Χαλαρή συζήτηση ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία | Big Brother | 18/10/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η Ευδοκία κατάλαβε πολύ καλά οτι ο Νίκος ίσως έχει αρχίσει να την ερωτεύεται αλλά η ίδια ξεκάθαρα δεν είναι σε φάση για τέτοια. Έχει το μυαλό της στο παιχνίδι.
    Ταπεινή μου γνώμη επίσης είναι οτι δεν ταιριάζουν ερωτικά. Σαν φίλοι όμως είναι σούπερ. Ας το αφήσουν έτσι προς το παρόν λοιπόν και όταν βγουν έξω αν είναι να προκύψει κάτι θα προκύψει.

  2. Υπάρχουν ανθρωποι στα σχόλια που λενε πως η Ευδοκία δεν κατάλαβε οτι Ο Νίκος φλερταρει μαζι της.
    Ρε η γυναικα ειναι πανέξυπνη και δεν ανταποδιδει για δικους της προσωπικους λόγους (οι οποίοι είναι και χιλιάδες)… όσοι έχουν φαιά ουσία κατάλαβαν, οι υπόλοιποι συνεχίστε να γράφετε απο κάτω, πως τον εκμετάλλευεται!

  3. Η Ευδοκια στην αρχη αντιλαμβανεται οτι χωνεται ο Νικος και γελαει επειδη νιωθει φουλ αμηχανα εγω αυτο βλεπω . Κι ο Νικος αφου βλεπει οτι δε θελει και νιωθει αβολα πρεπει να το σταματησει το φλερτ γνωμη μου …

  4. τεράστιος νίκος! το χτύπημα των φτερών του πριν την εφόρμηση ακούστηκε στην άλλη πλευρά της αττικής

  5. Ego pistevoo. O Nikos eroteftike, i Evfokia pistevo eine polli eksipni kai ekmetalevete. O nikos pistevo gia afto to logo den polli febete kai sto pexnidi kai eine kapos.eine poli dangomenos kai den kseri ti na kani. Nikos monoo?❤❤❤❤❤Evdokiaa, prosekse min stenaxorisis ton palikari mas??

  6. Δεν ταιριάζουν για ζευγάρι ρε παιδιά ,
    Με τν Νάσο θα έκανε ωραίο ζευγάρι αλλά με Νίκο δεεεεν , αλλά είναι πολύ πολύ καλά παιδιά και τα δύο !!!

  7. Ο Νικος ξεκινα την επιθεση…η Ευδοκια κανει πως δεν καταλαβαινει…ειμαι περιεργη να δω πως θα παει, ελπιζω μονο να μην πληγωθει, ειναι καλο παιδι. ?