ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 332 – Δημοκρατικό talkshow




31.5.2013
Ο Αλβανός ύποπτος για την αρπαγή της ανήλικης είχε απελαθεί παλαιοτέρα, λέει. Απορώ πως ξαναβρέθηκε στη χώρα.

Μουσική – “Fast Talking” Kevin MacLeod – incompetech.com
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ααααα πες το έτσι! Και λέω και εγώ γιατί τα κουμμούνια έσφαζαν βρέφη……… Για να μην τους καταγγείλουν όταν μεγαλώσουν!

  2. Το ποιος είναι ο φασίστας εδώ μέσα φαίνεται πάντως 😉 Και το ότι είναι όλοι μπράβοι και ναζιστές εσείς το λέτε……..

  3. Ξεχασμενο υπογειο της Δεξιας??Η Δεξια δεν ειναι κατι ξεχασμενο στην συγχρονη Ιστορια απο ειναι ο Σταλινισμος για παραδειγμα!

    Βασικα ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ευρωπη ειναι καραδεξια τα τελευταια χρονια αν δεν το προσεξες!
    Επισης αν δεις δημοσκοπησεις η ΝΔ ειναι 2.5 μοναδες μπροστα μπροστα απο τον ΣΥΡΙΖΑ ακομη και με αυτα τα μετρα που παιρνει!

    Οσο για την υπολοιπη Ευρωπη δεν βλεπω καμια χωρα του Νοτου να βγαζει αριστερους Πρωθυπουργους…Αντε λιγους σοσιαλδημοκρατες και μεχρι ακει το πολυ πολυ!

  4. Αρα το επιχειρημα σου περι "ξεχασμενης" Δεξιας ειναι πιο σαθρο και απο το πτωμα του Μαρξ "συντροφε"…
    Οσο και αν δε σου αρεσει την Δεξια πλεον εμπιστευεται η πλειοψηφια των Ελληνων!Την χασατε την ιδεολογικη ηγεμονια μονοι σας διοτι δεν εχετε καμια ρεαλιστικη προταση.

    Και οι περιστασεις απαιτουν μονο ρεαλιστικες προτασεις πλεον…

    ΥΓ Το να κατηγορει ενα ορφανο του Σταλιν και της πιο απολιθωμενης πολιτικης παγκοσμια καποιον αλλο "ξεχασμενο" ειναι σχημα οξυμωρο!

  5. χαχαχα ποσο τρολλ εισαι ρε καραμπελα…

    {{{ αν δεν ποινικοποιηθει η ελευθερη σκεψη}}}}

    Πραγματικα εσενα σε εβγαλαν απο κανα ξεχασμενο υπογειο της Δεξιας… τωρα που'ναι αναγκη..
    …εχει κ για σας κατι ραμματα…

  6. ου..εισαι παρα πολυ σκληρος …. δεν νομιζω να μην το ξερει μωρε… και εγω και η καθε πικραμενη το ξερει που εχει δει εστω ενα επισοδειο house… απλα ηταν ενα αποτυχημενο αστειο για την κιθαρα μαλλον, δεν ξερω… Στεκεσαι και εσυ σε αυτο.. Και πες οτι δεν το ηξερε… τι εγινε? λεει χιλια σωστα πραγματα σε καθε βιντεο… Και χαλαρωσε λιγο…Πιπερι μην βριζεις…

  7. Ρε συντροφοι αλλαξτε τα τσιτατα σας εχουμε βαρεθει τα ματια μας βρειτε τιποτα αλλο να πειτε οταν σας το βουλωνουν γιατι αυτα παλιωσαν.
    Σαπισαν οπως το κουφαρι του πατερουλη!

  8. Αυτο ελειπε να φοβηθεις!Εδω μιλανε ακομη κατι ξεφτιλισμενοι πρωην πασοκτζηδες τωρινοι συριζαιοι που ολα αυτα τα χρονια ηταν πρωτοι στην μασα του χρηματος των φορολογουμενων!

    Διαφωνω με την ΧΑ αλλα θα υπερασπιστω πρωτος το δικαιωμα σου αν θες να την ψηφιζεις!

  9. Εσυ δε μας τα λες καλα μου φαινεται!Οι χρυσαυγιτες ειναι μονο μπραβοι ειναι γνωστο αυτο!Που ακουστει χρυσαυγιτης να εργαζεται σκληρα και αριστερος βολεμενος με λεφτα?

    Εννοια σου και μολις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταλεις δημοκρατικα σε γκουλαγκ για αναμορφωση!

  10. Πολυ σωστα μιλας.Αλλα οσοι νομοι και αν υπαρχουν αν δεν ποινικοποιηθει η ελευθερη σκεψη και αν δεν λατρεψουν ολοι τον πατερουλη Σταλιν προκοπη δεν θα δει αυτος ο τοπος.

    Μεχρι το καπνισμα μας αναγκασαν να αυξησουμε οι αλητες με τα μνημονια και ξοδευουμε πολλα λεφτα στα τσιγαρα!

    Καργιολα Μερκελ μας κατεστρεψε απο τη δεκαετια του 80 και μετα που μας κυβερνουσε!Wait…what?

  11. Αφου δεν σου αρεσει η Ελλαδα "μας" φιλε μου γιατι δεν αλλαζεις χωρα?
    Εχω ακουσει η Βορεια Κορεα και η Κουβα ειναι μουρλια τιγκα στην μορφωση και την δημοκρατια!
    Λογικο βεβαια αφου εχουν "αληθινες" δημοκρατιες αυτοι "λαικες"…Οχι οπως εμεις εδω με την βρωμοαστικηδημοκρατιακατωοιαμερικανοικαιοικαπιταλιστες.

    Και στην Βενεζουελα ειναι καλα ακουσα κατι για συσταση "πολιτοφυλακων της επαναστασης" πολιτικες περιπολιες δηλαδη παντα με την πρωτοβουλια των πολιτων…Δεν ειναι φασιστικη χωρα αλλωστε…

  12. Αλλοι παλι δεν ξερουν να πυροβολουν καν και ουτε επιασαν ποτε οπλο στα χερια τους καθοτι φυγοστρατοι με τρελοχαρτα…Τωρα πως τυγχανει παντα να ειναι και αριστεροι αυτοι που το κανουν…δεν ξερω…

  13. Χαυγιτη…η κακοποιηση ανηλικου ειναι ακομα εγκλημα και διωκεται ποινικα στην Ελλαδα, μπορεις και τωρα να καταγγειλεις τους συγγενεις σου η οποιους
    ασελγησαν και διασκεδασαν με τον πρωκτο σου οταν ησουν μικρος.Η ντροπη ειναι δικη τους, εσυ δεν φταις….αυτο να θυμασαι.

  14. Γαματος ο Σιλας αλλα και ενα μεγαλο ρησπεκτ στο θεουλη που γελαει η ενιοτε ξενερωνει πισω απο τις καμερες (τεχνικος ενδεχομενως).Φιλε εισαι κομματι της εκπομπης! Σ αγαπαμε!

  15. Και αν δεν σας αρέσει που πολλοί γίνονται ΧΑυγήτες να κάνετε το σωστό να τους τραβήξετε πίσω. Πχ να κλείσετε μέσα όποιον έχει φάει χρήμα, είναι καλή αρχή. Ή να αρχίσουν οι πλούσιοι αριστεροί και δεξιοί να δίνουν κανένα χέρι βοηθείας σε έλληνες πολίτες. Δεν τυχαίο που όλοι οι αριστεροί της ηλικίας μου είναι από άνετες οικογένειες/βολεμένες και όλοι οι ΧΑ είναι παιδιά που δουλεύουν από μικροί. Και γιατί να με χαλάσει η Χούντα όταν με αυτό το καθεστώς δουλεύω από τα 14 χωρίς να μπορώ να πάω σχολείο

  16. Ρε παιδιά σταματήστε πλέον να μαλώνετε για το ποιος είναι καλύτερος και ποιος όχι. Αΐ στο διάολο όλοι σας. Κάθεστε και κακαρίζετε κάτω από κάθε κλιπάκι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ότι ψάρωμα έχουμε φάει οι δεξιοί το ίδιο ψάρωμα έχετε φάει και οι αριστεροί απλά εσείς είσαστε πιο πολλά χρόνια ψαρωμένοι. Και στο φινάλε επιλογή σου είναι να το δεις ή όχι. Μας τα έχετε κάνει τούμπανο. Και μου αρέσει που οι αριστεροί κράζετε τους ΧΑ ότι είναι ανορθόγραφοι αλλά έχετε κάτι φυντάνια και εσείς!

  17. Σιλα εσυ τι ψηφιζεις;Α ξεχασα δεν φηφιζεις γιατι οταν εσυ εισαι απογοητευμενος απο τους γιατρους περιμενεις απλα να πεθανεις δεν πας να βρεις καλυτερους γιατρους!

  18. enno kati paidakia me aristi paideia kai full sevasmo ston eauto tous den areskontai se autes tis malakies,poso mallon na tis parakolouthoun kai na tis sxoliazoun….. ai pswfa re giati tsaba mbps/s ksodeueis!

  19. το λιφτινγκ, τα σφηνακια κλπ… ειναι ο πρωτος μαινστριμ που εγινε αντεργκραουντ εκουσιως, μιλαμε για μεγαλο χιπστερ!! 😀 προεδρε αρρωστια