Τι θα κάναμε αν παίζαμε στο ΝΒΑ – Αirball #16




Μία fan εκμπομπή για το ΝΒΑ, απ’ τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Γιάννη Ρούσσο.

Ακολούθησε τη σελίδα εδώ:

Ακολούθησε το Γιάννη Ρούσσο εδώ:

Ακολούθησε τον Άγγελο Σπηλιόπουλο εδώ:

Ακολούθησε τον Αλέξανδρο Χαριζάνη:

Facebook:

Instagram:

Youtube:

Τίτλοι αρχής – Εξωτερικά γυρίσματα – Μοντάζ: Στέλιος Μαυρογιάννης

beat and scratches μουσικής τίτλων Dj Gzas:

Μίξη/mastering μουσικής τίτλων Qbon:

#Αirball #ΝΒΑ

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. καποτε στο NBA: disaster draft = Αν συμβει καποια καταστροφη σε μια ομαδα οπου χαθουν 5 παικτεσ και ανω αυτη η ομαδα εχει δικαιωμα να παρει οποιους παικτεσ θελει απο τισ αλλες ομαδεσ(οι αλλεσ ομαδεσ μπορουν να προστατεψουν μονο 5 παικτεσ τουσ)

  2. κάτσε να σκεφτώ,παιχταράς σε χαι σκουλ και κολέγιο και μετά Νο1 ντραφτ που λεει τώρα που πήρα τα λεφτά θα το ρίξω στα πιτογυρα και τα μπεργκερ το βρήκα είναι ο Zion Williamson

  3. -Eric Bledsoe: "Ας παίξω λίγο καλά"
    Τραυματίας
    -Milwaukee: "Παίζουμε εναντίον των Mavericks χωρίς τον Doncic, εύκολο ματσάκι"
    -Middleton: "Εγώ λέω να μην παίξω σήμερα"
    -Γιάννης: "Ε γαμώ την τύχη μου με τους μαλάκες που έχω μπλέξει!"
    -Εγώ: "Brogdon θα λέμε και θα κλαίμε!"
    Θανάσης: "Άδικα ήρθα, δεν μας βλέπω ούτε τελικούς να πηγαίνουμε, φαντάσου να έπαιζα κιόλας…"

  4. Αυτό το επεισόδιο ήταν κακό.. ενώ σας λατρεύω δεν μου άρεσε το γεγονός ότι ασχοληθηκατε πραγματικά με το ΝΒΑ για 1 λεπτό και μετά μόνο μιλαγατε.. θα προτιμούσα να λέγατε 20 λεπτά για γιοκιτς και μπλεντσο παρά αυτό.

  5. Ένα θέμα που θα ήθελα να συζητήσετε είναι για τους διαιτητές και την νοοτροπία του NBA για τα βήματα που δεν σφυρίζονται. Π.χ. βήματα harden ή Αντετοκούμπο. Btw είμαι φαν του Γιάννη ,αλλά κάποιες φορές κάνει βήματα.

  6. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΝΤΖ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΜΣ ΤΙΟΥΜΠ (ΑΚΑ ΣΙΦΟΝΙΑΡΗ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΓΚΛΕΝ.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.

  7. Για να μείνουμε στο ευχάριστο πνεύμα της εκπομπής και σε όλα τα ευχάριστα γεγονότα που μας θυμίζετε ένα θέμα για συζήτηση είναι το disaster draft

  8. Αυτό το επεισόδιο είναι τόσο μελαγχολικό, τόσο καταθλιπτικό και με αρκετή δόση απαισιοδοξίας που θα έλεγα ότι είναι κατάλληλο για την περίοδο των γιορτών! Νισάφι πια με τα γλυκανάλατα βίντεο, δώστε πόνο παιδιά!!!

  9. Καθίστε και ψάξτε τους κανόνες μπάσκετ στην Βόρεια Κορέα.
    Είναι τόσο σουρεαλιστικοι που πιστεύω θα πέσει γέλιο

  10. Μην μπαινετε στη λουπα, που μπαινουν ολοι. Απλα βλεποντας το boxscore. Ιδια περιοδο περσι ειχε περασει ενα ντεφορμαρισμα. Αλλα κανεις δν το θυμαται,γιατι ακομα δεν τον ειχαν προσεξει τοτε.
    Περσι τελειωσει με 20π. 10.8 και 7.1 ασιστ. Φετος ειναι στους 17π ιδια ριμπ και 6.5ασιστ. Και εχουμε ακομα παρα πολλους αγωνες.Δηλαδη ελεος, μην βιαζεστε. Δεν ειναι παικτης που θα εχει πανω απο 25π. μ.ο.
    Αμυνα, δεν επαιζε ουτε περσι, αυτο δεν κανει εντυπωση για φετος. Κυριως φοβαται για τα φαουλ δεν ειναι θεμα effort. Αυτο που δεν κανει ο jokic σε πολλα ματς, ειναι οτι δεν παιρνει πολλες προσπαθειες και παει ελαχιστα στις βολες. Ειναι παικτης που κοιταει πρωτα την πασα. Γιαυτο τελειωνει με λιγους ποντους σε αρκετα ματς και αρκετες ασιστ.
    Αυτα τα λιγα, προς υπερασπιση jokarou

  11. Για όσους αναρωτιέστε γιατί ο Ρούσσος λέει πως θα έβγαζε κάποια εκατομμύρια και μετά θα έφευγε σε νεαρή ηλικία, το κάνει για να πείσει το Bledsoe να φύγει, τώρα που ξέρει πως βλέπει Airball