Φλώρος, χάρηκα – #2 – ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Σ’ΑΓΑΠΩ




Hey. It’s your friendly wannabe animator Cece. Mental breakdown σαν γνήσιος φλώρος για ένα λεπτό κάθε εβδομάδα. Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας. Ελπίζω να σου άρεσε. Πάω να ακούσω Take On Me. Gotta live that φλώρος life. Byee ?
Βρες με και εδώ
➤ YouTube :
➤Instagram : @cecebo08

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ευτυχως αυτο το κοριτσι βρηκε καπως την κλιση του…Εχοντας δει τις παλαιοτερες γιουτιουμπικες της αποπειρες – με ψευτοstorytimes και απεγνωσμενες προσπαθειες να γινει αστεια και κομερσιαλ – μπορω να εκτιμησω το potential της συγκεκριμενης δουλειας της και γιατι οχι σε καποια σημεια να γελασω.

  2. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ QUOTE ΤΟΥ MILLER! ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛ ΓΚΙΑΡ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΝΕΙΚ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΑΜΩ?

  3. Και εδω κυρίες και κύριοι ΕΥΤΥΧΩΣ πήραμε επιρροή απο ξένο YouTube και βγήκαν στη φορα τα animated sketches. Δεν ειχα ιδέα για την συγκεκριμένη κοπελα μεχρι που αποφάσισα να ψάξω τα βίντεο μόλις τελειωσε το συγκεκριμένο. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι βλεπω ενα potential σε αυτο το κορίτσι. Έχουμε καποια ψαγμένα αστεία απο metal gear, ωραίες ιδέες και έναν dank meme χαρακτήρα ο οποιος ειναι κρυμμένος μεσα στον animator. Σταματήστε να παρομοιαζεται διαφορετικες ιδεες μεταξυ τους επειδή εχουν καποια κοινα στοιχεια. Η αλήθεια ειναι οτι ειναι λιγακι λυπηρό που, επειδή ο mikeus δημιούργησε το ΜΠΡΑΦ, ξαφνικά οποιαδήποτε είδους προσβλητικη γείωση-σατυρα το "θυμίζει". Εδω εχουμε να κανουμε με μια καινοτομία στο Ελληνικό YouTube. Θεωρώ ομως οτι δεν υπαρχει αρκετή παρακίνηση προς την animator. Έχει επιχειρήσει να δημιουργήσει καλο content (το οποίο ειναι φανερό οτι μπορει να το κάνει) ομως υπαρχει μια αμφιβολια ακομα. Λιγο χρονο χρειάζεται για να εγκληματιστει και να βγει ο πραγματικός της εαυτός. Cecebo, JUST DO IT.

  4. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ; ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΑΛ…. ωπα.. η ηχογραφιση δεν εγινε στο comedy lab…. ?

  5. Όταν βάλανε την τύπησα από To beach party εδώ με voice changer και εσείς δεν το καταλαβενεται καν

  6. Θα σου προτεινα να αλλαξεις τον ηχο "μπιπ" μετα απο καθε line που λες γιατι κατανταει κουραστικος μετα απο λιγο και και σε αποσπαει απο το βιντεο

  7. Παιδιά μη κράζετε το κορίτσι, μια χαρά είναι το βίντεο, ιδίως σε σχέση με άλλα που έχει βγάλει το comedy lab

  8. Μπορειτε να κανετε κλτρα τα face expression γτ ειναι σχεδον ολα γτπ…..δν ξρ…το οτι προσπαθησατε να κανετε γαμημενο animation με τετοιο τροπο με ξεπερνα….εστω ρε φιλε βαλε κιαλλη γαμημενη προσπαθεια σε ολες γνκ τις ζωγραφιες…..παρακολουθω animators εδω και 2 χρονια τρ….νταξ…δν λεω…προσπαθησατε…αλλα……..μπορειτε και κλτρα……α ναι….εσυ π κανεις το voice acting…….bruh……u can do better……θλ να πω….ελα τωρα…ειναι σχεδον αψυχο….μαλλον αυτο φταιει…γτ εκλεισα τη φωνη και ολος τυχαιος το βιντεακι δν ηταν τοσο χαλια……..καλα…ηταν…αλλα οχι τοσο….απλα βρες τροπο να εκφραζεσαι γτ ακουγεται σα να εισαι αναγκασμενη να διαβασεις ενα ποιημα μπροστα στη ταξη….lel…..τεσπα….αυτη ειναι η γνωμη μ…