ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 342 – ΕΡΤ Παντού




17.6.2013
Εμένα, αν έκλειναν την επιχείρησή μου, θα ήμουν εκέι.

Μουσική – “Fast Talking” Kevin MacLeod – incompetech.com
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. To μόνο φάουλ είναι ότι για την υπόθεση ΕΡΤ, ο Σίλας παρομοιάζει την πρακτική της κυβέρησης με χούντα, ενω για τα υπόλοιπα ζητήματα χρησιμοποιεί τον όρο "Καραδεξιά του κεράτα, όχι χούντα". Βλέπεις αγαπητέ Σίλα ότι η αλήθεια είναι σαν τη βρισιά. Εξτομίζεται ανεξέλεγκτα όταν κανείς φτάσει στα όριά του (και το πρόβλημα στον κώλο του…)

  2. H αθώωση ενός ενόχου είναι δικαστική πλάνη ,η καταδικη ενος αθώου είναι εγκλημα…..ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ κ.Σίλα…….

  3. Ελα μωρ τωρα χεσε μας να πουμε τωρα σε επιασε ο πονος για τους χαραμοφαηδες. Πες μας οτι ηταν και κερδοφορα τωρα…

  4. Δεν ξέρω τί λέτε εδω, το χιούμορ και η στοχευμένη διακωμώδηση του Σίλα είναι άπεχτα! Κλείσανε και τον κόσμο fm που ήταν παρακλάδι της ΕΡΤ και χάσαμε και το Σίλα στον κόσμο του (και φυσικά το μόνο σταθμό που άκουγα στο αυτοκίνητο)… Τί να πεις…

  5. Ελα, Πες μας τωρα για τον Μελιγαλα που τον φαγανε οι Γερμανοτσολιαδες που αποκαλεις παππουδες -γιατι με τοσους που πηδαγαν οι γιαγιαδες σου κανεις δεν ξερει ποιοι ηταν οι βιολογικοι παππουδες σου!

  6. Πάλι καλά που υπάρχει κι ο Σίλας εκεί στο Comedylab αλλά και γενικώς που υπάρχει… Ααααα και μια ιδέα… ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΙΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ! Έστω κι ένα πεντάλεπτο καθημερινό… Έχει μεγάλη σημασία.

  7. Eιναι ολες στα ποστα τους! Και αμα δεν ειναι, ξερεις, μερικα μπουνιδια και μερικες χαρακιες και λυθηκαν ολα -να καυβλωσεις κι'όλας! Απο οτι σε κοβω χωρις αιμα και σπαρακτηκες κραυγιες δεν σου κανει κουκου! Να υποθεσω οτι την παιζεις με Saw kai hostel!

  8. Kαι προφανως φτιαχνουν λογαριασμους με οσα emails μπορουν να απομνημονευσουν! Εχει αποδειχθει οτι τα ατομα με νοητηκη στερηση ειναι πολυ καλοι στο να απομνημονευουν πραγματα! Γι'αυτο φενονται τοσο πολλοι -μπορουν να απομνημονευσουν πολλα email αρα σε καθε εναν αναλογουν πολλοι λογαρισμοι στο youtube!

  9. re malakes einai ligo koufa kai hli8ia ayta p leei
    xioumor to lene polloi ligoi auto p kanei o an8rwpos
    par ola auta ekana like gia to comedy lab re gamwto!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Και μετά σειρά έχουν η ευδάπ,η ΕΑΣ κ.ο.κ…Μεταρρυθμήσεις πρέπει να γίνουν οκ…αλλά με γνώμονα το συμφέρον της χώρας,όχι όποιου δίνει τη μεγαλύτερη μίζα.Στο φινάλε η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση υπάλληλοι μας είναι.Και πίστεψέ με,οι "σύμβουλοι προγράμματος" και οι λοιποί διορισθέντες κομματόσκυλοι δεν πρόκειται να πάθαιναν τίποτα…εκτός αν η κυβέρνηση εφάρμοζε όντως αξιοκρατικά κριτήρια (τι είπα πάλι…ποιός Τοτός και βλακείες…)

  11. οσο και να μην μας αρεσει αυτη η κυβερνηση δε γινετε να υπαρουν βασιλικωτεροι του βσιλεως , μεταρυθμισεις πιστευω οτι πρεπει να γινουν νομιζω και εσυ ο ιδιο αλλα εκεινοι ι μαγκες εκει μεσα δεν ηταν διατεθιμενοι να μιλιησουν καθολου και ηθελαν να διατηρησουν στο ακεραιο τα αρωστημενα προνομια τους.Οτι δεν λυνετε κοβετε

  12. φιλε μου εγω δεν ειμαι υπερ της κυβερνησεως αλλαα στην συγκεκρημενη περιπτωση η μετθοδος τους ηταν σωστη για 2 λογους ,1) ηταν 2700 και πρεπει να απολυθουν 1500(περιπου) δεν μπορεις να απολυσεις πανω απο 10, 20. 50 τον μηνα ! αρα με αυτη την μεθοδο τηα τους επερνε 3-4 χροννια και γιαυτο την κλεισανε και θελουν να ωαλουν αλλο ονομα δεν οθσιαστικα δεν κανοθν καθαρσηκλεινοθν το ενα μαγαζι και ανοιγουν αλλο 2) 2-3 φορες στο παρελθον προσπαθησαν να το κανουν αυτο και απετυχαν…….

  13. Οκ…δηλαδή επιδή δέν υπάρχει ο φωτεινός εθνοσωτήρας αυτή τη στιγμή πρέπει να κάτσουμε ήρεμοι και να (συγγνώμη για την έκφραση) "τον φάμε" χωρίς να πολυγκρινιάζουμε ε?Μόνη της οποιαδήποτε κυβέρνηση,τα δικά της θα κάνει.Το θέμα είναι να τους αναγκάσεις να σε υπολογίσουν δυστυχώς.Η δημοκρατία μας όσο την αφήνουμε στην τύχη της δέν διορθώνεται…ίσα ίσα,τα ποσοστά των νεοναζί είναι αυτά που ανεβαίνουν.Δέν ρισκάρουμε πιά απλά φτώχια…χούντα τρίς χειρότερη του 70 είναι προ των πυλών.

  14. Ασε ρε Σιλα την προπαγανδα!
    Μια βδομαδα που εκπεμπετε πειρατικα μονο τους πυρηνες της φωτιας δεν καλεσατε στο στουντιο!
    Ολους τους υπολοιπους ακροαριστερους και σταλινικους τους καλεσατε!
    Οι αθωοι που λες θα μοριοδοτηθουν για να μπορεσουν να προσληφθουν στην ΝΕΡΙΤ μεσω ΑΣΕΠ!
    Οποτε ακυρο αυτο το επιχειρημα.

  15. Οι μισοι απο ολους αυτους που εχουν μαζευτει στη Μεσογειων πηγαν εκει για να κανουν την "επαναστατικη" τους πλακα και οι αλλοι μισοι να ψηφοθηρισουν και να προστατεψουν τους κηφηνες!

    Παντως μακαρι να ηταν ολοι οι κομμουνιστες σαν εσας τους "επαναστατες".
    Αν γινοταν με σουβλακια και μπυρες και πανηγυρια οι επαναστασεις…
    Μαλλι της γριας διαθετει το επαναστατικο σας παντοπωλειο?
    Πρωτη φορα βλεπω εγω "λαικους" επαναστατες με την πλειοψηφια του λαου απεναντι τους!

    Και "αναρχικους" κρατιστες!

  16. Στους 2εκ. μέσα και εγώ είμαι…τόσο ο τρόπος όσο και η μέθοδος τους όμως είναι λάθος.Δεν σου λέω ότι υπάρχει υγιείς τομέας του δημοσίου….Αλλά άν η ΕΡΤ είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι ας είναι.Αλλιώς απλά εσαεί θα λέ,ε "ααα τι ρημάζουν τώρα?-Το χ…Ααα στο χ έχει και λαμόγια άστους"στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα όρθιο και απλά θα κλαιγόμαστε.

  17. symfonw arketa mazi sou aderfre mou alla egw eimai 26 xronwn autokinitistis edwsa 80 .xiliarika gia na parw adeia kai twra den axizei mia , doulesa apo ta 19 mou se latomeia kai epita san autokinitistis kai eimai sedon xreokopimenos kai xerw kala ti thapei kai skliri ergasia kai anergia alla de tha katsw na lipithw ta glypsimata kai oli tin mourga ,stin elada twn 2 ekatomyriwn anergwn (kai parapanw)

  18. Την επομενη φορα που θα κανουμε συναυλια μπορεις πλζ να εισαι εσυ ο παρουσιαστης και οχι η Μανια;

  19. οχι. οτι να ναι λες. θα μετρηθουν τα χρονια που ηταν μονιμοι, ενας μισθος για καθε χρονο.

  20. Μπορείς σε παρακαλώ αυτο το 5λεπτο υπέροχο λογύδριο να το αναρτήσεις σε twitter ή στη σελίδα σου στο φβ?? Πού να κάθομαι να το απομαγνητοφωνήσω!! Θέλω επειγόντως να το ρίξω στα μούτρα κάμποσων απαίδευτων νεανικών μυαλών του πανεπιστημίου…

  21. Έτσι όπως τα λές δεν είναι,don't worry.Ο Κεδίκογλου είπε ΜΕΧΡΙ 25.000…ενώ δεν ανέφερε κάν τις κατώτερες.Δεν θα σου εξηγήσω τι σημαίνει για έναν εργαζόμενο μια απόλυση,βρές το μόνος σου.Όσο για τη σαπίλα…αν πιστεύεις ότι ο Σαμαράς και ο κάθε Σαμαράς θα πείραζε τους "συμβούλους προγράμματος" και λοιπούς ημέταιρους που ο ίδιος διόριζε,μάλλον κάτι ληγμένο καπνίζεις…Να το θέσω αλλιώς :"Συγγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ήρθε να καταπολεμήσει τη διαφθορά"->βλέπεις πόσο απελπιστικά ηλίθιο φαίνεται?

  22. Η κατάντια για μια κυβέρνηση είναι να δημιουργεί μία κρίση, χωρίς να έχει διέξοδο από αυτήν, να πετά το μπαλάκι στη δικαιουσύνη, η τελευταία να αναστέλει τη πράξη της κυβέρνησης με την οποία δημιουργήθηκε η κρίση, και τέλος η κυβέρνηση να προσπαθεί να ερμηνεύσει τη δικαστική απόφαση σαν να είναι χρησμός μαντείου, "τι θέλει να πει ο δικαστής;", με διαδιοχικές συσκέψεις των σοφών αρχηγών για δυο – τρεις μέρες. Τώρα κατάλαβα γιατί ήθελαν να σε απολύσουν Σίλα. Απλά, είναι καλύτεροι κωμικοί…