Το Πρωταπριλιάτικο αστειάκι του Γιώργου Λιανού




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Λιανός είπε πως θα πάει στην μπλε ομάδα, διάβασα και πολλά για επιστροφή του Κρις στο survivor και περίμενα να δω αυτόν. Μετά το Ανθή Σαλαγκούδη η φάτσα του Ασημακόπουλου ήταν όλα τα λεφτά.

  2. Παιδια οταν το ίδα αυτο έμεινα με ανοιχτο το στομα και οταν ειπε οτι ειναι πρωταπριλιά έφυγε ενα βάρος αστα να πανε??

  3. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ Κ ΕΦΥΓΕ ΑΔΙΚΑ Κ ΝΩΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ Κ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΩΝΕΙ.ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!

  4. Κ τωρα σε ανεκδοτο η Σαλαγουδι
    Η κοντη πσρθενοπη
    Να μην πως μας εχετε παει
    Πες μορι ρουφηχτρα
    Γαμηωντας σε παει

  5. Μπέσα θεωρώ δεν υπάρχει άνθρωπος να πηγαίνει σε reality μπας και τον μάθει κάνει ενώ δεν τον ξέρει ουτε η μάνα του και να βγαίνει το ύψιστο αντικείμενο χλευασμού της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον… Δηλαδή θέλει κόπο ακόμα και οι ιθύνοντες του παιχνιδιού που πρέπει να κρατάνε τα προσχήματα να σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα σε όλη την Ελλάδα…Γεια σου ρε Σαλαγκουδη θα βγαίνεις έξω και το 90% που θα βλέπεις θα γελάνε με την πάρτι σου

  6. Αυτό δεν είναι αστείο, αλλά μπούλινγκ και εμπαιγμός σε έναν άνθρωπο που δέχεται απειλές για την ζωή του. Πραγματικά, απορώ πως ο ίδιος ο παρουσιαστής εξευτελίζει εναν ανθρωπο που η ιδια η παραγωγή αποφασισε να βάλει στο παιχνίδι. Να το έκανε παίκτης θα καταλάβαινα. Η επιτυχία τους το έχει κάψει.

  7. Μου αρέσει πολύ ο Λιανός με το αστείο του να φέρει το παλτό και να το βάζεις στην μπλε ομάδα θα τρελαινόμουν άμα το έβλεπα Πολύ ωραίο το πρωταπριλιάτικο αστείο

  8. Επρεπε να τους ανακοινώσει ότι επιστρέφει η Μαριάνθη. Να πήγαινε η Μαριάνθη μέχρι το συμβούλιο και να ήταν πρωταπριλιάτικο. Ηθελα να δω φάτσα Καρολίνας.