Τι τρέχει με τον Λέοναρντ! – Airball #11




Μία fan εκμπομπή για το ΝΒΑ, απ’ τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Γιάννη Ρούσσο.

Ακολούθησε τη σελίδα εδώ:

Ακολούθησε το Γιάννη Ρούσσο εδώ:

Ακολούθησε τον Άγγελο Σπηλιόπουλο εδώ:

Τίτλοι αρχής – Εξωτερικά γυρίσματα – Μοντάζ: Στέλιος Μαυρογιάννης

beat and scratches μουσικής τίτλων Dj Gzas:

Μίξη/mastering μουσικής τίτλων Qbon:

#Αirball #ΝΒΑ

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Tο γελιο του Λεοναρντ στο τελος ηταν σαρκαστικο, γιατι γελασε πολυ περιεργα σε μια δηλωση που ειχε κανει στην παρουσιαση του στους Ραπτορς και ειχε γινει viral σε ολη την Αμερικη. Επισης, ο δημοσιογραφος λεγεται Άντριαν Βοϊναρόφσκι. Ειναι ο κορυφαιος ρεπορτερ του ΝΒΑ και ο πρωτος που μαθαινει τις ανταλλαγες ή τις υπογραφες παικτων. Εχει ατζεντα και καμια φορα αν εχει καλη σχεση με καποιο franchise, τον παιρνουν οι ιδιοι οι GMs τηλεφωνο και του λενε για το trade!! Για αυτο γραφει "league sourses say". Μιλαει μεχρι και με τον κομισαριο π.χ., αν ειναι για καποιες αλλαγες στη λιγκα. Οι πιο τοπ σε αυτα τα θεματα ειναι αυτος και ο Μπράιαν Γουΐντχορστ..

  2. Μαλακες δεν ξερω αλλα ηταν τα χειροτερα πρωτα 10 δευτερολεπτα της ζωης μου με αυτην την μλκια που ειπε…

  3. Μαλακες ειστε τρομεροι…περιμενω επεισοδιο στα μεσα Ιουλιου που θα εχετε να σχολιασετε για την free agency που θα γινει χαμος

  4. Φορ δε ρέκορντ να πούμε πως η ιστορία με τα μήλα αναφέρεται σε ένα δείπνο των Σπερς μετά την προπόνηση, όπου ο Λέοναρντ όχι μόνο δεν παρήγγειλε κάτι στον σερβιτόρο, αλλά έβγαλε τα 12 μήλα από τον ίδιο του τον σάκο. Κάτι το οποίο θα τόνιζε ακόμα πιο πολύ το weirdness του Καουάι, αν η ιστορία αυτή δεν ήταν hoax ?

  5. παιδια ο λεοναρντ δεν γελασε ετσι γιατι "γελασε τελευταιος", αλλα εκανα σαρκασμο για τον τροπο που γελασε σε μια συνεντευξη του σαν χαζος που εχει γινει και σχετικο μεμ

  6. Ωραία εκπομπή ωραία θέματα αλλά τραβάτε πολύ τα αστεία σας. Λογικό διότι είστε κωμικοί όμως κάνετε πιο πολύ χιούμορ παρά μπασκετική κουβέντα

  7. Έχω την υποψία ότι κάποιοι θα πάνε Αμερική, αλλά δεν συγκράτησα ποιοί ακριβώς… Ελπίζω να το ξεκαθαρίσουν σε κάποιο μελλοντικό βίντεο τα παιδιά!

  8. Δε ηταν το νοημα οτι γελασε τελευταίος. Εκανε recreation το γέλιο που ειχε κανει σε μια συνέντευξη το οποιο έγινε viral λόγω του ότι ηταν περίεργο

  9. Οι γουοριορς πήραν αυτό που τους άξιζε γιατί τα προηγούμενα χρόνια επερναν πρωταθλήματα με τραυματισμούς στις αντίπαλες ομαδες. 2015 Irving love. 2016 δίκαιο αν και d green game 5 εκτος. Προπερσυ Leonard εσκεμμενος τραυματισμός και ύπουλος από zaza και πέρυσι Chris Paul game 7.

  10. Η πιο μεγάλη απογοήτευση είναι πάντως για τους Νικς οι οποίοι ήθελαν να αγοράσουν KD Και να ντραφταρουν τον Zion αλλα τελικά δεν θα κάνουν τίποτα Και θα παραμείνουν η χειρότερη ομάδα στο NBA :"(

  11. Επειδη τωρα τελευταια ακουω πολλα περι non clutch Curry ή ότι δεν το πήρε πάνω του θα παραθέσω ορισμένες σκέψεις, βλέποντας ολόκληρους τους τελικους και τους ημιτελικους του GS.

    Ο Steph είναι ένας παικτης που παίζει 100 παιχνίδια τη σεζόν επί 6 σεζόν στο full, όντας επιρρεπής στους τραυματισμούς, με τον τελευταίο όντως άξιο βοηθό-backup του στη θεση 1 να είναι ο Monta. Παρόλα αυτά συνυπολογίζοντας την ευαισθησια του στους τραυματισμους, το μποι του και τη σωματοδομή του κέρδισε 2 φορές το MVP Regular Season Award (15,16) , οδηγώντας την ομάδα του με χαρακτηριστικά καλάθια, με την οργάνωση ως playmaker αλλά κυρίως με το sharpshooting του (όχι μόνο ως εκτελεστής, αλλά τραβώντας και αμυντικούς πάνω του δίνοντας χώρο στους υπόλοιπους συμπαίκτες) σε 5 σερί τελικούς.

    Παρένθεση και μεγάλο ΑΝ.Θεωρώ πως αν η σωματοδομή του και μόνο ήτα στυλ KD, LBJ, Rose κλπ θα έκανε στο παρκέ τα διπλά απ όσα βλέπουμε τώρα.

    Από εκεί και πέρα πως να μην πεις ότι δεν είναι clutch.Τόσα χρόνια μαζί με τον έτερο Splash Bro, δημιούργησαν δυναστεία.

    Συγκεκριμένα για φέτος. Οι GSW έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού που βασίζεται στο γύρισμα της μπάλας, στην κίνηση χωρίς αυτήν και στην εκτέλεση. Οταν τραυματίζεται όλη η first shooting unit , και τα 2α τα σπάνε (βλέπε ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ από McKinnie, Jerebko και Qook) είτε δεν είναι σουτερ (Green, Iggy) τότε δεν μπορείς να τραβήξεις παραπάνω. Με το Χιούστον ήταν καθοριστικός ειδικά μετα τον τραυματισμό KD, όπως και έδειξε τι παίχτης είναι στο 3ο game vs TOR. Επίσης θεωρώ άκρως επιβαρυντικό και ψυχοφθόρο για έναν παίκτη να έχει να δέχεται ξύλο μακριά από την μπάλα σε κάθε προσπάθεια που κάνει. Χαρακτηριστικά ο VanVleet φέτος τον είχε διαρκώς αγκαζε μακριά από την μπάλα, στα όρια του φάουλ.

    Στην τελική θα ήταν άδικο για τον Steph φέτος να παει στο game 7 και να παίξει πάλι μόνος του.

    Anyway αυτά , καλή συνέχεια και συνεχίστε την καλή δουλειά!!!

  12. Θα μπορούσες να πεις ότι έπαιξε εντυπωσιάκαμ αλλά επέλεξες να το κάνεις ακόμα χειρότερο.Γι' αυτό σας βλέπουμε! Και V for Vendetta reference!

  13. Αυτο με τα clutch stats ναι μεν ισχυει αλλα δεν νομιζω πως μπορεις να οριζεις ακριβως τι ειναι clutch(υπαρχουν ξερω γω και clutch αμυνες που δεν νομιζω να τις μετρανε σε αυτο το στατιστικο)

  14. Ο Λεοναρντ νομιζε πως ο παουελ ηθελε να μαζευτουν για να φωναξουν το σύνθημα γι αυτο του ειπε να πανε πιο μπροστα για να μαζευτουν ολοι. Παρ ολα αυτα ηταν και παλι περιεργο