ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 401 – Body double οι Δούρβες




12.11.13
Ο JUSTIN BIEBER ΕΙΝΑΙ Ο STAN ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ?

Μουσική – “Fast Talking” Kevin MacLeod – incompetech.com
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ε οκ τωρα πλέον πάει επι προσωπικού δουρβες οπου σας δω θα φατε ξυλο…αρκετα γαμήσατε την αισθητική μας δεν αντέχεστε αλο, απαγορεύετε ρητα να ξανακάνετε βίντεο και να ξαναπλησιασετε κάμερα στα 500 μέτρα αυστηρά ΤΕΛΟΣ!

  2. Το να μιλάνε αυτά τα σαχλαμαράκια, οι Δούρβες* και ο μαι κιους Βιολέτης,  για πολιτική,  είναι σαν ακούω τον Πρετεντέρη να κάνει πρωινάδικο.
    Δεν πάει.
    Η Ελλάδα είναι υπο κατοχή και αυτά παίζουν βιντεοπαίχνιδα και κανένα γρόθο στο καπάκι. Τι να καταλάβουν απο τα βαθυστόχαστα κείμενά σου ρε Σίλλα.
    *ο ένας είναι κλώνος του Λιβιεράτου στο γυμνάσιο by the way.

  3. Ολο μαλακιες. Όποιος μπορεί να γελάσει μαζί τους ίσως να μην είναι καλύτερος.
    Σιλα κόψε τα πειράματα και σταματά την προώθηση του σεξ. Έχουμε και ανήλικες που τα βλέπουν. Κι αυτοί οι δύο θα μας πουν να γ@μ@με πολλά μπυνι@;;;
    Τίποτα ποιο διδακτικό δεν τους κατέβηκε; ;

  4. 2:29 να γ@ματεπολλα μ@@νακια…νταξει αυτα λεει κ ο αδερφος μου, και ο φιλος μου, και γω, αλλα δεν εχουν να κανουν με nerdοσυνη:P!!!

  5. ░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄          Bob is building an army.
    ▂▄▅█████████▅▄▃▂           ☻/   This tank & Bob are against Google+
    Il███████████████████].      /▌    Copy and Paste this all over 
      ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤..      /     Youtube if you are with us

  6. ░░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ Bob is building an army.
    ▂▄▅█████████▅▄▃▂            ☻/ This tank & Bob are against Google+
    Il███████████████████].       /▌ Copy and Paste this all over
    ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤..          / To bring back the old comment system

  7. Αν δε σας αρσουν οι Δουρβες μη τους βλεπετε ρε παιδια! Ετσι κι αλλιως ειναι ακομα πολυ νεοι και γι αυτο κανουν και αλλου ειδους εκπομπες , οι οποιες απευθυνονται σε κοινο κοντα στη δικη τους ηλικια (πχ ειμαι 18 και τους λατρευω),σε δικο τους καναλι και με δικο τους σεναριο.Οσο για τα κειμενα ειναι του κατα τα αλλα πολυ αγαπημενου μου σιλα(οπως αναφερει και ο τiιτλος "Body double οι Δούρβες"), ο οποιος ,προφανως επειδη ανηκουν και τα παιδια στο comedy lab τους προτεινε να συνεργαστουν για να κανουν κατι διαφοερετικο.. γι αυτο πρεπει να σταματησει και ολο αυτο το κραξιμο νομιζω!! 

  8. κάτι πάτε να κάνετε και δε το κάνετε ρε παιδιά!! γιατί χαλασατε τόσο;; και επιτέλους πάτε σε ένα μπαρμπέρη να σας πάρει ένα κόντρα!!! (ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ)

  9. σκέφτομαι κ προσπαθώ να ψυχολογήσω αυτή την επιλογή..αυτά τα άτομα δεν διαθέτουν καθόλου πολιτική σκέψη,απαραίτητη για το κοινό που έχει συγκεντρώσει ''το μυαλό του σίλα''.η δική τους σάτιρα έχει πατώσει,με αυτή την κίνηση χάνεις το κοινό σου αλλά ίσως μετατρέψεις πολιτικούς στόκους σε σκεπτόμενους πολίτες….δείξε μας τα αποτελέσματα για να δούμε αν αξίζει να προσπαθούμε κ μεις για κάτι τέτοιο ή να συνεχίσουμε τις τρολλιές όταν συναντάμε τέτοιους…

  10. δεν το χουν τα παιδιά..ούτε γέλασα, ούτε κατάλαβα τι λέγανε. είχα μείνει άφωνη σε όλη την διάρκεια του βίντεο. λυπάμαι. 

  11. Μια φιλική συμβουλή ειδικά στον δεξιά όπως βλέπουμε. Θα ήταν καλύτερα να μη μασάς τσίχλα, είναι πολύ αντιαισθητική εικόνα. Καλή συνέχεια

  12. Οι Δουρβες και στο Σιλα.. Ετσι ρεεε ;Ρ (καλά Ορφέα πόσο ψηλός παίζει να'σαι? :ο btw στη φωτο στην αρχη ειστε θεοιιι*-*)

  13. Δεν καταλαβαινω τι σας ενοχλει τοσο πολυ. Προφανως δεν ειχε χρονο να το γυρισει και απο το να μη βγαλει καθολου επεισοδιο εβαλε τους Δουρβες, γιατι μαλλον λεω εγω τωρα τον ενδιεφερε περισσοτερο να ακουστει το κειμενο του, παρα να βαλει τη φατσα του ντε και καλα.
    Οσο για τα παιδια, εχουν αλλο κοινο, διαφορετικο απο του Σιλα, γι'αυτο και κανουν αλλου ειδους βιντεο.
    Διαβαζοντας το κειμενο του Σιλα και κανοντας χιουμορ με το γεγονος οτι δεν καταλαβαινουν τι λεει εμενα με κερδισανε γιατι δεν βλεπω tv, ουτε ειδησεις, οποτε πολλες φορες εχω κενα με την πολιτικη επικαιροτητα.
    Στο κατω κατω δεν ηταν κακοι, αναγνωση εκαναν, δηλαδη τι περιμενατε? Αν προσπαθουσαν να αντιγραψουν το Σιλα (και ποιος ο λογος δηλαδη) δεν θα τα καταφερναν οποτε παλι θα παραπονιοσασταν.

  14. Σίλα: Αυτό που ανεβάζει έναν κωμικό είναι ο τρόπος που τα λέει, και όχι τί λεει; Αν τα έλεγες εσύ θα γέλαγα, τώρα τους άκουγα και έλεγα από μέσα μου: "Μα καλά, πού είναι το αστείο;"
    Παιδιά, λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δεν είστε αστείοι, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο βίντεο, για τα άλλα δεν ξέρω.

  15. Ανοιγω εταιρια καθαρισμου συντομα και ελεω κρισης δραττομαι της ευκαιριας να προσφερω εργασια σε αυτα τα δυο εργοστασια ακμης.
    Φαινεται οτι εχουν αναγκη την εργασια γιατι ουτε χρηματα για να κουρευτουν δεν εχουν.

  16. κατι μου λεει οτι οντως δεν καταλαβαιναν τι θελει να πει ο ποιητης! μια κακη αναγνωση!
    ας εβγαζες απευθειας το κειμενο Σιλα! τυπου… lyric video!!!
    δε με λες… καμια περιοδεια θα κανουμε; για να κατεβαινουμε Κρητη σιγα σιγα…