Χρόνια πολλά στον Daffy απ’ τον Άγιο Δομίνικο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κορό και Ασημακοπουλος ,νομίζω ότι έχουν μεινει αρκετά ,με λυκοφιλιες και κλαψες ,έφτασαν μέχρι εδώ .Υπήρχαν παίκτες που έφυγαν πολύ άδικα. Οκοσμος βλέπει δεν εινσι όλοι χαζοί .

  2. Τι εγινε ρε υποκριτες αμιγκος,αγαπησατε τον Νταφυ,που οταν ηταν εκει,δεν εμεινε κακια, που δεν του την κανατε?Θελετε τις ψηφους του τωρα,ε ? Υποκριτες ,'αχαριστοι,οχιες γινεστε και οι τρεις σας,για το χρημα.

  3. Χρόνια πολλά στον ένα και μοναδικό Τριαντάφυλλο. Δεν ήθελα να αποχωρήσει. Τέλος πάντων τώρα στηρίζουμε Σάκη και Μαριαλενα.

  4. Ασημακοπουλε είδαμε και την δικη σου αξία πως έμεινες στο παιχνίδι μετά λέγατε τον τριαντάφυλλο πως επηρεάζει τον κόσμο και τα μεγάλος καραγκιόζεις εσύ είσαι ο 2 μεγάλυτερος απατεώνας παίκτης που με της Εκπτωσης στα μαγαζιά σου Δωροδοκίσες όλον τον κόσμο με της ψήφους μόνο ετσι θα πήγαινεις σε έπαθλο φαγητου Χάρη στον κορο σήμερα έφαγες που έπρεπε να έχεις φύγει στην θεση της χαμπερι μετά μηλας για Σεβασμό και Ηθως ότι είσαι ένας αθρωπος θετικος και σεβαστος μπράβο θα κοιμάσαι ησυχα τα βράδια ρε σκουπίδιαρη καλό αφανισμό Σίχαμα. ??

  5. Φοβερό γεγονός για την χώρα μας έχει γενέθλια ο Τριανταφυλλος όπως ξέρετε όλοι έχει προσφέρει πολλά γεγονότα στην ΧΩΡΑ παρέμεινε πολλούς μήνες στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης παριστάνοντας μια προσωπικότητα που ίσως να το έκανε για να τραβήξει τα βλέμματα
    Εξυπνοπουλια θα πείτε τώρα εσείς και ποιος είσαι εσυ να το κρίνεις ;
    Και όμως τα λεφτά σας τα έχει αυτός που απλά επιβίωσε και έβγαλε 147.000 € κάνοντας γελοιότητες και έχοντας κερδίσει μια μεγάλη υποδοχή στην Αθηνα ?
    Μπράβο λοιπόν ΜΠΡΑΒΟ η Σακαρη βέβαια είχε ούτε 50 άτομα «χαχαχα» λες και έκανε κάτι «σημαντικό » δηλαδή ??‍♂️?

  6. Ναι Γιώργο ο μπαμπάς και η μαμά έκαναν τα πάντα για να σε στηρίξουν .. 30% έκπτωση στα κοσμήματα δεν το λες και λίγο …

  7. Οι ρουφιάνοι οι Αμίγκος όλο γέλια τώρα που έφυγε ο Ντάφυ λένε και το τραγουδάκι… ΟΥΣΤ

  8. Έχει παζελ για αυτό παίρνει ο Κορος την ασυλία αλλιώς χαίρετα μου το Πλάτωνα

  9. Πόσο τέλειος είσαι ρε κλαρινογαμπρε ξέρεις ότι ο μόνος που σε στηρίζει είναι ο ποντικός με το πόδι έτσι και τον μνημονεύει συνέχεια κουτοπόνηρος και η χαζή δίπλα σου χαμπάρι