ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 314 – Βάφεται το καμμένο;




23.4.2013
Πάντως είναι καλό που ο Άκης θα κριθεί απ’ την τακτική δικαιοσύνη
γιατί με την άτακτη δεν βγάζαμε άκρη.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

18 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. εγω εχω επιχειρηματα εσυ? φαινονται ΗΔΗ τα καλα της ΝΔ (ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ) πες κανενα επιχειρημα!

  2. Ποια απο αυτα που ανεφερα εχουν να κανουν μονο με το ΠΑΣΟΚ??χαζο εισαι???ΟΛΑ εχουν να κανουν με την ΝΔ!Ειναι κοντα η σφαγη σου προσεχε,ερχετε πασχα!!

  3. τα ξερω οσα μου λες αλλα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δεν υπαρχουν. αποψη μου : ειναι ΘΥΜΑΤΑ! και ειμαι 24. και πως βγαζεις το συμπερασμα οτι στα του πασοκ εμπλεκεται η νδ δεν σε καταλαβαινω

  4. Κουνα λιγο το κεφαλι σου να δεις αν κανει θορυβο γιατι μαλλον εντελως κουφιο ειναι.Τα ονοματα των βουλευτων ειναι για τα σκανδαλα που φανερωθηκαν σε βαρος τους και οσο για τα υπολοιπα μπορει να εχουν να κανουν και με το ΠΑΣΟΚ αλλα σιγουρα εμπλεκετε και η ΝΔ.Αν εισαι τοσο μικρος ή τοσο αδαης ωστε να τα γνωριζεις μαθε τα καλυτερα πριν πας για σφαγη προβατο!

  5. ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ! ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ. ΤΟΥΣ ΒΟΥΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ

  6. Μαγγινας,Μαντουβαλος,Ρεγκουζας,ομολογα,Υποκλοπες,Siemens,Βατοπεδι,ΟΣΕ ειναι καποια που μου ρθαν μεσα σε λιγα δευτερα..Αρα ή εισαι αποτυχημενο τρολλ ή προβατο!!

  7. 1) δεν τρολαρουμε με τετοια σοβαρα πραγματα οπως η χωρα
    2)δεν εχω παιδια και στο δημοσιο επι νδ μπαινουν οσοι Α-Ξ-Ι-Ζ-Ο-Υ-Ν
    3) ΕΓΩ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

  8. οχι αυτα συνεβαινααν στο πασοκ και στο καινουριο πασοκ. συριζα. η νεα δημοκρατια εχει αποδειξει οτι απεχει απο αυτα. με εργα οχι λογια

  9. Δε ξέρω εάν είσαι τρόλ ή απλά νεοδημοκράτης που τον έχει βαρέσει η μαλακία (και το όνομα που έχεις από μόνο του είναι τραγελαφικό) αλλά σε έχω δεί σε πολλά video να σχολιάζεις και να λές μονάχα μαλακίες.Όπως βλέπεις ο κόσμος που τραβάει τα πάνδεινα τα τελευταία 3-4 χρόνια εξαγριώνεται με τις παπαριές που γράφεις,οπότε έχεις δύο επιλογές :
    1)να σταματήσεις να σχολιάζεις ή
    2)όταν λές κάτι να το λές επειδή το πιστέυεις και να επιχειρηματολογείς και όχι επειδή ο Σαμαράς σου διόρισε το παιδί.
    Τέλος!

  10. εισαι πολυ αστειος! παντως στα σοβαρα τωρα και αν θες απαντα με. δεν εχουν αρχισει να πιανονται οι εγκληματιες πολιτικοι τωρα με την νεα δημοκρατια? γιατι εγω αυτο βλεπω και πιστευω πως ολοι πρεπει να στηριξουμε την κυβερνηση!