Τα προγνωστικά των παλιών παικτών




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το άξιζε και το πήρε ο Σάκης μπράβο στον κόσμο που ψήφισε αντικείμενικα και αμερόληπτα…Νίκησε τους πάντες εκεί μέσα τους συνέτριψε ακόμη και τους παλιούς παίχτες νικητές από άλλα survivor…

  2. Όλοι μέσα έπεσαν…. Στο λάκκο. Περαστικά βλαμιγκος, τώρα ειναι καλό παιδί ο Σάκης..??? Ο καθένας στο τέλος παίρνει ότι του ανήκει, ο Σάκης το έπαθλο κι εσείς…??? Πάρτε ότι θέλετε, τίποτα δε σας πρεπει

  3. η ζηλεια σου ελενιτσα εχει δηλητηριασει καθε σου κυτταρο.σε ταισε σε πηγε σε μερη που ουτε στ ονειρο σου δε θα βλεπες .και η χωλη που εσταζες καθε φορα ειχε αποδεκτη εσενα αχαριστηηη…..δικαιωμα σου να μην τον γουσταρεις …μη σταζεις φαρμακι ομως ..και λες χιλια δυο ψεματα, για να του κανεις κακο…..περαστικα σου μια σοδα απο μενα για σενα!!!

  4. Ο Κορομι αξιζε το επαθλο γιατι ειναι ο πιο διαφανος και σταθερος χαρακτηρας!!! Μετα Ασημακοπουλος και Ηλιας που επισης εχουν καλη ψυχη! Ο Σακης μια ντροπη υπουλου χαρακτηρα.

  5. Άσε ο άλλος ο Γαλακτερός τον τραβούσαν από τη μύτη όσο Σαματά και να κάνατε στην κερκίδα ο κόσμος ήταν ο πολύς και έβλεπε τις ρουφιανιες τα κουτσομπολιά και τις αδηκιες ο κόσμος μετράει και όλοι εσείς γυρίσατε την ΜΠΙΦΤΈΚΑ χαχα

  6. Ήθελες κόρο και ηηη Ελενίτσα η κουτσομπολά να κερδίσει ο Ηλίας αλλά το κέρδισε ο καλύτερος παίχτης μακραν

  7. Ντάφυ καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς άιντε στο Σέρβα ιβορ έπρεπε να πας με κουστούμι να κάνεις το καραγκιόζη ?????

  8. Πόσο τσίρκο αυτή η παραγωγή πια;Άφησε τον Ντάφυ να κάνει ξεκάθαρη παρακίνηση να ψηφίσουν τον Σάκη!!Άδικο για τον Ηλία!!Ακόμα και στον τελικό σκατα τα κάνανε!!

  9. Δίκαιη η τελική δυάδα αν και ήθελα και την Μαριαλένα γιατί ήταν η μόνη (από τους 3 του ημιτελικού)που ήταν μέσα εξαρχής.
    Όποιος και να το πάρει θα είναι δίκαιο αλλά αντικειμενικά ο Σάκης ήταν καλύτερος αγωνιστικά, συνολικά.