Σώστε χιλιάδες ανθρώπους από την εξαθλίωση: Πείτε ΟΧΙ στους γάμους σε νησιά!




#netwix #ProblemSolvedNetwix

Λογικά, θα έχουν ήδη αρχίσει να σας έρχονται τα πρώτα προσκλητήρια για γάμους σε νησιά και για αυτό το καλοκαίρι. Το Netwix θέλει να βάλει τέλος στην κακοποίηση καλεσμένων σε γάμους, με αυτό το πολύ σημαντικό μήνυμα! Τα κορίτσια του Problem Solved, Μαίρη Ρετσίνα, Αναστασία Τσιλιμπίου, Ελισάβετ Σπανού και Χρυσαλένα Χριστοπούλου είναι εδώ με νέο επεισόδιο! Μαζί τους, ο Νικόλας Ράπτης και ο Δημήτρης Θεοδωράκογλου.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν υπαρχει πιο αθλιο και υποκριτικο απ'το γαμο για να βλεπεις ολα τα ψωνια μαζεμενα και το ζευγαρι που θα "ενωθει" λογω συμφεροντων , αν παλι πληρωσεις κ απο πανω τα θελει ο κ@ σου

  2. O covid μου έκατσε μια χαρά. Απέφυγα γάμο πρώτης ξαδέλφης με την πανδημία. Γενικά σιχαίνομαι τους γάμους. Τους αποφεύγω. Κάποτε διέλυσα πεντάχρονη σχέση γιατί η μαντάμ ήθελε δημόσιες εμφανίσεις σε γάμους από ξαδέλφες…

  3. Ναι γιατί και κοντά μας που γίνονται λίγο μας κοστίζουν !!!! 2 γάμοι μέσα στο καλοκαίρι και εξαθλιωθηκαμε στην κυριολεξία!!!!

  4. Ναι εμένα ένα δικός μου έκανε γάμο 29 Δεκέμβρη στην Σύρο πέρυσι (είναι κάτοικος Σύρου, όχι από ψώνιο). Ε πήρε τα @@ μου προφανώς και δεν έχουμε ξαναμιλήσει έκτοτε. ΜΑ 29 ΔΕΚΈΜΒΡΗ?

  5. Με αρέσει που βάλατε στην αρχή ήχο σαν το emergency broadcast system που έχουν οι Αμερικάνοι , λεπτομέρια ρε φίλε…

  6. Όποτε είναι να ανεβάσετε μαλακία τουλάχιστον πετάτε και μια Σπανού μέσα να καυλώνουμε.

  7. Εσύ που έκανες το βίντεο είσαι καθυστερημένος τι είναι αυτό τώρα κοινωνικό πρόβλημα οι γάμοι στα νησιά ; Πολύ απλά δεν πας αν δεν θες και μόνο ένας ηλίθιος θα έδινε όλοι του την περιουσία για να πάει σε ένα γάμο και μετά να μην έχει να φάει

  8. Ξεχασατε και το καλυτερο! Οταν κανουν και το πρωτο ατυχημα απο σπασμενη καποτ….εεεεε, παιδακι ηθελα να πω και το βαφτιζουν ΠΑΛΙ σε νησι, σε καποιο γραφικο μοναστηρι τερμα θεου! Στραβωσε ο κολλητος μου που δεν πηγα αλλα στα @@ μου, τα εφαγα αλλου τα 300 ευρω το λιγοτερο που θα ετρωγα για να παω στο ξερονησι, δεν φτανουν αυτα που τραβηξα στον γαμο.

  9. Ακόμα παντρεύονται?!..λεφτά υπάρχουν!!…πέρα απο τη πλάκα και τι να κάνεις?!?!Προσοχή εκεί έξω και ειδικά αν προκύψει χωρισμός με παιδί και διαστροφές…Εκεί πληρώνεις καλά!!!

  10. Πολυ πετυχημενο!! Δεν παλευονται οι βλαμενοι που θελουν να το παιζουν εναλλακτικοι και καλα και να πηγαινουν υποτιθεται εξω απο το μικροαστικο περιβαλλον….Μονο ταλαιπωρια ειναι…ΟΥΣΤ βληματα….

  11. Εδω δε παμε σε αυτους που ειναι διπλα στο σπιτι μας, θα παμε σε αυτους που ειναι σε νησια