Συμβούλιο του Νησιού – Τα τελευταία λόγια των υποψηφίων πριν την ανακοίνωση | Survivor | 12/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που οι κοκκινοι εχασαν τις ασυλιες και ειχαν ηδη ψηφιστει επρεπε να φυγει 1 απο εκεινους ασχετως αν ο γιαννης εφυγε οικιοθελως μαγειρευτηκε να μην φυγει διασημος

  2. Δεν μπορώ να καταλάβω η "strongwoman" γτ δεν έφευγε μόνη της και καθόταν κ την μείωναν ετσι όλοι.. για ένα χιλιάρικο π θα έχανε;εγω ξερω πως οι αθλητές πάνω απ όλα έχουν αξιοπρέπεια κ όταν δεν μπορούν αποχωρούν

  3. Ήθελε να δω φύγει κι έφυγε. Ήταν καλή παίκτρια όμως και μένουν τα παλτά ως συνήθως. Θέλω να δω αν βγουν στον τάκο Πελαγία, Αθηνά κλπ. τι θα ψηφίσει ο κόσμος.

  4. Kαλό νέο που αποχώρησε για τουs Διάσημουs η Παρασκευή ήταν πολύ καλή παίκτρια καλή συνέχεια σε ότι και να κάνει.

  5. Αν ήθελε τόσο πολύ η Παρασκευή να αποχωρήσει, η οποία δήλωσε επανειλημμένα κιόλας ότι δεν αντέχει, γιατί απλά δεν έφυγε από μόνη της όπως ο Χατζηγεωργίου; Έπρεπε να στηθεί ένα ολόκληρο παιχνίδι για να αποχωρήσει διθυραμβικά ή ήθελε να κλείσει η εβδομάδα για να μπουν τα 2κ; Μάλλον και τα δύο.

  6. Οποτε μετα απο ΕΝΝΕΑ επεισοδια εγινε μια αποχωρηση και αυτη παικτριας που ηθελε να φυγει απο μονη της…μαλιστα…λοιπον, αν θελετε να δειτε ΚΑΝΟΝΙΚΟ survivor και οχι αυτη την παρωδια, σε δυο εβδομαδες ξεκιναει η Αυστραλιανη βερσιον. Ψαξτε την online. Καθε επεισοδιο 1 ωρα, 1 αγωνισμα, 1 συμβουλιο, 1 αποχωρηση.

  7. παει στο αγορι της ' δεν αντεχαι μακρυα του' και να μην του φυγει με καμια ' στυλ μυριελας' που ερωτευονται σε δυο λεπτα

  8. Αυτο που ξερω ειναι οτι ο καθενας μπορει να φυγει οποτε θελει χωρις να επιβληθει ποινη . Ωστοσο εχω 2 εξηγησεις , για το οτι γιατι δεν εφυγε : Πρωτη ειναι οτι απο οτι ξερω την εβδομαδα θα την πληρωθεις αν κατσεις ολοκληρη , δηλαδη να φυγεις στο συμβουλιο αποχωρησης ( και ας ειναι επειδη ησουν υποψηφιος ) , την πληρωνεσαι κανονικα την εβδομαδα. Για αυτο μαλλον η Παρασκευη το αποφασισε μεσα στη βδομαδα , και δεν ηθελε να μην πληρωθει για την τελευταια της εβδομαδα. Δευτερο και επικρατεστερο ομως , ειναι οτι η παραγωγη εχοντας ηδη 7 υποψηφιους δεν μπορουσε να τους κρατησει (τους 6 , αφου η παρασκευη θα αποχωρουσε οικειοθελως ) , ξανα αλλη μια βδομαδα να γινουν 9. Οπως με την αποχωρηση Χατζηγεωργιου δλδ. Γιατι δεν θελουν να χαθουν 2 παικτες μεσα στην ιδια εβδομαδα , αλλα δεν γινεται και οι ψηφοι του κοινου να χαθουνε και να ακυρωθει η υποψηφιοτητα, επειδη φευγει απο μονη της η Παρασκευη. Οποτε μαλλον την πιεσαν να μην φυγει γιατι δεν γινεται , να μετακινηθουν υποψηφιοι για μια ακομα εβδομαδα.

  9. Οι ευαίσθητοι φεύγουν πάντα πρώτοι..γιατί είναι οι πιο γενναιοι.(Χατζηγεωργίου,Παρασκευή).

  10. Ένα λεπτό. Δεν είχε πει ο Λιανός ότι τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομαδας θα τα ανακοινωσει ξεχωριστά??? Δεν θα έπρεπε να φύγουν δύο??