Τι γύρευε η Ελευθερία στο μπαούλο των Κόκκινων;




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. νταφυ παπας ελευθεριου μαριαλενα σακης πρεπει να παιξουν θεατρο η σηριαλ ας βρεθει καποιος παραγωγος θα εχει μεγαλη τηλεθεαση

  2. h Karolina DEN EINAI GIA SHZHTHSH ME TIPOTA !! MOU ERXETE NA PAW EKEI KAI NA HN PIASW AP'TO MALLI !!!!!! ELEOS !! EIPAME ! H KAROLINA DEN PERIMENEI NA AKOSEI TON ALLON TI THELEI NA PEI KAI META AFOU TON AKOUSEI LEEI DIKA TIS PRAGMATA KAI OXI AFTA POU ENNOOUSE O ALLOS , DILADI SAN NA THELEI NA FTIAXNEI DIKA THS SENARIA KAI OXI NA KATALAVENEI AFTA POU LEEI O ALLOS ! OTI NA NAI PRAGMATIKA !

  3. Πολύ σωστά για να μην κατηγορηθούν ο Νίκος και ο James ξεκαθαρίσαν τη θέση τους, δεν καταλαβαίνω όμως στο τέλος γιατί πρέπει να κατηγορηθεί η Ελευθερία ως κλέφτρα. Αδιαμφισβήτητα Τεράστιο Λάθος της Ελευθερίας που άνοιξε τις προμήθειες των Κόκκινων, ούτε να πλησιάσει στη καλύβα τους δεν έχει δικαίωμα χωρίς την άδεια τους. Και από την άλλη πλευρά όμως είναι παράλογο να την κατηγορούν για κάτι που δεν έκανε, ότι ΘΑ έκλεβε για να κατηγορήσει James και Νίκο, να της τα “χώσουν” για τη πράξη της αλλά όχι να την κατηγορούν για κάτι που δεν έγινε. Και οι δύο πλευρές λάθος. Κάνεις μια πολιτισμένη συζήτηση ειδικά από τη στιγμή που κάποιος παραδέχεται το λάθος του.

  4. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΖΕΙΜΣ ΟΧΙ Ο ΝΙΚΟΣ.Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Α ΡΕ ΤΖΕΙΜΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ!!ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΠ[ΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!

  5. Τελικά η χαζή πιάστηκε στα πράσα και το μόνο που κατάφερε είναι να ανεβάσει τα δυο παιδιά στα ύψη.

  6. ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΚΛΑΙΣ.. ΠΆΝΕ ΣΠΙΤΆΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΉ ΜΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΏ ΆΛΛΟ

  7. late but never delayed
    Μετα τον καβγά
    Ελευθερία* Αλεξη my master γιατί δεν με υποστήριξες
    Παππας* Εμμμμ….. εμμ .δεν σε υποστηροξα… γιατι….εμμ γιατί..αα επειδή my young apprentice επρεπε να πολεμήσεις μονη σου.
    Ελευθερι* Και τι εγινε τα καταφερα
    Παππας * Εμμμμ…. εμμ να my apprentice μια χαρα τα πηγες.
    Κορο * Δεν ειπες ουτε μια δικαιολογία της προκοπής Ελευθερια

  8. Εμένα μου αρέσουν ο Ηλίας , η Νικολέτα εγώ την λέω Νικόλ ? η Καρολινα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά και η Ελευθερία με την Χριστίνα και την Ελένη ❤️❤️❤️❤️

  9. Θυμασαι οταν έκανες να νιώσει τοσο ασχημα την κατια που της ελεγες οτι είμαστε ομαδα κ καλα? Το ιδιο έπαθες εσυ τωρα