Τριαντάφυλλος: Με κοίταξε με μίσος ο Κόρο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γενικά ⚘ είναι ένας άξεστος που δεν μας χαρακτηρίζει συλλογικά.προωθόυνται χαρακτήρες με έλλειψη αξιών&θάβουν τα υπόλοιπα παιδιά με ευαισθησίες,αρχές&ιδανικά .

  2. Όπως έχουν κουράσει και τα υπόλοιπα σκουπίδια γορο ο μεγάλυτερος Σκάτοψυχο αθρωπο που έχω γνωρίσει για αρχή φεύγει ο ζάροπλαστης και μετά έρχεται και η σειρά της ουγκαντα γορο ο νταφυ ο μπαμπάς σας.

  3. Ντάφι ο νικητής της καρδιάς μας?❤️Θα σε ψηφίζω μέχρι να μου κόψουν το τηλέφωνο ❤️

  4. Κογο παλτό ξεκάθαρα και με πολλά προβλήματα και ψυχολογικά
    … Τι σου φταίει ο 30φυλλος που δεν μπορείς να αγωνιστείς… Άλλα ναιιι σε βολεύει τον επιλέγεις στα δεύτερα ματσαρισματα γτ ο ίδιος είσαι μέτριος…

  5. Εσύ που το βλέπεις τώρα κλείσε το βίντεο, άνοιξε twitter στο #survivorGR δες τα πλάνα που ο ? φωνάζει ναι στα μουτρα της μπλε ομαδας(κόρο) και μετά συνέχισε το βίντεο να σκάσεις απ'τα γέλια με τα ψέματα του Ντάφυ?

  6. Σε.κοιτανε.με.μισος.γιατι.εχουν.καταλαβη.οτι.η.ελλαδα.σαγαπαη.γιατι.εισαι.ψυχαρα.εμεις.που.σε.ξερουμε.ασ.τους.να.λενε.αλλωστε.νικητη.σε.βγαλαμε.ολη.η.αλλη.μεσα.εξω.ξιδακι.

  7. Για τους αμόρφωτους φανς του Κορο ένα πράγμα έχω να πω. Φασκετε και αντιφασκετε!! Μιαν θέλετε να διώξετε τον 30φυλλο και μίαν κλαίτε γιατί δεν ήταν εκεί να παίξει να σας φέρει δώρο νίκες. Αφού σας συμφέρει να μείνει ο 30φυλλος!!!!!

  8. Νταφυ δεν αντέχετε…πως μπορει τοσα ψεματα και μετα κανει σταυρο πινει αγιασμο και ολα καλα….

  9. Ο παπούκας με Ιστορικό σαν τη ανθοδέσμη αντί να το βουλώσει και να φύγει από το παιχνιδι. Μας κάνει και πλυσει εγκεφάλου.

  10. Ο άχρηστος Τριαντάφυλλο ς γιατί παραμένει ; Δεν ντρέπεται η παραγωγή; Έχει κάνει πολλά φάουλ . Τελευταία φορά που είδα survivor. Συχαθηκα νά με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου .

  11. Παντως η δικιά μου γνώμη είναι οτι ο Κορο εχει δικιο η κόκκινη ειναι μια ομαδα με αθλητες και βγάζουν τον Νταφυ επειδη 80% θα χασει και μετα ενώ ο Νταφυ λουφαρει μετά αυτος τρώει και οι άλλοι ειναι κατω απο τον ηλιο, τρεχουν και αυτος κοιμάται δηλαδη καπυ ήμαρτον [Νταφυ δεν βλάπτει λιγη αξιοπρέπεια 43 χρονων ανθρωπος]

  12. ουτε οι πεθερες που εχουν χωρισει το ζευγαρι δεν παιζουν τετοιο θεατρο ρε νταφυ ελεος

  13. Το πιο σιχαμερό υποκείμενο εκεί, μακράν του δευτέρου, είναι ο Μπόγδανος.
    Χτες, προσέξατε το ύφος το διαβολικό που είχε διαρκώς όταν οι μπλε…..αντίπαλοι οχτροί έχασαν την ασυλία? Άρχισε να τους κατηγορεί όλους, έναν προς έναν, και εστίασε φυσικά ο κακοκουτοπονηρούλης σε εκείνους που θεωρεί ως πιο άξιους αντίπαλους, και τους πριόνιζε, τους έσκαβε τον λάκκο, με τη σειρά: Τζέιμς, Κόρο, Μπάρτζη. Φυσικά, επικεντρώθηκε στους δυο πρώτους περισσότερο, διότι ο Μπάρτζης είναι τώρα εντελώς off δεδομένου ότι χτύπησε.
    Μπροστά στα μούτρα τους, ή στο συμβούλιο δεν έχει ποτέ πει αντρίκεια αυτό που σκέφτεται. Κρυφά, πίσω απ' την πλάτη τους ήταν λαλίστατος! Το χειρότερο είδος διπόδου! Κι όποιος αμφιβάλλει, απλά ας ξαναδεί το επεισόδιο!
    Αλλά είπαμε. Ειδικά αυτόν τον κουτοπονηρούλη, τον Ηλία, τον στηρίζουν και τον αγαπούν οι πολύ κακοί, οι πονηροί και οι βλάκες. Εάν προσέξετε τα χαρακτηριστικά τους, είναι αυτά ακριβώς!

  14. Ετοιμάσου κογογλυφίδα, ο στρατηγός Τζέιμς σε ετοιμάζει για τάκο την επόμενη φορά. Μάντεψε ποιος θα σε περιμένει εκεί!!; Ο μπαμπάς σου ?????

  15. Η Χειλουδακη στη συνέντευξη της στη Ναταλια Γερμανου γυρω στο 44:00 λεπτο λεει για τον Τριανταφυλλο «… Εχω ζησει πραγματα μαζι του, στη Ροδο οταν ημουνα και βγαινει και κραζει το φιλο μου το Τακη Ζαχαρατο.. Ε δε μπορω δηλαδη. Δε μπορω ρε γελοιε, ξεχασμενε, κοντε..» ΜΙΛΑΜΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΕΡΜΑ ΑΝΟΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ…

  16. Εκεί θα μείνει ο Ντάφι και θα συνεχίσει να τους γλενταει όπως μόνο εκείνος ξέρει ! Όταν ο Ντάφι ήταν στην νύχτα οι άλλοι πήγαιναν ακόμα δημοτικό μην σας πω και Νηπιαγωγείο ! Πάμε γερά Νταφι πιστεύω το έχεις σίγουρα 1 μήνα ακόμα !

  17. Γελάω με μερικούς εδώ ..κράζουν σαν να μη υπάρχει αύριο τον ?ενώ αυτός μπήκε μέσα για το ριάλιτι κομμάτι και όχι γιατί τον πέρασαν για τον σούπερ αθλητή ..αυτός είναι ο ρόλος του αυτό εξυπηρετεί ο άνθρωπος για τα αγωνίσματα βάλανε μέσα τα Ντούκια …άντε να δείτε Ολυμπιακούς αγώνες άμα θέλετε αγωνίσματα …ο Πετρουνιας πήρε χρυσό παλι στο ευρωπαϊκό στους κρίκους αλλά χες…αμε εεεε;; Το survivor περίμενε να δείτε αγώνισμα ;;; Αυτός ο λαός πραγματικά η είναι πολυ αμόρφωτος η έχει iq Neandertal….

  18. Ο Τριαντάφυλλος είναι όλο το survivor. Όσοι τον κράζετε τον ζηλεύετε για τα λεφτά που παίρνει. Λες και τα έκλεψε από εσάς κάνετε κάποιοι.

  19. Και ποιός είσαι εσύ για να σε σέβεται ? Μήπως εσύ δεν σέβεσαι ? Κόρο ηρέμησε δεν τα βάζουν με τον Ντάφυ .Ο ζαχαροπλάστης μόνο κακία ξερναει

  20. Απορω ποιος ψηφίζει Νταφυ …ας τον βαζαν σε αλλο παιχνιδι…οκ κουραστήκαμε παιδια ελεος…δεν παιζει και τον κρατάνε οι αλλοι μεχρι 10 μερες αλλιως φευγουν..
    Με αυτον τι γίνετε απο τοτε που μπηκε δεν παιζει…πως μένει

  21. Δεν γουστάρω Νταφη αλλά γουστάρω που βγάζει στην επιφάνεια με τον τρόπο του αυτούς τους ανθρώπους που δεν το έχουν… Βασικά συνεχίζει το έργο που άφησε ο Αλέξης…. Με άλλο τρόπο

  22. Κωστακηηηηηηη τράβα πάρε μπουλοοοοο και εσύ πονάς από τον Ντάφυ σας πονάει και αυτό φένεται!!!! ξεκάθαρα ο Νίκος πολύ καλά τα λέει.

  23. Κωνσταντίνε μην γίνεσαι άλλο γελοίος στον κόσμο με αυτά τα χαζά που κάνεις στον τριαντάφυλλο φτάνει.. Εσύ είσαι για γέλια

  24. Τριαντάφυλλε αντε στο σπίτι σου, μας κούρασες. Τα ακούει ο κόσμος και τα ακούει ο κόσμος……μόνο αυτό ξέρεις να λές. Πρώτα αγωνίστου όπως οι άλλοι και μετά να μιλάς. Αντε γεία…