Συζήτηση από την κλίκα: Για το ποιος ψύφισε τον Νικόλα, η αλλαγή της Ευδοκίας και το Βέτο




Δείτε περισσότερα στο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα καλωσορίζουν το τηλεοπτικό κοινό στο εβδομαδιαίο LIVE του «Μεγάλου Αδελφού». Μαζί τους θα βρίσκεται η Αφροδίτη Γραμμέλη που με το εύστοχο σχόλιό της συζητά με τους δύο παρουσιαστές για ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Κάθε LIVE ολοκληρώνεται με την αποχώρηση του παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Guest καλεσμένοι και εκπλήξεις περιμένουν κάθε Παρασκευή το τηλεοπτικό κοινό.
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το αστειο της υποθεσης ειναι πως η ιδια η παραγωγη του Big Brother τους ονομαζει κλικα με το τιτλο αυτου του βιντεο χαχαχα.

  2. Ξεφτίλα είναι όλοι τους απέναντι στην Ευδοκία ……ώρα του Νικόλα να φύγει σήμερα …….
    Θα πρέπε να ντρέπονται.

  3. Αυτο δε λέγεται κλικα… Συμμορία λεγεται.Συμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού δεν απαγορεύεται να συζητανε ανοιχτα για τη ψηφοφορία;Οτι να ναι.

  4. Η συλια είναι λίγο σαν 8χρονο παιδάκι με υπερβολικό μακιγιάζ & αποκαλυπτικά ρουχα .
    Νοιώθω άβολα

  5. Αυτοί οι άνθρωποι που σχολιάζουν δεν έχουν ιδέα πώς κάθε άτομο από την αρχή έχει τους φίλους του … Isidora Mery nikos efdokia με το ηλίθιο προσωπάκι της νομίζω ότι είναι ηλίθιοι Επειδή η Mery ζηλεύει ξεκίνησε τα πάντα γιατί η Meri είχε πάντα ένα κόμπλεξ … Φίλοι αν δεν θέλετε να βλέπετε stive, αλλάξτε κανάλι

  6. Χωρίς να φανώ κακια , γιατί να βάλετε άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του να ανεβάζει τα βίντεο και να γράφει τους τίτλους , χωρίς να ξέρει ορθογραφία ;

  7. Μαλάκα κανονίζουν ψηφοφορίες κανονικά και ξεδιάντροπα… πάει και φέτος, κανένας κανόνας

  8. Μαρεσει που λεει στους κανονες οτι δεν επιτρεπεται να λενε ποιους ψηφισανε αλλιως θα εχουνε ποινη, και συνεννοηθηκανε ξεκαθαρα και ευθεως αν ψηφισανε Μαιρη για να ξερουν τι να κανουν με το βετο, ελεος με τα βυσματα φετος

  9. ρε μαλακα αυτοι στηνουν κανονικα ολα τα παιχνιδια και τις ψηφοφοριες και ο μαλακας το μπιγκ δε λεει τιποτα?για μαλακες μας εχουν?

  10. Όπως όλα σ αυτήν την χώρα είναι και το δήθεν big brother! Χωρίς live streaming και με παίχτες που συζητάνε με τις ώρες τι θα ψηφίσουν χωρίς να τιμωρούνται!!!! 🤮🤮 Μία αηδία πραγματικά.

  11. Θα δούμε ποιος "ψύφισε" Ποιον! Όταν κερδίσει η Ευδοκία το παιχνίδι του βέτο και σώσει το τομάρι της και ίσως και τον Νίκο…🤔😳🤔

    *(το ψύφισε γράφτηκε βάση του αγράμματου που έγραψε τον τίτλο!!!🤮 Και που έχει ίσα δικαιώματα να ψηφίζει για πρωθυπουργό της χώρας!!!😱😱😱)

  12. Αλλάξτε όνομα στο κολοπαιχνιδο σας! Το big brother δεν παίζεται έτσι! Ρε θα τημωρησετε κανέναν?? Μισή ώρα μιλάνε για την ψηφοφορία. Κανόνες υπάρχουν η μας δουλεύετε??

  13. Η κλίκα: Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε κλίκα, αλλά δεν είμαστε.
    Επίσης η κλίκα 5 λεπτά αργότερα: Παιδιά πως ψηφίσατε? Τι θα κάνουμε με το βέτο? Ποιον θα σώσουμε?