Το ξέσπασμα της Μαριαλένας




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κι εδώ ταιριάζει το τραγούδι του Βρεττού: Φώναξέ με… Να πάρει και το αίμα του πίσω ο Λιβάνης?

  2. Μαριαλενα: με το σακη είμαστε μόνο φίλοι
    Σάκης: Η μαριαλενα είναι το άλλο μου μισό

  3. Αυτοί οι 2 στο τέλος του παιχνιδιού δεν θα μιλιούνται και ο Σάκης θα έχει την Νικολέτα σαν το νέο κορίτσι στην πολυθρόνα.

  4. Ρε παιδιά τι θράσος είναι αυτό. Κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στον πρώην της ενώ έχει υποτίθεται έναν έξω να την περιμένει.

  5. Έχει καταντήσει αηδία .Απο τότε που ειρθε το κλαρίνο έχει πουλήσει την ομάδα της αγωνιστικά κ ότι ακούει πάει κ τα λέει όλα στους κόκκινους. ΜΛ άντε χάσου.

  6. Δεν είμαι εκδικητικός αλλά σου αξίζει. Διότι "έδωσες" και εναντιώθηκες στα άτομα που σε στήριξαν και προσπάθησαν να σε προστατέψουν. Και επειδή μίλησες για την οικογένεια του Νίκου, σύντομα θα δεις τα λόγια της μητέρας σου. Και θα καταλάβεις.

  7. Δεν φταίνε τα παιδια που αντιδρούν ετσι ειναι φυσιολογικό! Αλλα η παραγωγή που εβαλε τον Σάκη