Τρου Στόρι – 10 – Million dollar ideas




Το Τρου Στορι προτείνει: Πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να σας κάνουν εκατομμυριούχους! Αβάδιστα, αβίαστα…

Γεια παίδες, Λίλα εδώ (lila@comedylab.gr). Σχολιάζω τη ζωή μου στη χειρότερη χώρα του κόσμου αλλά είμαι αισιόδοξη. Λέω ό, τι και να συμβαίνει υπάρχουν και χειρότερα: να, μια στο fb ποστάρει κάθε μέρα φωτό με τις γάτες της να φοράνε σκουφάκια (τρου στόρι)

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. χαχα τι ειναι οι Ελληνες ομως,ε? Κλαψοκλειτοριδες:Ρ
    Λεφτα δεν εχουμε δουλεια δεν εχουμε αλλα χωρις γυμναστηριο δεν ζουμε!Μην δω μετα σχολια του τυπου δεν εχουμε να φαμε,γιατι παμε εκει για να αδυνατισουμε χαχααχαχ:Ρ !

  2. Ευχαριστως παντως για την απαντηση,και σε αρκετα σημεια απο τα βιντεο σου γελασα,απλα το συγκεκριμενο με φανηκε λιγο σαν να εβγαλες υποχρεωση,δηλαδη χωρις να πηρες κανα ερεθισμα για να γραψεις,απλα να εκατσες και με το ζορι να εβγαλες βιντεο.Keep trying θελει κουραγιο που κανεις:) !

  3. Χωρις ιχνος κακιας,δεν θελω να σε προσβαλλω ή οτιδηποτε αλλα πραγματικα αναρωτιεμαι με το περιεχομενο της κωμωδιας σου…Ειναι πολυ λεπτη μαλλον η διαφορα μεταξυ εξυπναδας και πετυχημενου χιουμορ,δεν βρισκω κατι το εξυπνο στα λογοπαιγνια που χρησιμοποιεις ειλικρινα…Δηλαδη εκανες το tweeter sweeter επειδη τρωνε γλυκα?Μου αχαχααχα ξεκαρδιστηκα…..Τον instagram πισταγκραμ επειδη ειναι μπουζουκια?Α στο καλο σου καλε χιουμορακι..:Ρ !

  4. Αυτο με το ψυγείο,φρόντισε να το καταχωρήσεις σαν δική σου ευρασιτεχνία μην στο κλέψουν και πάρει άλλος τα credits..!!! 🙂

  5. χαχαχαχα εισαι εντελως μαλακας και κοροιδο που πας και δινεις τα λεφτα σου σε λεξικα για να μαθεις καμια βρισια

    αα και τι σε χαλασε ρε απο αυτα που ειπα

  6. mporoume aneta na anaferoume tin apodrash sou apo to die8nes udrhma malakias pou eixes opws katalavainw souita se auto, na se mazepsoun giati arketa molines to o3ugono pou anapneoume, vrasmeno mprokolo me kakoh8h ogko sta daxtula. ki an se enoxlei pou sta lew etsi, mporeis aneta na hxografiseis tis malakies pou les kai na tis akouseis meta, sugoura 8a misiseis ton eauto sou. mogkole. oust!

  7. Βλέπει και Λαζόπουλο το νούμερο!Τρομερό επίπεδο μπορώ να πω!Κλασσικό νεοελληνικό bull terrier!Από την άλλη τώρα που το ξαναβλέπω,μου φέρνει λίγο σε διασταύρωση λυκοτσάκαλο-ρακούν με ασβοκουναβόσκυλο!

  8. Στην αρχή γιατί τρέμει η φωνούλα σου καλή μου;Έτσι κάνει ο κοπρίτης ο σκύλος όταν με πετυχαίνει..Terrier βλέπεις!!Χμ,τώρα που σε παρατηρώ σα να φέρνεις λίγο σε terrier…bull terrier!

  9. Εγώ φιλαράκι μου αν σου πω ότι αμέσως κατάλαβα πως κατουράς απ'έξω από την λεκάνη τι θα πεις; Εμ τι ! Τσάμπα Γάτα είμαι;Βέβαια,ακόμη κ εμείς οι γάτες την έχουμε κόψει αυτήν την συνήθεια!Οοο ναι αποκτήσαμε και στόχο!!Νιαααρρρ