέλετε ο Σίλας να ντυθεί Kratos από το God of War για τις αποκριες!!!!!!!

  6. μονο και μονο επειδη σχολιαζει ο κανενας τον μεγαλυτερο ελληνα κομικο (μαζι με τον μπεζο) της εποχης μας dislike….
    αν και μεχρι πριν να το δω μ αρεσε ο συλας για τα σφηανακια

  7. Αυτοί που φαντασιώνονται την προσωπολατρεία παντού και μεταφράζουν τα πάντα με στρατιωτικούς όρους (ο αρχηγός, το δεξί χέρι, η ομάδα του…) είναι οι αυταρχικοί, πάσης φύσεως (εθνικιστές, σταλινικοί, μηδενιστές, φονταμενταλιστές…). Είναι λογικό, αφού το να σκέφτονται με σχήματα και φόρμες, είναι πιο εύκολο και λιγότερο απωθητικό, από τις σχολές σκέψης και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

  8. Εμμονή!! Κάθε μέρα περιμένω πότε θα ανεβεί το νεο βίντεο του Σίλα! Σημάδια των καιρών;