Τρία πουλάκια : 11 – Υπερδυνάμεις




Υπερδυνάμεις και υπερήρωες που δε θα φανταζόσουν ποτέ.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παιδιά αναφέρεστε στο διάβασμα το σκέψεων ως άχρηστη/όχι αρκετά πρακτική υπερδύναμη.Μισό λεπτό,το να ξέρεις τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα είναι πολύ χρήσιμο,τόσο σε μία συνέντευξη για μία θέση εργάσιας όσο και όταν ''γαμάς''(όπως λέτε) την κοπέλα σου.Και στις δύο περιπτώσεις λαμβάνεις σημαντικές πληροφορίες για το πως να κινηθείς.Τέλος,μπορείς να επιλέξεις αν θες να ακούς τις σκέψεις των άλλων άρα δε σε ενοχλούν οι εκάστοτε κάγκουρες στι 6 ώρα το πρωί.Στο κάτω κάτω της γραφης η Jean Grey των Xmen το κάνει,τι καλύτερο έχει αυτή από εμάς δηλαδή που θα θέλαμε να έχουμε μία τέτοια υπερδύναμη;

  2. Δύο ακόμη ωραίες δυνάμεις: ο Pet Lovers' Terminator και ο Suffragette Killer. Για να πάψουν να μας τα πρήζουν όλοι οι φιλόζωοι του καναπέ και όλες οι κατά φαντασίαν φεμινίστριες με το πόσο άχρηστοι είμαστε οι άντρες στο facebook!!!!!!

  3. Διευκρίνιση: Αυτός που περνάει μέσα από τοίχους είναι άυλος, ΟΧΙ αόρατος. Επίσης, Ticket Man και Escalator Man, αν τα θέλουμε όλα στα αγγλικά και "θα μεταμορφώνεται", όχι "θα μετατρέπεται"., για να μην εκτελούμε τα ελληνικά.

  4. Μία ωραία υπερδύναμη θα ήταν αυτή του Blockman.Να μπορείς να ακυρωνεις το προφιλ κάθε βλάκα και κάθε βλαμμενης που σου σπάει τα νεύρα με τις αναρτήσεις και τα υβριστικά του σχόλια σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

  5. alli super dunamh pou tha ithela einai na vlepw olous tous nekrous kai na mporw na anastainw opoious thelw alla an pethanw na mhn exw thn dhnatothta na anastithw etsi

  6. egw tha ithela na mpainw se suskeues kai na hackarw dld na eimai se morfi anthrwpou kai opote goustarw na mpainw mesa se pc laptop kinhta ksenws ta panta autokinhta kai na ta elegxw tha gamouse!!!!

  7. Πολλοί φυτοφαγοι λενε οτι σωζουν τα ζωα γτ δεν τα σκοτωνουν για να τα φανε ενω πολλα (φυτοφαγα)ζωα πεθαινουν απο την πεινα γτ οι ηλίθιοι οι φυτοφαγοι τρώνε το φαγητο τους

  8. Θεωρητικα την αορατοτητα την πετυχαινεις οταν καμπυλωνεις το φως γυρω απο το σωμα σου ετσι ωστε να μην ανακλαται επανω σου αλλα να αποφευγει το δερμα σου και να συνεχιζει απο πισω σου.Βεβαια το προβλημα εδω ειναι οτι δε θα μπορεις να βλεπεις μπροστα σου.

  9. Ρε δεν ξέρετε τι σας γίνεται!
    Οι αόρατοι τύποι έχουν κανονικά μάζα. Απλά δεν εκπέμπουν ούτε απορροφούν φως!

    Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό σημαίνει ότι δεν αλληλεπιδρούν ηλεκτρομαγνητικά.
    Και αυτό που μας κρατάει στο πάτωμα είναι… ο ηλεκτρομαγνητισμός, αλλιώς θα φεύγαμε στο κέντρο της γης..
    Άκυρό μάγκες, δίκιο έχετε…

  10. Πείτε τα, ρε παιδιά για τις λωρίδες στις κυλιόμενες! Υπερδύναμη: super-duper-ultra hacker. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο πλέον.

  11. Στην αρχή χάρηκα γιατί νόμιζα πως ο Jeremy έπαθε κατι και δεν θα εμφανιζοταν αλλά δυστυχώς εμφάνιστηκε

  12. ρε αλλο καποιος να μην φαινεται δηλαδη η υλικη του μαζα να ειναι αορατη και αλλο να περναει μεσα απο τοιχους και πατωματα…