Το στοίχημα Ηλία-James




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο ΓΚΕΙ Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ Κ Ω Λ Ο ΤΟΥ.

    Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΕΧΕΙ Κ Ω Λ Ο ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΦΙΚΤΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!

  2. Ωραία βιντεάκια και πάλι καλά που τα ανεβάζεις γιατί χτες δεν πρόλαβα να το δω όλο το survivor δηλαδή μέχρι εκεί ειδα

  3. ηλια εχεις γινει πιο εμετος και απο τον εμετο….και μετα λετε γιατι μενει ο γλιτσας ο νταφυ ακομα μεσα!!!!!!….αφου ολοι καταφερνουν και καταντανε πιο γελοια ανθρωπακια απο αυτον!!!!!!!

  4. Ο Ηλίας σαν να έχει ξεφύγει από το ανδρικό πρότυπο.τσιφτετελια .χορό με σήκωμα του σορτσ .φιλιά στο στόμα με άντρα……εκδηλώθηκε….??????

  5. Οι Ηλίας και Σάκης είναι οι καλύτεροι παίχτες για μένα. Ο Ασημακόπουλος είναι τυπάρας, τον πάω πολύ. Ιδιαίτερα συμπαθής μου είναι και ο Παύλος και του κόβει για την ηλικία του.

  6. Συγχαρητήρια στον Τριαντάφυλλο και στον κόσμο που τον ψηφίζει για να τον βλέπουν να κάθεται.

  7. Καλησπέρα , να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ στην εφαρμογή της wolt έχετε 6 ευρώ έκπτωση στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία σας.

  8. Θέλω να ρωτήσω χωρίς κακια. Ο Μπαρτζης γιατί εδώ και λίγο καιρό έχει γιαγιά look όπως ο Τζέιμς; Ο Τζέιμς είναι λογικό, ως Βρετανός τον πειράζει ο ήλιος, ο Μπαρτζης όμως;

  9. Ο ηλιας εχει ξεφυγει προς το χειροτερο..πολλα καραγκιοζιλικια για να μην σχολιασω το λικ στον ροουζ…απλα αηδιααα!!!

  10. Μου αρέσει που όλοι ήσασταν πάμε νικητής Ηλίας το καλύτερο παιδί, και τώρα που σταμάτησε να κάνει τόσο παρεα με τον Τζέιμς και τον Νίκο που τους έχετε κάνει θεούς , λετε ο Ηλίας κάνει σαν 10χρονο, δεν αντέχεται κτλπ, λες και ο james που είπε ότι θα βγει με το μαγιό της Άννας Μαρίας συμπεριφέρεται κατάλληλα ???‍♀️

  11. Όχι που δε θα τα βγάζε τα ρούχα του το σουργελο όλοι η κόκκινοι για δάφνη μόλις βγούμε θα περάσουν καλά εκεί μέσα χχαχαχα

  12. αηδια και το οτι βγαλανε τα βρακια τους και βουτηξανε και τα πεταχτα φιλακια του ηλια με τον νταφι..οσο παει γινετε και πιο γελιος ο ηλιας δυστυχως..για τους αλλους 2 δεν λεω γιατι ηταν ειδη!!!!!!

  13. Απολογισμός survivor:
    1) Κ@λος Ελευθερίας, τον διαδέχτηκαν οι κ@λοι της Ελένης, Νικολέτας και Καρολίνας
    2) Σαπουνόπερα μεταξύ του κλαρινοαμπρού και της μπιφτέκας
    3) Φιλιά στο στόμα: από τον ταρζαν που είναι μονίμως τραυματιάς και τον spiderman της παραλίας
    4) 2-3 τύποι που μιλάγανε μονίμως για ηθική χρησιμοποιώντας τους χειρότερους χαρακτηρισμούς.
    5) 2-3 που μιλάγανε συνέχεια για σκ@τα και χέσιμο και τέλος
    6) 2 που σήμερα από εκεί που μας έδειχναν τα μπούτια και τον ποπό τους θέλησαν να μας δείξουν και τα υπόλοιπα!
    Με λίγα λόγια survivor του Κ@ΛΟΥ !!